Nem, én Real. Tehát ez esetben nyilván Atletico, mint gondolom minden Real hívő.nmate írta:Elnézést, nem vagyok képben veled kapcsolatban, de te Atleti drukker vagy?Navamiro írta:A barca győzelmére kisebb az odds, szánalom. majd meglátják, hogy mi a papírforma. (Nem a barca győzelem.)
Hajrá Atleti!
Amúgy X lesz.
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elnézést, nem vagyok képben veled kapcsolatban, de te Atleti drukker vagy?Navamiro írta:A barca győzelmére kisebb az odds, szánalom. majd meglátják, hogy mi a papírforma. (Nem a barca győzelem.)
Hajrá Atleti!
Amúgy X lesz.
A barca győzelmére kisebb az odds, szánalom. majd meglátják, hogy mi a papírforma. (Nem a barca győzelem.)
Hajrá Atleti!
Hajrá Atleti!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
attol fugg, ha a bm rugja az elsot es dontetlen lesz a vege, azert meg az is relativ sima, hisz ket golos vereseg kell a kieseshez, ha megvan a goljuk.
de en egyebkent egyedul oket gondoltam volna az elso meccs eredmenyei utan biztos elodontosnek, stilszeru lenne, ha csak ok nem lennenek ott.
de en egyebkent egyedul oket gondoltam volna az elso meccs eredmenyei utan biztos elodontosnek, stilszeru lenne, ha csak ok nem lennenek ott.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem lesz az a bayern olyan sima. A védelmük pocsék, támadó játékuk pedig eléggé meddő. A benfica mindenképp gólt fog rúgni szerintem, persze a bayern is szóval 1:1 v 2:2 lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi leszek a tico felfogasara, hogy hatranyban feladjak e majd a stilusukat vagy probaljak tartani a 0-0-t es a vegen valahogy begyotorni egyet.
rugott gol nelkul egyebkent nem hiszem, hogy tovabb fogunk jutni, mert a kapott golt varok sajnos,egy vedelmi hiba vagy pontrugas meg egy kiscsapat ellen is benne van.
a bayern sima lesz, nem tudom elkepzelni, hogy ne rugnanak golt.
tegnaphoz : gratulalok, nagy comeback volt.
de orultem volna a wolfsburgnak egy esetleges elodontoben.
a city pedig szerintem egy bayern-real-barca trio kozul valakinek aranytojast tojo tyuk lesz.
rugott gol nelkul egyebkent nem hiszem, hogy tovabb fogunk jutni, mert a kapott golt varok sajnos,egy vedelmi hiba vagy pontrugas meg egy kiscsapat ellen is benne van.
a bayern sima lesz, nem tudom elkepzelni, hogy ne rugnanak golt.
tegnaphoz : gratulalok, nagy comeback volt.
de orultem volna a wolfsburgnak egy esetleges elodontoben.
a city pedig szerintem egy bayern-real-barca trio kozul valakinek aranytojast tojo tyuk lesz.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért nem örülnék, ha a Benfica menne tovább, mert sírva fakadnék, ha a Barca/Atletico őket kapná az elődöntőben Legyen csak Real-City és Atletico-Bayern, aztán a bajorokat szétkontrázzuk a döntőben
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szívemből szóltál Matracékat is utálom de a barca az más dimenzió, pedig a bajnokság szempontjából hasznosabb lenne ha barcáék mennének tovább... de egyszerűen nem bírom magam rávenni,hogy nekik szorítsak egy másodpercig is.Toti írta:én mai napra sem tippelek. de mint ahogy írtam, a spanyolok közül menjen inkább tovább az atletico, egyetlen egy elborult tudatmódosított másodpercre sem tudnék soha semmilyen körülmények között (és nem volt ilyen..) szurkolni a barcelonának semmilyen mérkőzésen. hívhatjuk ellenszenvnek, akárminek.. nekem egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt a milliőt, pont úgy mint mondjuk zlatannak annó. :Đ én részemről tényleg nem tudom és nem is akarom megtudni, hogy milyen érzés az amikor azt érzem, - bocs érezném.. - hogy azon veszem észre magam, hogy a barcelonának szurkolok. még leírni is rossz volt. :Đ
Szóval ma hajrá benfica meg atleti de szerintem mindkét fcb ott lesz a 4 között.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
én mai napra sem tippelek. de mint ahogy írtam, a spanyolok közül menjen inkább tovább az atletico, egyetlen egy elborult tudatmódosított másodpercre sem tudnék soha semmilyen körülmények között (és nem volt ilyen..) szurkolni a barcelonának semmilyen mérkőzésen. hívhatjuk ellenszenvnek, akárminek.. nekem egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt a milliőt, pont úgy mint mondjuk zlatannak annó. :Đ én részemről tényleg nem tudom és nem is akarom megtudni, hogy milyen érzés az amikor azt érzem, - bocs érezném.. - hogy azon veszem észre magam, hogy a barcelonának szurkolok. még leírni is rossz volt. :Đ
a benfica - bayern meccs még érdekes is lehet. pep elég pocsék idegenbeli bl mérleggel bír (jó lehet nem pocsék, de közel sem kiemelkedő, sem a barcás sem a bayernes korszakában azthiszem). remélem nem fognak a portugálok fejvesztve rohanni az elején, inkább okosan, türelmesen.
a benfica - bayern meccs még érdekes is lehet. pep elég pocsék idegenbeli bl mérleggel bír (jó lehet nem pocsék, de közel sem kiemelkedő, sem a barcás sem a bayernes korszakában azthiszem). remélem nem fognak a portugálok fejvesztve rohanni az elején, inkább okosan, türelmesen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a Bayern Münchennek nem lesz könnyű meccse Portugáliában, nem megy annyira a Bayernek mostanában, nem olyan félelmetesek , a játékuk is döcög.. igaz hogy sok helyzetet elpuskáztak az első meccsen, de a Benficának is volt legalább 3 ziccere.. ott nagyon fel kell kötniük a gatyájukat (szerintem) az Atletico-Barca meccs , a Barca fog továbbmenni szerintem 3 x nem fognak egymás után megbotlani.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyer a benfica.Persze ettol mèg a bayern tovább mehet.Ma tipp: sima Bayern, szoros Barca. Tovább: Bayern - Real, Barca - City. Sajnos nagyon adná magát.
A barca is tovább megy,szerintem is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Itt már nem lesz könnyű ellenfél, még a City is továbbjuthat két meccsen. Áh, kemény a BL, de így szeretjük
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Elvileg péntek 12 pity-pity.miro írta:péntek(?)KAG írta:Elődöntőt mikor sorsolják?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
péntek(?)KAG írta:Elődöntőt mikor sorsolják?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Jah, lehet. Én már csak a Kassait néztem, hogy mi a lóf*szért nem fújja már.BBeno írta:volt az egy egész perc is.
volt az egy egész perc is.
-
Jah, szerintem is. Szinte kifogástalanul vezette a meccset. Azért arra a plusz fél percért haragszom rá.morientes írta:Nem volt Kassaival gond,a spanyol birokhoz kepest meg egyenesen feludulès volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem az volt a baj, hogy hibázott, hanem folyton szerepelni akart. Sokszor nem adott előnyszabályt inkább fújkálta a sípját. Nekem nem tetszik az ilyen játékvezetés, amikor a játék tördelésével tartják fent a rendet...
De igazából szarom le, a kötelező továbbjutás megvan, most ez a fontos. Kicsit olyan érzésem van, mint tavaly az Atleti ellen. Kiadtuk a lelkünket a továbbjutásért, nagyot küzdöttünk, de innen tovább már fene tudja mi lesz. Sorsoláson szerintem nem múlik semmi, Bayern/Barca kb. egy szint, City esetében esélyesebbek lennénk, de ez ugye nem jelent semmit.
Ma tipp: sima Bayern, szoros Barca. Tovább: Bayern - Real, Barca - City. Sajnos nagyon adná magát.
De igazából szarom le, a kötelező továbbjutás megvan, most ez a fontos. Kicsit olyan érzésem van, mint tavaly az Atleti ellen. Kiadtuk a lelkünket a továbbjutásért, nagyot küzdöttünk, de innen tovább már fene tudja mi lesz. Sorsoláson szerintem nem múlik semmi, Bayern/Barca kb. egy szint, City esetében esélyesebbek lennénk, de ez ugye nem jelent semmit.
Ma tipp: sima Bayern, szoros Barca. Tovább: Bayern - Real, Barca - City. Sajnos nagyon adná magát.