Dettó, bár én a Deporban is bízok. Csak tuti nem lesz 5 meccse nyeretlenul katalányéknak.Realista24 írta:Én a Barcánál a Betisben és az Espanyolban bízok. Az Atmánál meg a Bilbao-Levante párostól várom a csodát.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Igen? Majd légyszi írd már le melyik meccseken, szeretném megrakni majd.delPotro írta:Mindegyik csapat minimum 2x hibázni fog.
- delPotro
- Kedvenc játékosaid: Villa
- Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona
Mindegyik csapat minimum 2x hibázni fog.
mostmár minden meccsen jinxelgetsz vagy "egyszerúgyisbejön" alapon nyomod?hehe írta:Sztem pontot vesztunk a villarreal ellen a szokásos modon...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én a Barcánál a Betisben és az Espanyolban bízok. Az Atmánál meg a Bilbao-Levante párostól várom a csodát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szerintem ma mindenki hozza a 3 pontot...akkor fog valaki bukni amikor nem várnánk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Real 90Realista24 írta:http://www.marca.com/en/infographics/20 ... b4611.html
Jó szórakozást
Barca 89
Atlético 88
Durva lenne. A mai az utolsó esélyünk szerintem, ha ma botlanak (Barca X-et és Atma vereséget várok), akkor meglehet a bajnokság, szerintem Villarreal-t verjük otthon. A többit is simán hozni kéne, bár így a két elődöntővel nem lesz egyszerű. De ha ma nyernek mindketten, akkor szvsz nincs miről beszélni.
88 - Mi
87-87
87-87
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, oda az Atleti megy ma. Baszk mindegyik.Toti írta:ott nem is játszunk.nmate írta: - Mi pedig nagy nehezen X-elünk a San Mamésben, többit hozzuk.
Szóval akkor a Sociedad stadionjában.
ott nem is játszunk.nmate írta: - Mi pedig nagy nehezen X-elünk a San Mamésben, többit hozzuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nehéz, pontegyenlőséggel már a másik két csapat visz mindent. Szerintem a lehető legjobb és még elképzelhető forgatókönyv, ha a
- Barca pontot veszít a Betis illetve a Granada otthonában. Utóbbi ha minden jól megy még a kiesés ellen küzd majd.
- Atletico bukik ma, illetve a Levante otthonában is, akik még az életükért mennek a bentmaradás miatt.
- Mi pedig nagy nehezen X-elünk a San Mamésben, többit hozzuk.
Real 88, Barca 87, Atleti 86.
Amire valamivel több esélyt látok, hogy Atletico nyeri a ligát, mivel BM kicsapja őket a BL-ből, Barca hozza a kupát, illetve mi visszük a BL-t
- Barca pontot veszít a Betis illetve a Granada otthonában. Utóbbi ha minden jól megy még a kiesés ellen küzd majd.
- Atletico bukik ma, illetve a Levante otthonában is, akik még az életükért mennek a bentmaradás miatt.
- Mi pedig nagy nehezen X-elünk a San Mamésben, többit hozzuk.
Real 88, Barca 87, Atleti 86.
Amire valamivel több esélyt látok, hogy Atletico nyeri a ligát, mivel BM kicsapja őket a BL-ből, Barca hozza a kupát, illetve mi visszük a BL-t
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
barca 76 p
atma 76 p
REAL 90 p
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/en/infographics/20 ... b4611.html
Jó szórakozást
Jó szórakozást
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Kifejezetten tehetséges gyerek, Odegaardot is ugyan így kölcsön kéne adni egy La Liga csapatba, hogy gyűjtse a tapasztalatot és érdemben fejlődjön.Kerlon írta:http://videa.hu/videok/sport/espanyol1- ... =30.140363
Asensio vert egy kisebb gólt, egész jó szezont fut az első évében az első ligában. Jövőre mehetne egy top 6-os csapathoz.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
http://videa.hu/videok/sport/espanyol1- ... =30.140363
Asensio vert egy kisebb gólt, egész jó szezont fut az első évében az első ligában. Jövőre mehetne egy top 6-os csapathoz.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ès oda kell rakni magunkat manchesterben,nem arra blazirozni hogy majd otthon...ezek kèpesek golt szerezni madridban,Aguero igen csak èles mostanában.A BLt meg meg kell nyerni, nincs mese.Ekkora esélyt mint amit most kaptunk nem szabad kiengedni a kezeink közül.
Szerintem a NWCSTL-nek is ver egyet ma.Minimum.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Nekem az a vèleményem, hogy ezt a bajnokságot egyszer már elvesztettük, kaptunk most egy 2. Esélyt, ami egy kisebb csoda. Vagy leesik a bajnoki cím vagy nem, emiatt szomorú nem leszek. Ott kell lenni a mâsik 2 seggében és vàrni a hibát, ha ezt megtesszük és nem jött össze akkor ez van.
A BLt meg meg kell nyerni, nincs mese.Ekkora esélyt mint amit most kaptunk nem szabad kiengedni a kezeink közül.
A BLt meg meg kell nyerni, nincs mese.Ekkora esélyt mint amit most kaptunk nem szabad kiengedni a kezeink közül.