ziro4vr írta:A favágó része a citynek meg erre rá fog menni.
Ziro, Ziro... Nem vótá Te ilyen!
Azt mégis, hogy? Majd combhajlító izmon rúgják, vagy mi?
A City nem tudna neki ártani, persze ha szét nem rúgják a térdét vagy a bokáját. De az azért nincs benne, szerintem. Csak egyedül Ő maga tudna kitolni magával... Mert ha húzódásból szakadás lenne, ne adj Isten, akkor neki gatya.
Én személy szerint azt sem bánnám, ha a City elleni odavágón sem játszana. Elvileg megoldható feladat nélküle is.
dzsi91 írta:Rayo nem lesz akadály nélküle,City-Sociedad-City-Valencia kombót viszont nem élnénk túl... Az még Cr-estől is nagyon húzós.
Húzósnak húzos, az biztos. De annyira egyben van a csapat, hogy az valami hihetetlen. CR is toppon van és nyílván hiányzik egy csúcs CR, de bárki kerüljön a helyére, szerintem megoldja.
Hihetetlen büszke vagyok a csapatra egyébként. Én is abszolút pesszimista voltam -12-nél, de amilyen forma javuláson ment át mindenki és elkezdtek csapatként dolgozni, az valami fergeteges! Nem tudok egy olyan játékost mondani, aki ne lenne csúcsformában. És a semmiből basszus. A kezdő, a pad, a kapustól a csatárig, mindeki. Szerintem idén már nem bukunk, még CR nélkül sem. Zidane akkora munkát tesz le szépen csendben, hogy ennek meg kell legyen a végeredménye. Nem is emlékszek rá, hogy mikor játszottunk annyira jól felállt védelem ellen, mint a Villarreal ellen. Kispasszos játék, "semmi" ívelgetés. Azért idézőjelbe, mert még így is több volt, mint kéne.
Viszont kezdünk leszokni róla, ami jót jelent.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero