Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 18:04

Benzemanal,az,hogy Mou rotálta Higuainnal,és akkor a francia érezhette úgy,hogy teljesen mind1,ha nem én vagyok az elsőszámú,le van szarva majd ellötyögök az egzisztenciám azért megvan...
Ez nem motivációs probléma, hanem önbizalomhiány, legalábbis Karim esetében.

Özilnek és Karimnak is vízválasztó év következik, és ha marad DM, akkor neki is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 17:42

Nem motivációs gondjaik voltak, ebben biztos vagyok. A motiváció megvan, csak fejben nem 100%-an profik, ahogy a játékosok nagy része sem.
Én meg azt mondom hogy de.Benzemanal,az,hogy Mou rotálta Higuainnal,és akkor a francia érezhette úgy,hogy teljesen mind1,ha nem én vagyok az elsőszámú,le van szarva majd ellötyögök az egzisztenciám azért megvan...
Míg Özi,gondolgatta úgy,hogy minek szakadjak meg,odaverem azt a pár gólpasszt,aztán megvagyok,hisz betonkezdő vagyok...
Tévedés ne essék,nekem se tetszik ez a mentalitás,de sokkal jobb futballisták lennének( ha akarnának)mint DM....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 22., hétfő 17:31

Realista24 írta:Nem motivációs gondjaik voltak, ebben biztos vagyok. A motiváció megvan, csak fejben nem 100%-an profik, ahogy a játékosok nagy része sem.
Plusz ívelgettünk össze-vissza , ami a keret 90%-nak nem kedvezett. Ezért bízok még Benzemában valamennyire,mert ez többek között neki sem kedvezett. Se nem magas , se nem erős fizikumú , fejjátéka sem a legjobb ... Özil dettó. De mondom bárkit ide lehetne írni. Talán Dm pont kivétel :hmmm:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 17:25

Nem motivációs gondjaik voltak, ebben biztos vagyok. A motiváció megvan, csak fejben nem 100%-an profik, ahogy a játékosok nagy része sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 22., hétfő 17:09

a tudásbeli szint hiànyzik itt,míg a màsik kettőnél a motivàció...ezt lehet még fejleszteni,de ennyi idős korba a tudás szintet már nem...
ha a tudásával lenne a probléma, akkor azt a 2-3 havi zseniális játékot sem tudta volna produkálni, egyértelmű, hogy nem a képességeivel van a probléma :)

egyébként meg ha 24-25 éves játékosoknak (Benz, Özil) motivációs problémái vannak - különösebb sikerek elérése nékül - akkor az már régen rossz.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 22., hétfő 17:08

morientes írta:míg a màsik kettőnél a motivàció...
motiváció?? mi kell nekik?? a világ legnagyobb legjobb csapatában játszanak, mocskosul sok pénzt keresnek, szinte akárkit, akármit megkaphatnak. mivel kéne őket motiválni?? mégtöbb zsével??

nem szeretnek futballozni?? nem szeretnek edzeni??
joabulicsak

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 16:57

egyébként én sem tartom sokra, és a játékintelligenciája hagy kívánnivalót, de azt nem értem, hogyha Özil és Benzema majd' mindenki szerint megérdemel még 1 szezont a bizonyításra, akkor az argentín miért nem?
Itt az a helyzet,hogy sokan nem Özil,vagy Benzema képességeit vitatják,hanem azt,hogy semmi motivációt nem mutattak az elmult szezonba...
Ellenben Di Maria,vele ilyen téren semmi gond nem volt,a oasas bármikor pályán volt,azt nem lehetett mondani,hogy ne lett volna motivált,csakhogy neki nehéz,sőt majdnem lehetetlen volt felnőni a feladathoz...a tudásbeli szint hiànyzik itt,míg a màsik kettőnél a motivàció...ezt lehet még fejleszteni,de ennyi idős korba a tudás szintet már nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 22., hétfő 16:25

dimariahoz meg-téma volt a megy a meccs topikban- azért ettől a teljesítményétől ne ájuljatok el, tavaly is a kínaiak ellen rabonázott a szezonban meg egy rakás szar volt. bár padra tökéletes, beáll frissen, és mint egy jó futóbolond szétfutja a védőket. cserének tökéletes tényleg. :)
senki nem ájult a teljesítményétől, csak tegnap is képesek voltak páran megtalálni, amikor semmi okot nem adott rá a tegnapi játékával.

egyébként én sem tartom sokra, és a játékintelligenciája hagy kívánnivalót, de azt nem értem, hogyha Özil és Benzema majd' mindenki szerint megérdemel még 1 szezont a bizonyításra, akkor az argentín miért nem?
volt idő, amikor a csapat egyik legjobbja volt, mégha rövid ideig is, de képes volt nagyon magas szintű játékra.
én azt mondom, hogy a tavalyi szezonból ne induljon ki senki, ott mindenki hulladék volt Cé kivételével, én megadnám az esélyt még utoljára a Benz Özil DM triónak, mert azért már párszor megmutatták, hogy mire is képesek.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 15:38

Erről van szó. Viszont még jobb lenne ha az ára lenne a kezünkben, ugye van egy Jesénk is, ő tökéletes cserének.
Az a baj....hogy tök mind1 hogy csereként áll e be,vagy kezd,itt a döntés képtelenséggel vannak poroblémák...Lehet hogy a benficaba egyszerűbb volt a dolga.De itt a konbinativ játékba nem zudja megtalálni a helyét...ha passzolni kellene,hót zicher hogy belevezeti az emberbe....ha lőni kellene akkor passzol....ha meg meg kellene csinàlni a cselt,akkor kirúgja a stadionból...most vagy kell egy jó edző,aki a helyes utra tériti,vagy a pasi menthetelen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 21., vasárnap 22:48

dimariahoz meg-téma volt a megy a meccs topikban- azért ettől a teljesítményétől ne ájuljatok el, tavaly is a kínaiak ellen rabonázott a szezonban meg egy rakás szar volt. bár padra tökéletes, beáll frissen, és mint egy jó futóbolond szétfutja a védőket. cserének tökéletes tényleg.

Erről van szó. Viszont még jobb lenne ha az ára lenne a kezünkben, ugye van egy Jesénk is, ő tökéletes cserének.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 21., vasárnap 22:45

azért ide írom mert ide is tartozik meg a másik topikba most amúgy is megy majd az ömlengés hogy milyen faszák vagyunk hogy egy ekkora csapatot elvertünk.

ami nagyon tetszett:
khedira nem nagyon ment fel a támadással, és nem nagyon szerezte a játékot inkább csak szépen hátra tette a valamelyik kh-nak ha nem volt elöl tiszta opció. nagyon remélem hogy ez utasításra volt így.
isco játéka és modricé. az hogy ennyire kötetlenek voltak ők is meg özil is ez nagyon jó ez nekem nagyon tetszett, isco inkább középen tűnt fel szerintem nagyon jól nyomta ott cr-rel kell kicsit összeszoknia még.
ami még változás ugye tavalyhoz képest hogy olyan jobbhátvédünk van aki 1 át tudja venni a labdát, 2 fel mer menni a félpályán tovább. még kicsit tényleg meg volt illetődve de egész jó volt.
casemirot még nem kezelném akkora meglepetésnek, nagyon bízom benne, szerintem fogyott is, de ez kevés volt ahhoz hogy megítéljük.

ami nem tetszett az higuain. nagyon gáz hogy pár hónapja lenyilatkozta hogy ő elmegy ezzel elbaszva az alkupozíciónkat, most meg csk-ként vigyorog. undorító.
ez a higuain morata páros meg elöl... oh my god.

azért ha az első félidei csapathoz, hozzáképzelem a balszélre marcelot, hátra ramos-varane párost és mondjuk khedira helyére illarrát akkor az baromira tetszik. nagyon várom már az új szezont.

dimariahoz meg-téma volt a megy a meccs topikban- azért ettől a teljesítményétől ne ájuljatok el, tavaly is a kínaiak ellen rabonázott a szezonban meg egy rakás szar volt. bár padra tökéletes, beáll frissen, és mint egy jó futóbolond szétfutja a védőket. cserének tökéletes tényleg. :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 22:29

GT37 írta:
R.M.C.F írta:Ne basszá má k....hát egy barcás mondja meg :lol: AZ AZ volt.

:agree:
Wikipédia :agree: :mrgreen:

Soha nem használok segítséget.....ha nem tudom fejből,akkor feladom.....de az ritka,ez az volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 20., szombat 22:27

R.M.C.F írta:Ne basszá má k....hát egy barcás mondja meg :lol: AZ AZ volt.

Wikipédia :agree: :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 22:26

Nem,echte balos támadó....majd eszembe jut a neve,átment az AM-ba ott sokat is játszott.

Nevetséges egyébként,hogy ha ezt pl egy magyar NBII szinten veszem észre akkor sem értem meg....mert ezek alap dolgok.

Capello egyébként amikor a madrid leigazolta azt nyilatkozta hogy 2-3 hónap kell hogy összerakja őket. Majd meglátta mit kapott.....és azt hiszem októberben nyilatkozott hogy nem mérte fel jól a csapatot,nem gondolta volna hogy ennyire gyenge állapotban találja őket és ebből CSAK az utolsó 2 hónapra tud csapatot faragni........ :agree: azt meg tudjuk,hogy mi volt az utolsó 2 hónapban.....isten..... :salute: :salute: micsoda meccsek......egy örök élmény.

Poszt Szerző: GT37 Dátum: 1 perccel ezelőtt
Jurado?
Ne basszá má k....hát egy barcás mondja meg :lol: AZ AZ volt.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 20., szombat 22:23

Jurado?
Juanfran?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 20., szombat 22:19

Raul Garcia sztem.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 22:18

Nem,real nevelés volt....egy csont fekete hajú gyerek.

De ő is ment az AM-ba.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 20., szombat 22:14

rmcf. reyes?

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 22:11

h3x0r írta:
R.M.C.F írta:Sok edzést elemeztem élőben,schuster,capello.......de carlot még nem.....jó lenne,remélem megadatik.Érdekesek....schuster főleg......és capello hibajavításai is,az nagyon ott van.
Le tudnad irni (egyszer) reszletesebben, hogy schuster es capello edzesei kozott mi a kulonbseg? vagy hogy milyen stilusban zajlik, stb.

Nos,a két edző között pont megvan az a különbség ami elválasztja a jót,a rossztól(szerintem).
Schuster az a fajta aki "kívül" edzi a csapatát.....vagyis az edzésen nem aktív,alig avatkozik bele,az edzést előre megtervezetten a két segédedző vezényli le,a német csak felügyel,ez egyébként nem ritka eset a profiknál,de schuster ebben is fura,mert lehorgasztott fejjel,maga elé nézve sétálja(bocs,bicegi )végig az edzést,és ami számomra a legfontosabb edzői jellem: nem javít hibát. A fociba néha beszáll(gondolom szeret focizni,mert ott is focistaként van jelen),nincsen pulzus különbség,nem tud vehemens lenni,ami kell mert attól érzi magát egy játékos jobban "kényszerítve" a figyelésre.

Capello "belülről"' edz.......végig jelen van,ott van a nyakadon,dumál,figyel minden mozdulatra(ronaldo"brazil ugye" mondjuk sokszor átverte,mert ha nem figyelt mert másfelé fordult egyből megállt és pihent),ha hibát lát egyből javít(ez az edzői munka legfőbb szerepe!!!!). Már beszéltem itt róla,de olyan amatőr hibákat vétettek hogy az olasz tombolt a pályán....és igaza volt.
Egy 4-4-2 es felállásnál ha raul és ronaldo elmozog kifelé jobbra akkor a balos (nem jut eszembe a neve.az atleticoba igazolt fekete hajú és balos támadó) nem követi a támadást ......vicc.....vicc....vicc........
Vagy salgado hozza fel a játékot és gravesen nem lép vissza lekérni.....vicc......vicc....vicc......

ezen a szinten ezek olyan amatőr hibák ,mintha a MCdonaldsban kérnél egy sajtburgert és adnának egy sonkás kolbászos pizzát. (nem létezik.....)

Szóval,a két edzőt kiismertem,és még volt szerencsém luxemburgohoz is,de belőle sok nem maradt meg(nem azért nem nem jó,hanem mert akkor nem tudtam jól figyelni,mivel mellettem ült egy olyan fazon,akiről a szememet nem tudtam levenni,parókában,festett szemöldökkel...meg tudja isten milyen szarral volt összerakva....mint egy múmia).

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 20., szombat 21:50

Én jövőre biztos elküldeném a Kaká-Khedira duót ők azok akik már nem tudnak meggyőzni hogy "Real-szintű" játékosok.
Di María pedig most bizonyíthat vagy jövőre pöckölés neki is. Alonsora kíváncsi leszek h ez lesz-e az utolsó idénye velünk vagy nem.

Vissza: