Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 19., kedd 9:58

kuszkusz írta:tavaly mégsem került ilyen helyzetbe csapat és nem lett rosszabb azóta. ennyit tesz a rövid pad, a rotálás hiánya és a rossz formaidőzítés.. kíváncsi lennék, szerinted akkor miért jutott idáig a csapat? persze csak, ha érdemben hozzászólnál és nem csak az oltogatás a célod.
Tavaly kikúrt nagy mákotok volt a sérülésekkel, meg a formaidőzítéssel. Most meg csak rossz volt a formaidőzítés.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 9:57

kuszkusz, nem érted, amit írok, de nem baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 19., kedd 9:52

Realista24 írta: Közhely level 100.
Ezeket jól tolja LE.
Vale meccs előtt azt találta mondani,hogy sokkal frissebbek vagyunk mint tavaly ilyenkor, és senki nem fáradt... :mrgreen:
Hát nem tudom, nekem nem ez jön le, de lehet rosszul emlékszem,és tavaly is ez volt...de nem hiszem.
(fizikai,vagy mentális fáradtság, az mindegy...mindkettő mutatkozik)

Toti, láttuk mi is sokan,hogy baj lehet, ott nem látták.
Amikor vezettünk itthon félidőben 3-0ra kicsik ellen, akkor is a Rakitic le,valaki fel csere ment.
Ahelyett,hogy Neymar pl lesétált volna. Ez van,mostmár az a baj,hogy hiába dobná be Munir, nincs felépítve, nincs játékban, nem fog tudni mit adni a csapatnak. Lásd Sociedad elleni meccs, ahol a 3. percben kihagyott egy 100as ziccert, aztán eltűnt.

5 meccsünk van hátra, jelen állapotban meglepne a dolog,ha a 3 idegenbeliből legalább 1et behúznánk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. április 19., kedd 9:51

Realista24 írta:
kuszkusz írta:nyilván átvitt értelemben értette, nem szó szerint.. és nem mondott hülyeséget, ez a szezon azon úszik el, hogy az msn kinyírta magát márciusra, egyik sem hajlandó leülni a padra lucho pedig nem meri leültetni őket mert besértődnek.. tehát igaza volt, saját magával került szembe a csapat és egyelőre úgy tűnik alul marad..
Ennyi erővel minden csapat saját magát veri meg, mert tudják, hogy hol a hiba, csak nem javítanak rajta.
Közhely level 100.
tavaly mégsem került ilyen helyzetbe csapat és nem lett rosszabb azóta. ennyit tesz a rövid pad, a rotálás hiánya és a rossz formaidőzítés.. kíváncsi lennék, szerinted akkor miért jutott idáig a csapat? persze csak, ha érdemben hozzászólnál és nem csak az oltogatás a célod.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 19., kedd 9:46

hát ez kurvajó, annyira tudtam, hogy ezek lesznek az indokok. msn.. meg a pihentetés. én már 3 hónapja pofázom, hogy visszaüt majd ez, hogy minden meccsen játszanak és mindet végigjátszák, még a 4-5gólos győzelmes meccseket is, de még a kupa meccseket is. :lol: azt mehetett 2-3naponta címlapra ctrl+c ctrl+v "MSN" "MSN" "MSN".. nagyon faszán mutatott,tényleg. azt meg ne mondjuk hogy nem volt alternatíva eibar,getafe,granada,levante,stb, kisebb csapatok ellen, akár 90percre akár 20-25percekre.

tudom, sokszor leírtam már, de azért egy ilyen nagyképű duma után ezt nehogy már bárki is felhozza mentségnek. és R24nek igaza van, ennyi erővel igazából ellenfél sincs senkinek, értsünk mindent átvitt értelemben és akkor lehet akármekkora mellénnyel meg arccal nyilatkozgatni, még ha úgy is tűnik, h lenézi mindegyik csapatot egy ilyen kijelentés után.. így lehet, mert átvitt értelem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 19., kedd 9:44

Hasonlít a fiatalabb CRonaldora, de már 24 és nem igazán fejlődik semmilyen téren..
Mind ezt 5-6 gyengèbb meccs után?
Remèlem egyszer mèg itt kot ki.
Csak míg CR tudatosan felepitette magát, addig Neymar pavaskodik meg van egy nagyon okos apukája is.
Szerintem elèg tudatosan èpitgeti magát,miota átjott braziliábol,nem hiszem hogy o lenne most a kerèkkoto,mer halványabban játszik.Ilyen minden focistánál elofordul.
Csak egy váltás kell neki, jöhet is James meg Isco helyett.
Adnám.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 9:37

kuszkusz írta:
Toti írta:#karma

máskor sokkal szerényebben
nyilván átvitt értelemben értette, nem szó szerint.. és nem mondott hülyeséget, ez a szezon azon úszik el, hogy az msn kinyírta magát márciusra, egyik sem hajlandó leülni a padra lucho pedig nem meri leültetni őket mert besértődnek.. tehát igaza volt, saját magával került szembe a csapat és egyelőre úgy tűnik alul marad..
Ennyi erővel minden csapat saját magát veri meg, mert tudják, hogy hol a hiba, csak nem javítanak rajta.
Közhely level 100.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. április 19., kedd 9:36

Toti írta:#karma

nyilván átvitt értelemben értette, nem szó szerint.. és nem mondott hülyeséget, ez a szezon azon úszik el, hogy az msn kinyírta magát márciusra, egyik sem hajlandó leülni a padra lucho pedig nem meri leültetni őket mert besértődnek.. tehát igaza volt, saját magával került szembe a csapat és egyelőre úgy tűnik alul marad..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 19., kedd 9:03

Csak míg CR tudatosan felepitette magát, addig Neymar pavaskodik meg van egy nagyon okos apukája is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 19., kedd 8:53

#karma

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 8:11

Csak egy váltás kell neki, jöhet is James meg Isco helyett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 19., kedd 7:56

CR is utana lett golgep. A kora meg nem jelent semmit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 19., kedd 7:27

Lesz mit elcsalni. :Đ btw Neymar adottsagai alapján lehetne a legjobb, de fejben ő sincs a toppon. Hasonlít a fiatalabb CRonaldora, de már 24 és nem igazán fejlődik semmilyen téren..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 19., kedd 7:11

Jo hogy egy hete hoztam a hírt kb :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. április 19., kedd 2:10

ha hinni lehet az adatoknak ez átlag évi 50 meccsel számolva és az 5 milliós alapfizuval
max. 14 millió/év, de ehhez minden évben tripláznia kéne a csapatnak és neymarnak kéne kapnia az aranylasztit. ennek tükrében szerintem ez nem olyan kirívóan nagy összeg. :roll:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 18., hétfő 23:17

Elég beteg összegekről van szó de megéri nekik szerintem...Lassan véget ér a Cé-Messi korszak és nagyon úgy nézki,hogy Neymar egyeduralkodó lehet... Na nem azért mert olyan kurva jó lenne, jó játékos meg minden de nem érzem benne azt amitől ő mondjuk az említett két úriember nagyságához felérjen(aztán lehet rám cáfol)... Viszont brazil,Nike és triblis....trófeákat is fog nyerni dögivel valószínűleg a körülötte lévő hypenak köszönhetően ezeket aranylabdák kísérik majd.Sportszakmailag lehet,hogy túlzó ez az egész viszont reklámértékben szerintem megtérülhet.... az már más kérdés,hogy én nem érzem Neymarban azt a meszkéunklub életérzést és szerintem dobbantani fog majd 1-2-3 éven belül onnan...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 18., hétfő 22:46

Nem tudom mit vagytok úgy oda, 17 millióba került csak. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 18., hétfő 22:45

Csak kinevelnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 18., hétfő 22:23

"Több mint egy klub." :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 18., hétfő 22:20

Nem csoda hogy béka segge alatt van a Barca kincstára...
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: