Real Madrid vs. Barcelona
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem csoda hogy béka segge alatt van a Barca kincstára...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kercsó írta:Igaz, hogy Neymar minden lejátszott mérkőzés után 100ezer juró bónúszt kap?
bocs, ha már lerágott csont ez a téma.
Biztos, hogy nem.
Képtelenség, hogy ez megérje nekik.
Ha meccsenként rúgna 3-4 gólt akkor sem, de tényleg...
ZIDANE
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Igaz, hogy Neymar minden lejátszott mérkőzés után 100ezer juró bónúszt kap?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Bilbao-Atletico
Depor-Barca
Real-Villarreal
Van egy olyan megérzésem hogy egyet biztos előzünk, de én most kettőre tippelnék, élre ugrunk. Aztán persze a végéig még botlunk egyet a Valencia ellen és bukjuk a bajnokságot, de a BL meg lesz. :Đ
Depor-Barca
Real-Villarreal
Van egy olyan megérzésem hogy egyet biztos előzünk, de én most kettőre tippelnék, élre ugrunk. Aztán persze a végéig még botlunk egyet a Valencia ellen és bukjuk a bajnokságot, de a BL meg lesz. :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A Barcának nem kell csere, az MSN-nek nem kell csere. Illetve bocsánat, a 69. percben Arda-Rakitic beprogramozott rendszerfolyamat szokott végbe menni, de az most ugye nem tudott.Csabi írta:luizenrike tegnap nem cserélt? hát mi a rongy? nyírja csak a kezdő 11-ét még jobban.
Egyébként szerintem vagy az Atma vagy mi nyerjük meg a bajnokságot. :Đ
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk durva belegondolni, hogy ilyen hullámvölggyel is a saját kezükben van a sorsuk katalánéknak. Kösz Benítez. Bár a csapat is elmehet a 'csába, hogy tized ennyi akarat sem volt bennük a szezon elején. Értem én, hogy meg sem próbálták elfogadni a spanyolt, de lehetett volna ennek sokkal rosszabb vége is és rámehetett volna a teljes szezon.
Bajnoki címbe nem élem bele magam, mert ha bukik a Barca és mi nyerünk minden meccset még egy Atletico akkor is ott lehet előttünk. BL-re több esélyt látok jelenleg, ami szintén 3 nehéz meccs.
Bajnoki címbe nem élem bele magam, mert ha bukik a Barca és mi nyerünk minden meccset még egy Atletico akkor is ott lehet előttünk. BL-re több esélyt látok jelenleg, ami szintén 3 nehéz meccs.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most olvastam olyat hogy valami Barcas szerint a Real azert nyert több klasszikust, mert több El Clasicoja volt :Đ :Đ
Pique meg most vicces volt ha ez igaz.
Pique meg most vicces volt ha ez igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
“People wanted an equal league; well, you’ve got it,” Pique said.
"Az emberek kiegyenlitettebb ligat akartak, hat megkaptak." Csak a nezok miatt adtak le 12 pontot. Megnyugodtam
"Az emberek kiegyenlitettebb ligat akartak, hat megkaptak." Csak a nezok miatt adtak le 12 pontot. Megnyugodtam
csak átjárja a sötét erő, mint az idelátogatókatlestat írta:Az semmi...ritka flegma volt a sajtotajekoztaton...igazi bunko catalanCsabi írta:luizenrike tegnap nem cserélt? hát mi a rongy? nyírja csak a kezdő 11-ét még jobban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az semmi...ritka flegma volt a sajtotajekoztaton...igazi bunko catalanCsabi írta:luizenrike tegnap nem cserélt? hát mi a rongy? nyírja csak a kezdő 11-ét még jobban.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak egy pici logikával.. minimum 3 jobbhátvéd ült a padon úgy, hogy Sergi Roberto töltötte be azt a pozíciót a kezdőben. Már most, ha mondjuk Vidal játszik ott, akkor Roberto legalább csereként beszállva frissíthetette volna csapata játékát.. Arról nem beszélve, hogy otthon ég a ház, akármilyen szintű csatárom ül a padon, csak behozom, hátha talál egy gólt..Csabi írta:luizenrike tegnap nem cserélt? hát mi a rongy? nyírja csak a kezdő 11-ét még jobban.
Mondjuk, nem én tripláztam tavaly.. Bár lehet, hogy képes lettem volna én is
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
luizenrike tegnap nem cserélt? hát mi a rongy? nyírja csak a kezdő 11-ét még jobban.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk nálunk leginkább a sérülések miatt jött a nagy visszaesés. Atletico elleni 4-0-nál is a félkezdő kiesett. Barcánál erről nincs szó, egyszerűen elfáradtak, mondjuk ilyen szűk kerettel nem is csodálom. Tényleg az a csoda, hogy nem söpört eddig végig rajtuk egy nagy sérüléshullám.Chris írta:A Barca éve meg eléggés hasonlít a mi tavalyi évünkre. Rekor-rekord hátán, aztán paff a végén. De ez még a mienknél is durvább zuhanás.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezért kellett volna legalább egyszer elverni az Atleticot. De nem, mi képesek vagyunk otthon kikapni tőlukAnthony írta:Én is így gondolom, a saját kezükben a sorsuk, és még ha buknak is előttünk még ott van az Atletico is, na meg a BL mellett meg kéne nyerjük az összes bajnoki meccset is. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nem valami jók az esélyeink.BBeno írta:sajnos még mindig nekik van a legkönnyebb sorsolásuk úgyhogy innentől csak a szerencsében bízhatunk hogy botlanak mondjuk már a jövőhéten a riazorban. atmának is sokkal könnyebb meccsei lesznke mint nekünk. szomorú hogy kaptak félév előnyt benitez miatt.
Én ezt a Perezt úgy felkenném a falra, Benitez, áááááááááááááááááá
Merci Zizou!
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Igaz-igaz, de azt se felejtsd el, hogy azért pöröghet így most a csapat, mert Benitez alatt rápihentek a tavaszra. A Barca éve meg eléggés hasonlít a mi tavalyi évünkre. Rekor-rekord hátán, aztán paff a végén. De ez még a mienknél is durvább zuhanás.Én ezt a Perezt úgy felkenném a falra, Benitez, áááááááááááááááááá
Sokak életébe ez az egyetlen izgalom. Valamennyire meg is értem az "átlagember" életvitelét nézve. Még mindig jobb, mintha a szomszéddal verekszik össze.Egy netes fórumon hergelik egymást, gyűlölködnek, kurvaanyáznak, némelyik még ide is átjön okoskodni, van ezeknek életük? Mert ez minimum aberráció.
Nem provokációnak szánom, semmi ilyen, csak egyszerűen hihetetlen hogy papíron felnőtt emberek ilyen szinten vannak.
Sose legyen jobb
várjál, ami a legkeményebb, hogy egyre több helyen olvasom, hogy ez volt a barcelona legjobb(!) meccse/teljesítménye a szezonban, csak egyszerűen nem mentek be a helyzetek. kábszi?
a riazorban nem lesz piqué eltiltás, a francia és a belga sérült, maradt mascherano mellé bartra.
a riazorban nem lesz piqué eltiltás, a francia és a belga sérült, maradt mascherano mellé bartra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2016. április 18., hétfő 11:29-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon pörög a téma a sajtóban, mindenhol el akarják adni, hogy a Barca mennyire jó volt, csak nem jött össze nekik semmi, az indexen még fel is sorolják percre pontosan a kihagyott helyzeteket, és hogy azokból 4 meccset lehetett volna nyerni, hát az eszem megáll
Megnéztem a bő összefoglalót, 2 ziccerük volt, amikor Neymarnak nem sikerült átemelni a kapust, és amikor Piqé elshaqirázta a végén, a többi...helyzetek, minden meccsen vannak helyzetek...
A Realnak hány ilyen meccse volt már, hogy képtelenek voltak betalálni, (ugye CR és Benzema?), azokról még sosem láttam ilyen cikket...
Megyek hányni...
http://index.hu/sport/futball/2016/04/1 ... apu_elott/
Megnéztem a bő összefoglalót, 2 ziccerük volt, amikor Neymarnak nem sikerült átemelni a kapust, és amikor Piqé elshaqirázta a végén, a többi...helyzetek, minden meccsen vannak helyzetek...
A Realnak hány ilyen meccse volt már, hogy képtelenek voltak betalálni, (ugye CR és Benzema?), azokról még sosem láttam ilyen cikket...
Megyek hányni...
http://index.hu/sport/futball/2016/04/1 ... apu_elott/