Kitfisto. írta:Botrány hogy egyesek mennyire várják már hogy Xavi kikerüljön kezdőből, pedig a teljesítményével egyáltalán nincsen semmi gond. Arról nem is beszélve, hogy alternatívája nincs, mert Fabregas messze elvan maradva tőle, Thiago meg már nincs. Ez van, őt kell elfogadni de szerintem nem teljesít gyengén. Az hogy öreg, az meg egy dolog de a mai élsportban már megvannak azok a "cuccok", hogy jó pár játékos 37-38 éves koráig is tud csúcsformában játszani.
Ezt a Martimo nevü edzőt se igazán értem. Annyira adja magát Luis Enrique hogy az hihetetlen, erre ide akarnak hozni egy teljesen ismeretlen edzőt.
Go home, you are drunk
Xavi ideje lejárt. Max cserének jó már, de a kezdőben már egyértelműen semmi helye nincs.
Luis Enrique pedig annyira de annyira jó edző..hazavágta a Romát,inkább leülök én a kispadra mintsem hogy őt lássam ott. LE olyan mint Pelle csak gyengébb. Ő nem Malagákat és Villarealokat tud eljuttatni a BL-be, hanem Barca B-ket juttat fel a másodosztályba, és az élmezőny végén-középmezőny elején tartja. Jó lesz ő a Celtánál.(eljátszva a gondolattal, ha én lennék a kispadon Messi élből menne ki jobbra, Sanchez középen, Neymar balon, Rózsipapánál kopogtatnék, h nekem ez a Pedrogyerek nem kell, Alba nem mehetne fel annyiszor támadni(gyakorlatilag 2-3-5-ben toljuk a kiscsapatok ellen..), illetve Pedro helyett játszatnám Tellot és Deut is építeném befelé. Ja meg Bartát )
Bocsi az FM-ért, hajnalban kijött belőlem
Amúgy csak nekem van elegem ebből a mésqueunclub című mondatból? Mindent házon belül akarunk megoldani. Ez így nempálya. Pep bejött, DE az is csak azért, mert mindenkinek "új" volt az a foci. Na meg Messinek nem volt tejhatalma, volt egy Tridenténk, és mindneki televolt motivációval. Ha egy 0-7 után nem motiváltak, akkor essünk ki a picsába a csoportkörben, bajnokságban legyünk 3.-ok mint 5 éve és akkor talán összekapják magukat. Évi 5-7-12 millióért azért nem ezt várná az ember..