Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A minap olvasom egy magyar hírportál cikkének a címét(Nem lehetett kit becserélni a világ legjobb csapatába).
Hogy hová? Most éppen van világ legjobb csapata? Na elolvasom gondoltam,hátha én is megtudom ki a legjobb,mert nálam május 28 még nem jött el,és az is csak európa..... Hát a barca az baxxátok meg....ki lenne más? Hogy miért? Csak...csakazértis. Hogy kiestek a Bl-ből? Elfogyott az előny? Nem fontos.....csakazértis. Nézem hogy esetleg Hegyi írta a cikket....vagy Vincze Ottó? Esetleg Farkas? De nem.
Nálunk soha sem volt ilyen. Nálunk nem volt csakazértis Iker a legjobb ha szar volt.....akkor szar volt,sőt....mindenkibe beletudtak rúgni....mármint a média. Nálunk nem volt CR soha a legjobb a világon csakazértis ha éppen szar.....akkor szar volt,és még bele is tudtak rúgni egyet ha éppen nem volt elég neki. Nálunk Zidane nem tudott beilleszkedni amikor leigazoltuk,bár egy hónap távlatában vezette kp-ásként a góllövőlistát......pffff. Szánalmas hazug,tudatlan vak verebek.
Erről az igaztalan,hazug megkülönböztetésről már sokszor írtam. Ez teszi be a kaput annak a sok barca bohócnak aki idejárt az elmúlt napokban és megmutatta milyen ember,milyen szurkoló is egy barca szurkoló.
Na de ne általánosítsunk,mert nem minden cig*ny bűnöző. Ezt tudjuk. Náluk is ez van,van egy csekély kis réteg aki tudja,felfogja hogy ez valójában JÁTÉK és SPORT....nem gyűlölködés,utálkozás,ami belépő hogy barca drukker légy. Ez továbbra is sport.Amiben a másik tisztelete,elismerése TÖBB emberileg mint a magad sikere. Sajnálom azt aki ezzel nem tud azonosulni.
Hogy elismerik e Ronaldot? Aki MINDEN élő embernek példa,hogy kell alázattal,akarattal,szenvedéllyel kiemelkedni sok ember közül. Hisztiánó? Hiszen a barca maga egy hiszti szakkör....ahogy tervszerűen előre kidolgozottan mentek sírni a bíróhoz ha nem jött a gól,hogy kit állítson már ki. Köpködöd Ronaldot? Tedd,de tudd egy nulla vagy hozzá képest....egy jó nagy nulla apám.
Nem is folytatom,mert ezeket a példákat reggelig lehetne írni,és nincsen sok időm.
Az elmúlt 10 év legjobb csapata.....hány és hány segítséget kapott hogy ez a sikerkorszak teljes legyen? Bár én elismertem hogy jobbak voltak.... Messi király.....az. Nekem az. Nektek Ronaldo nem az. Legyen. Ti ta*ók vagytok,én nem.. Többet nem is érdemel ez a mese.
A barca csapata egyébként tele is tele van jelenleg kommersz alakokkal.....a kapusaik,a védelmük azzal a toprongy buta pikével,azzal a Vuki csubakka ruhás Alvessel,Alba akinél rosszabb természetű lény nincsen a földön,szerintem egy barátja sincsen.....a kp-án ez a rakitic szerintem vegyes tüzelésű,iniesta isten bocsásson meg mekkora zsugás volt,de megöregedett,elől meg......pfff....Neymar a labdarúgás ripacsa aki szégyen ide vagy oda,de még itt is eladható volt egy rétegnél,hiszen hány fórumozó nyavajgott hogy ideigazoljon,vegyük meg stb.....hát mi a fészkes fenének? Több mint 100 millióért ez teljesítmény? Ez semmi.....ez lófax eddig.... Suarez,nekem mindig is tetszett ez a harapós,jó támadó,de nem váltja meg a világot,hiába MSN folyik még a csapból is..hogy ők mindig mindenkinél jobbak...frászkarikát..... Messi....na az..... ő bármikor képes dönteni. Igen. Az elmúlt 10 év legjobbja,de ha nem megy neki jól,akkor vagy beteg,vagy nem akar.....olyan nála sincsen hogy rossz,amúgy ahogy idősödik(kinéz ma vagy 40 nek) egyre jobban hasonlít a führerre.......a barcánál sincsen olyan hogy rosszabbak,mert ők mindig jobbak,ha vesztenek akkor is van valami ratyi szar magyarázkodás. Ezt dobta a sors nekünk labdarúgó szurkolóknak....hogy ez nem tetszik nekünk Realosoknak? Ez mitől fura egyeseknek? Mitől kellene hogy szimpatikus legyen amikor jelentős része sima hazugság. Ahogy Ibra le is írta.....megjátszás....más mutatása mint a valóság.
Egy kommentelő a minap másutt azt írta.....eddig barca drukker voltam,de ettől a ****pikétől elment a kedvem a klubtól,és atletis lettem.
Elég régóta nem mondok véleményt a barcáról,sem a drukkereikről,de most engedjétek meg hogy én is leírjam.
A barca valószínű behúzza a ligát,alig játszanak csapatnak nevezhető alakulattal,bl csak a TV ben mint nekem is már ha a tv előfizetéssel nem csalnak ....,igy ezekre a meccsekre mindig 1 hétig lehet készülni,ugye nem kell elmondani ez mekkora előny? Taktikalag,fizikálisan.
Nagyon tetszett az a komment amikor valaki leírta hogy olvassuk el a barcások és a realosok kommentjeit 2014 bl döntő és 2015 bl döntő után.....pff...ezt nem is kell elolvasni hogy tudjuk. Ég és föld. Gyülölködés,genny,utálkozás vs tisztelet,elismerés. Ez egyébként a két klub közötti különbség is. Ez a különbség pedig kézzel fogható,aki nem érzi,az hazudik.
Soha egy percig sem kételkedtem hogy a Real Madrid a TÖBB nem a mészánkláb. Pedig a média megetette rengeteg buta kis drukkerrel ennek az ellenkezőjét,akik rágják a kefét és tülekednek hogy delofeussan cinkelhessenek olyanokat akiktől tanulniuk kellene.
Lehet hogy nem nyerünk idén bl-t...lehet hogy nem lesz meg a liga sem....de hogy emelt fővel mehetünk egy igaz világban ki az utcára az biztos. Na nem a tiétekben már bocs.
Tanuljatok tiszteletet,bőven van miért és mit.....az ide a belépő....ez egy más eszme,ez egy másik klub. NEM OLYAN MINT A TI ESZMÉTEK.
Viszlát.
Hogy hová? Most éppen van világ legjobb csapata? Na elolvasom gondoltam,hátha én is megtudom ki a legjobb,mert nálam május 28 még nem jött el,és az is csak európa..... Hát a barca az baxxátok meg....ki lenne más? Hogy miért? Csak...csakazértis. Hogy kiestek a Bl-ből? Elfogyott az előny? Nem fontos.....csakazértis. Nézem hogy esetleg Hegyi írta a cikket....vagy Vincze Ottó? Esetleg Farkas? De nem.
Nálunk soha sem volt ilyen. Nálunk nem volt csakazértis Iker a legjobb ha szar volt.....akkor szar volt,sőt....mindenkibe beletudtak rúgni....mármint a média. Nálunk nem volt CR soha a legjobb a világon csakazértis ha éppen szar.....akkor szar volt,és még bele is tudtak rúgni egyet ha éppen nem volt elég neki. Nálunk Zidane nem tudott beilleszkedni amikor leigazoltuk,bár egy hónap távlatában vezette kp-ásként a góllövőlistát......pffff. Szánalmas hazug,tudatlan vak verebek.
Erről az igaztalan,hazug megkülönböztetésről már sokszor írtam. Ez teszi be a kaput annak a sok barca bohócnak aki idejárt az elmúlt napokban és megmutatta milyen ember,milyen szurkoló is egy barca szurkoló.
Na de ne általánosítsunk,mert nem minden cig*ny bűnöző. Ezt tudjuk. Náluk is ez van,van egy csekély kis réteg aki tudja,felfogja hogy ez valójában JÁTÉK és SPORT....nem gyűlölködés,utálkozás,ami belépő hogy barca drukker légy. Ez továbbra is sport.Amiben a másik tisztelete,elismerése TÖBB emberileg mint a magad sikere. Sajnálom azt aki ezzel nem tud azonosulni.
Hogy elismerik e Ronaldot? Aki MINDEN élő embernek példa,hogy kell alázattal,akarattal,szenvedéllyel kiemelkedni sok ember közül. Hisztiánó? Hiszen a barca maga egy hiszti szakkör....ahogy tervszerűen előre kidolgozottan mentek sírni a bíróhoz ha nem jött a gól,hogy kit állítson már ki. Köpködöd Ronaldot? Tedd,de tudd egy nulla vagy hozzá képest....egy jó nagy nulla apám.
Nem is folytatom,mert ezeket a példákat reggelig lehetne írni,és nincsen sok időm.
Az elmúlt 10 év legjobb csapata.....hány és hány segítséget kapott hogy ez a sikerkorszak teljes legyen? Bár én elismertem hogy jobbak voltak.... Messi király.....az. Nekem az. Nektek Ronaldo nem az. Legyen. Ti ta*ók vagytok,én nem.. Többet nem is érdemel ez a mese.
A barca csapata egyébként tele is tele van jelenleg kommersz alakokkal.....a kapusaik,a védelmük azzal a toprongy buta pikével,azzal a Vuki csubakka ruhás Alvessel,Alba akinél rosszabb természetű lény nincsen a földön,szerintem egy barátja sincsen.....a kp-án ez a rakitic szerintem vegyes tüzelésű,iniesta isten bocsásson meg mekkora zsugás volt,de megöregedett,elől meg......pfff....Neymar a labdarúgás ripacsa aki szégyen ide vagy oda,de még itt is eladható volt egy rétegnél,hiszen hány fórumozó nyavajgott hogy ideigazoljon,vegyük meg stb.....hát mi a fészkes fenének? Több mint 100 millióért ez teljesítmény? Ez semmi.....ez lófax eddig.... Suarez,nekem mindig is tetszett ez a harapós,jó támadó,de nem váltja meg a világot,hiába MSN folyik még a csapból is..hogy ők mindig mindenkinél jobbak...frászkarikát..... Messi....na az..... ő bármikor képes dönteni. Igen. Az elmúlt 10 év legjobbja,de ha nem megy neki jól,akkor vagy beteg,vagy nem akar.....olyan nála sincsen hogy rossz,amúgy ahogy idősödik(kinéz ma vagy 40 nek) egyre jobban hasonlít a führerre.......a barcánál sincsen olyan hogy rosszabbak,mert ők mindig jobbak,ha vesztenek akkor is van valami ratyi szar magyarázkodás. Ezt dobta a sors nekünk labdarúgó szurkolóknak....hogy ez nem tetszik nekünk Realosoknak? Ez mitől fura egyeseknek? Mitől kellene hogy szimpatikus legyen amikor jelentős része sima hazugság. Ahogy Ibra le is írta.....megjátszás....más mutatása mint a valóság.
Egy kommentelő a minap másutt azt írta.....eddig barca drukker voltam,de ettől a ****pikétől elment a kedvem a klubtól,és atletis lettem.
Elég régóta nem mondok véleményt a barcáról,sem a drukkereikről,de most engedjétek meg hogy én is leírjam.
A barca valószínű behúzza a ligát,alig játszanak csapatnak nevezhető alakulattal,bl csak a TV ben mint nekem is már ha a tv előfizetéssel nem csalnak ....,igy ezekre a meccsekre mindig 1 hétig lehet készülni,ugye nem kell elmondani ez mekkora előny? Taktikalag,fizikálisan.
Nagyon tetszett az a komment amikor valaki leírta hogy olvassuk el a barcások és a realosok kommentjeit 2014 bl döntő és 2015 bl döntő után.....pff...ezt nem is kell elolvasni hogy tudjuk. Ég és föld. Gyülölködés,genny,utálkozás vs tisztelet,elismerés. Ez egyébként a két klub közötti különbség is. Ez a különbség pedig kézzel fogható,aki nem érzi,az hazudik.
Soha egy percig sem kételkedtem hogy a Real Madrid a TÖBB nem a mészánkláb. Pedig a média megetette rengeteg buta kis drukkerrel ennek az ellenkezőjét,akik rágják a kefét és tülekednek hogy delofeussan cinkelhessenek olyanokat akiktől tanulniuk kellene.
Lehet hogy nem nyerünk idén bl-t...lehet hogy nem lesz meg a liga sem....de hogy emelt fővel mehetünk egy igaz világban ki az utcára az biztos. Na nem a tiétekben már bocs.
Tanuljatok tiszteletet,bőven van miért és mit.....az ide a belépő....ez egy más eszme,ez egy másik klub. NEM OLYAN MINT A TI ESZMÉTEK.
Viszlát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
Of course.Luis Enrique: "I haven't disrespected anyone, if you don't like my style I don't care."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az azèrt mindig sokat számit,bármi van.Kerlon írta:Most a történéseket tekintve sokat számított a Campbeli győzelem, amúgy nem tűnt annak csak a becsületünkért játszottunk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Most a történéseket tekintve sokat számított a Campbeli győzelem, amúgy nem tűnt annak csak a becsületünkért játszottunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát annyiban ért többet, hogy egy esetleges pontazonossággal jobban állunk.morientes írta:Fb-n irta egy marha,hogy hát ez l**sz hogy nyertunk a camba,mer az a nègyes mèg is csak tobbet èr..
Ès hogy már az megèrte hogy sirt (???) Ronaldo az oltozobe.Meg hogy ugy se nyerunk semmit,de ok majd tripláznak...aztán jott a pofon az atletitol
Ès mèg akkor sem állt ám le
Mondjuk ő nem erre gondolt szerintem
plusz, erre azért nem sok esélyt látok....bááár,ha jobban belegondolok, mi hozzuk a formánkat, és kikapunk a Riazorban holnap, ti meg véletlen csak ikszeltek...és voila, meg is lenne a dolog. Még az Atma is kikap Bilbaoban,hogy szebb legyen a történet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- morientes
Fb-n irta egy marha,hogy hát ez l**sz hogy nyertunk a camba,mer az a nègyes mèg is csak tobbet èr..
Ès hogy már az megèrte hogy sirt (???) Ronaldo az oltozobe.Meg hogy ugy se nyerunk semmit,de ok majd tripláznak...aztán jott a pofon az atletitol
LEGIO PATRIA NOSTRA
- csababarca
morientes írta:Na de ott volt a nègyes a bernabeuba,az nem 3,5 pontot èr felètek?hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne
ilyet is írt valaki?
kb akkora bullshit mint a klasszikus előtt nyomta pár ember a "nem fontos ez a meccs annyira" dumát...jóvan, mondom.
- morientes
Na de ott volt a nègyes a bernabeuba,az nem 3,5 pontot èr felètek?hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
meg a Real...meg az Atletico...meg a Sociedad... meg a Valencia...Realista24 írta:Hát azt, hogy a Barcát csak a Barca verheti meg. sdfasdfsadfszóval,igen. egy újabb szimpatikus és kicsit sem beképzelt nyilatkozat. de ez átvitt értelemben mit jelent egyébként? :Đ
Amúgy ja legalább ilyenkor nem kéne arcoskodni, de ha nekik jó,hogy álomvilágba ringatják magukat... pedig ugyanebbe a hibába már beleestek 2013-ban meg 14ben,ők tudják... Ezekkel a nyilatkozatokkal csak felhergelik a riválisokat,aztán lesnek,hogy 10emberrel is 200%on pörgünk... Az ő dolguk, mi még így sem nyertünk semmit folytatni kell a munkát(lassan jöhet a Zidane generátor ).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hát azt, hogy a Barcát csak a Barca verheti meg. sdfasdfsadfszóval,igen. egy újabb szimpatikus és kicsit sem beképzelt nyilatkozat. de ez átvitt értelemben mit jelent egyébként? :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kegyetlen az élet...csababarca írta: hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lenne
Akkor legalább a bajnokságban kényelmesebben állnánk
- csababarca
hát ha ellenetek lett volna az az egy, akkor elég lennemorientes írta:Nem elèg az?Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
Akkor legalább a bajnokságban kényelmesebben állnánk
Remélem unatkozni fogsz még egy darabig.csababarca írta: Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
linkelni akartam, de nem volt pofám. neked vastagabb RRealista24 írta:Luis Enrique: "Boring if team with best players always won. We do have best players."
asdéfkljsadfasf
szóval,igen. egy újabb szimpatikus és kicsit sem beképzelt nyilatkozat. de ez átvitt értelemben mit jelent egyébként? :Đ
áá, ne már. a jóból is megárt a sok.Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
Nem elèg az?Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
LEGIO PATRIA NOSTRA
- csababarca
Realista24 írta:Luis Enrique: "Boring if team with best players always won. We do have best players."
asdéfkljsadfasf
azért én kellemesen elunatkoztam győzelmeink alatt..
Nekem most meg az unalmas, hogy áprilisban 1 meccset nyertünk
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luis Enrique: "Boring if team with best players always won. We do have best players."
asdéfkljsadfasf
asdéfkljsadfasf
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ezen én is gondolkodtam már.MesQueUnClub írta:Nálatok hányan érdekeltek nyáron az Olimpiára? Mert lesz mellette EB+Copa is, úgyhogy őszre megint zseniálisan pihent lesz mind a 2 brigád.
cé mondta, hogy ő nem olimpiázik, úgyhogy fasza
azért nem semmi nyár lesz egyébként, szerencsejáték zrt-t fosztani kell. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nálatok hányan érdekeltek nyáron az Olimpiára? Mert lesz mellette EB+Copa is, úgyhogy őszre megint zseniálisan pihent lesz mind a 2 brigád.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaa, bocsi, félreértettelek akkorMesQueUnClub írta:Éppen arra céloztam, hogy ez is egy hatalmas előny volt, hogy nem volt tavaszra kifullasztva a társaság. Igen amúgy ezek az őszi nagy formák nagyon vissza tudnak tavaszra zuhanni.Realista24 írta: A foci meg tavasszal kezdődik, szóval teljesen mindegy ez a része szerintem. Pont annyira, amennyire lényegtelen a mi 22 meccses őszi győzelmi szériánk 1 évvel korábbról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema