Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.Remy írta:
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.
Értékeld a legutóbbi meccset
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.matador írta: de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak egy gyors kérdés. Másnak is feltűnt, hogy a meccs előtti felvezetésnél valamilyen hír kapcsán Molnár Mátyás madridista.hu-t mondott ? Pedig én úgy tudom a madridomot figyeli, műsorban is említette már plusz még fb-n volt, hogy kommentelt is Vagy újraindult ott az élet?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Szép győzelem volt ez tegnap este, a közönség is meglepően erős volt, Cé világklasszisként villogott, de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
Magunknak nehezítettük meg a párharcot, amit fegyelmezett játékkal, fejben bírva a nyomást meg tudtunk fordítani. A játék egyáltalán nem volt sziporkázó, a góljaink sem sakk-mattok voltak, inkább két mázli meg egy klasszis fejes hozta a meccset.
Nem ez az a meccs, amire igazán lehet építkezni, hanem a Barca elleni. Ez inkább lelki fröccsnek volt jó, meg arra, hogy mi is, ők is lássák, tudnak sportemberként viselkedni, ha nagyon muszáj.
Ennek ellenére persze örülök, meg nekünk járt a továbbjutás, mert a Wolfsburg semmit sem tudott felmutatni egy kamutizin és egy Ramos elalváson kívül.
A fontos az, hogy végre felszálló ágban vagyunk tavasszal. Láttuk, hogy az a semmiből is miket tud eredményezni tavaly a Barcánál. Szerintem nagyon hasonló ívet fog bejárni ez a szezon, mint a tavalyi, csak fordítva. Ott mi kezdtünk ősszel a világ koronázottan legjobb csapataként, megállíthatatlannak tűnve, majd fogyott ki a szufla a végére, míg a hamvaiból feltámadó katalánok egy-két jó hónappal söpörtek. Ilyenre számítok most is, és most mi leszünk a trollok.
Magunknak nehezítettük meg a párharcot, amit fegyelmezett játékkal, fejben bírva a nyomást meg tudtunk fordítani. A játék egyáltalán nem volt sziporkázó, a góljaink sem sakk-mattok voltak, inkább két mázli meg egy klasszis fejes hozta a meccset.
Nem ez az a meccs, amire igazán lehet építkezni, hanem a Barca elleni. Ez inkább lelki fröccsnek volt jó, meg arra, hogy mi is, ők is lássák, tudnak sportemberként viselkedni, ha nagyon muszáj.
Ennek ellenére persze örülök, meg nekünk járt a továbbjutás, mert a Wolfsburg semmit sem tudott felmutatni egy kamutizin és egy Ramos elalváson kívül.
A fontos az, hogy végre felszálló ágban vagyunk tavasszal. Láttuk, hogy az a semmiből is miket tud eredményezni tavaly a Barcánál. Szerintem nagyon hasonló ívet fog bejárni ez a szezon, mint a tavalyi, csak fordítva. Ott mi kezdtünk ősszel a világ koronázottan legjobb csapataként, megállíthatatlannak tűnve, majd fogyott ki a szufla a végére, míg a hamvaiból feltámadó katalánok egy-két jó hónappal söpörtek. Ilyenre számítok most is, és most mi leszünk a trollok.
Sportfilozófia: Roger Federer
Mondjuk az is benne lehetett simán,hogy elfogytak ahogy írod.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ja néztem is, hogy ugrált az egész szemközti hosszú oldal a végefelé pár perccel
az is kuriózum.
amugy a letámadásos labdaszerzés még mindig nem megy, egyértelműen lehetett látni, hogy ezzel lesz még gondunk, nem vagyunk olyan fürgék, összhangban és nincs meg az az együtt mozgás, ami pl a barcánál.
1-1 ember kifutott a labdásra, szép meg látványos, de kevés.
az is kuriózum.
sztem meg azért, mert mindenki a seggén vette a levegőt fél óra után.Ezért vett vissza a brigád szerintem és váltott egy biztonságosabb játékra.
amugy a letámadásos labdaszerzés még mindig nem megy, egyértelműen lehetett látni, hogy ezzel lesz még gondunk, nem vagyunk olyan fürgék, összhangban és nincs meg az az együtt mozgás, ami pl a barcánál.
1-1 ember kifutott a labdásra, szép meg látványos, de kevés.
Én nem voltam ott.rashidm írta:Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
Tv-én keresztül is átjött viszont nekem,hogy ez nem a megszokott stílus a szurkolóktól.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
Grat. a csapatnak!
Jó volt mindenki.
Azért látszott tegnap,hogy miért nagy előny a 2-0.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
Ezért vett vissza a brigád szerintem és váltott egy biztonságosabb játékra.
Vili meg nem tudom mit beszélt.Nem volt meggyőző a Real.Persze hogy nem mert nem mehetett ész nélkül 2-0 után.
Na mindegy is.A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
Jó volt mindenki.
Azért látszott tegnap,hogy miért nagy előny a 2-0.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
Ezért vett vissza a brigád szerintem és váltott egy biztonságosabb játékra.
Vili meg nem tudom mit beszélt.Nem volt meggyőző a Real.Persze hogy nem mert nem mehetett ész nélkül 2-0 után.
Na mindegy is.A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
Egyébként nagyon sokáig én is elég pesszimista voltam a csapattal kapcsolatban, sokszor okoztak szomorú pillanatokat a szurkolóknak, pláne mióta madridista vagyok.
De a BL döntő (meg előtte a 06-07-es big march) óta volt pár meccs, amióta sokkal jobban bízok bennük, hogy igen is képesek lehetnek megfordítani a dolgokat. És ez tegnap is bebizonyosodott.
De a BL döntő (meg előtte a 06-07-es big march) óta volt pár meccs, amióta sokkal jobban bízok bennük, hogy igen is képesek lehetnek megfordítani a dolgokat. És ez tegnap is bebizonyosodott.
Amúgy azok voltak a legjobbak, akiket rendre fikáz a többség. C, Ramos, Kroos és Benzema is. Bár a francia gólt nem rúgott, de most mezőnyben volt hihetetlenül jó.
Keylor meg továbbra is parádés, hiba nélkül játszik. Boss
Keylor meg továbbra is parádés, hiba nélkül játszik. Boss
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak egyszer tudna befogni a végen valamelyik...komolyan mondom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kerlon írta:szeretném megköszönni mironak és rashidmnak, hogy töretlenül hisznek a kedvenc csapatunknak és kiszurkolták a kibaszott elődöntőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Oooo a nagy bemondooo,ez kellett,te voltal a kiraly!!!
Igazad van Kerlon!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem tudom ez minek kellett. De most megkaptam, megmondtad a frankót. Unalmas vagy már.Kerlon írta:szeretném megköszönni mironak és rashidmnak, hogy töretlenül hisznek a kedvenc csapatunknak és kiszurkolták a kibaszott elődöntőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
Ugyanúgy végigszurkoltam, mint te. Ebben a topicban még írtam, is este, hogy elnézést ha idegesítő voltam. Részemről a téma lezárva.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát ezt mondom èn is,egyèbkènt sokkal jobban fèlnèk egy oda vissza classicotol mint ha a dontobe találkoznánk.Persze a legjobb forgatókönyv az lenne, ha mi a Cityt kapnánk, a Bayern meg kiütné a másik spanyol csapatot. Nem nézem le a Cityt, de azért messze a "legkellemesebb" ellenfél a 4 között. De egy Benficának is örülnék, a döntőben meg egy Citynek
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt meghiszem. Hangom nincs isEl Unico írta:
Hatalmasat futballoztunk, nagyon koncentráltak voltak a fiúk, Zidane előtt le a kalappal! És a fiúk is kibaszott jók voltak, és a szurkolás is óriási volt!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Döntőben semmiképpen sem szeretném, ha megint az Atleticoval kellene játszani, Clásicó döntőt meg soha nem szeretnék látni. Szóval emiatt kellene most kapni az Atletit/Barcát. Persze a legjobb forgatókönyv az lenne, ha mi a Cityt kapnánk, a Bayern meg kiütné a másik spanyol csapatot. Nem nézem le a Cityt, de azért messze a "legkellemesebb" ellenfél a 4 között. De egy Benficának is örülnék, a döntőben meg egy Citynek
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mièrt?Hadd jojjon csak a city,nekunk fekszik a dolog,a barca,atma,bayern trio meg hadd játsza le egymással.Mert koránt sem biztos hogy a barca megy tovább.A bayern szerintem már naggyábol ott van.Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Amugy meg,haggyuk már hogy mikor cserèlt,meg kèson cserèlt,ettol perfectebb meccset kb nem igen tudtak volna lehozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ez a hülye Sebők nem tudom miről beszél, ezzel a játékkal nem sok keresnivalója van a következő körben a Realnak:-)(barca -bayern ellen) holott most vertük meg a barcát:-) ja persze hagyták magukat az más tészta.. szerintem meg nagyon okosan és szervezettem játszott ma a csapat! nem volt gála de qvára tetszett a meccs!! okos játék volt!! pont annyi amennyi kell!!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hatalmas futballélmény volt.
Nem gondoltam volna,hogy letudjuk hozni ilyen szervezetten 3-0ra, én inkább gondoltam egy kapkodós 4 vagy 5-1re, de ez nagyon durva volt.Jár a pacsi Zizunak.2 életbevágó meccs, és 2 látványos győzelem mind a szembek és taktikailag is.
Cr nem ember... Erről papolok már ősz óta,nincs más játékos jelenleg a keretben akiben meg van az "x" es rendszeresen eltudná nekünk dönteni az ilyen meccseket.Így ha neki nem megy szarban vagyunk.Ez volt benítez(eggyik) veszte.Azzal kezdett el emberkedni aki a legtöbbször kimenthette volna a szarból.
Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Bem kell több underdog akit döntőbe juttatunk, most nagyon rendben vagyunk fejben és csapatként is.Meg ráférne varcáékra még1 pofon.
Nem gondoltam volna,hogy letudjuk hozni ilyen szervezetten 3-0ra, én inkább gondoltam egy kapkodós 4 vagy 5-1re, de ez nagyon durva volt.Jár a pacsi Zizunak.2 életbevágó meccs, és 2 látványos győzelem mind a szembek és taktikailag is.
Cr nem ember... Erről papolok már ősz óta,nincs más játékos jelenleg a keretben akiben meg van az "x" es rendszeresen eltudná nekünk dönteni az ilyen meccseket.Így ha neki nem megy szarban vagyunk.Ez volt benítez(eggyik) veszte.Azzal kezdett el emberkedni aki a legtöbbször kimenthette volna a szarból.
Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Bem kell több underdog akit döntőbe juttatunk, most nagyon rendben vagyunk fejben és csapatként is.Meg ráférne varcáékra még1 pofon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams