Jah. En is olvastam múltheten. Adnam.Kerlon írta:Én azt olvastam, hogy Morata zaradekanak feloldasaert 25 milliót fizetne a Juve.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én meg hogy Moratat visszavesszük, majd dobunk egy 70 misit a dortmundnak a spanyol mellett a gaboni veszedelemért. :Đ Napi sci-fi rovat.
Nem illik.
Én azt olvastam, hogy Morata zaradekanak feloldasaert 25 milliót fizetne a Juve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A jelenlegi helyzetünkben ez lenne a legjobb döntés. Pogba még maradjon 1 évet, aztán mi elhozzuk. Morata nyugdijba is mehet ott Torinóban.Veidt írta:Luciano Moggi szerint Morata és Pogba is marad Torinóban.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Luciano Moggi szerint Morata és Pogba is marad Torinóban.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem rad dondoltam, konkretan mirora emlekszek, hogy termeszetesen ott sem ertett velem egyet.morientes írta:A Róma ellen èn is hasonlot irtam,de ha az emlèkezetem nem csal,Ronaldonak volt nèmi koze ahhoz a továbbjutáshoz
Igy van, lott kettot is. De nem lesz gond nelkule sem, majd figyeld meg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A Róma ellen èn is hasonlot irtam,de ha az emlèkezetem nem csal,Ronaldonak volt nèmi koze ahhoz a továbbjutáshozÉn már megkaptam a Roma ellen is, hogy azt írtam sima lesz, de leírom még egyszer, sima lesz!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
Én már megkaptam a Roma ellen is, hogy azt írtam sima lesz, de leírom még egyszer, sima lesz!morientes írta:Nono...sot,nonononono...
Nem feltétlen játékban, azt akkor sem értették sokan, de lesz közte 3 a két meccsen, a fejemet teszem rá. És ez nem túlzott optimizmus, mert alap járaton inkátt pesszimista vagyok, de van ennyi a két csapat közt, ami szerintem ki is fog jönni. Agüeroék ide vagy oda.
Nem lehet össze hasolítani feltétlen a két meccset, de egy kieső 'Castle ellen örülhetnek, hogy nem kaptak ki. Direkt néztem a meccset és hát középen meg hátul kegyetlen rosszak. Ha ezt nem használja ki a mi k.pályánk, meg támadó sorunk, akkor menjenek nyugdíjba.
Ja tényleg, Danilo is itt van. Úgy látszik a tudatalattim kizárta, hogy ne idegesítsen... De James-szel sincs semmi gond, Iscoval meg Bale-lel meg pláne. Mondom, én azt látom, hogy bárki játszon majd CR helyett, nem lesz gond vele, mert mindenki formában van.morientes írta:Danilo,Hamesz,Isco,ès esetleg az utolso meccsen amin játszott,Bale.Bár ot inkább kiveszem innen,nem rossz a walesi ha nem rehab.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nono...sot,nonononono...Én személy szerint azt sem bánnám, ha a City elleni odavágón sem játszana. Elvileg megoldható feladat nélküle is.
Danilo,Hamesz,Isco,ès esetleg az utolso meccsen amin játszott,Bale.Bár ot inkább kiveszem innen,nem rossz a walesi ha nem rehab.Nem tudok egy olyan játékost mondani, aki ne lenne csúcsformában.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Ziro, Ziro... Nem vótá Te ilyen! Azt mégis, hogy? Majd combhajlító izmon rúgják, vagy mi? A City nem tudna neki ártani, persze ha szét nem rúgják a térdét vagy a bokáját. De az azért nincs benne, szerintem. Csak egyedül Ő maga tudna kitolni magával... Mert ha húzódásból szakadás lenne, ne adj Isten, akkor neki gatya. Én személy szerint azt sem bánnám, ha a City elleni odavágón sem játszana. Elvileg megoldható feladat nélküle is.ziro4vr írta:A favágó része a citynek meg erre rá fog menni.
Húzósnak húzos, az biztos. De annyira egyben van a csapat, hogy az valami hihetetlen. CR is toppon van és nyílván hiányzik egy csúcs CR, de bárki kerüljön a helyére, szerintem megoldja.dzsi91 írta:Rayo nem lesz akadály nélküle,City-Sociedad-City-Valencia kombót viszont nem élnénk túl... Az még Cr-estől is nagyon húzós.
Hihetetlen büszke vagyok a csapatra egyébként. Én is abszolút pesszimista voltam -12-nél, de amilyen forma javuláson ment át mindenki és elkezdtek csapatként dolgozni, az valami fergeteges! Nem tudok egy olyan játékost mondani, aki ne lenne csúcsformában. És a semmiből basszus. A kezdő, a pad, a kapustól a csatárig, mindeki. Szerintem idén már nem bukunk, még CR nélkül sem. Zidane akkora munkát tesz le szépen csendben, hogy ennek meg kell legyen a végeredménye. Nem is emlékszek rá, hogy mikor játszottunk annyira jól felállt védelem ellen, mint a Villarreal ellen. Kispasszos játék, "semmi" ívelgetés. Azért idézőjelbe, mert még így is több volt, mint kéne. Viszont kezdünk leszokni róla, ami jót jelent.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rayo nem lesz akadály nélküle,City-Sociedad-City-Valencia kombót viszont nem élnénk túl... Az még Cr-estől is nagyon húzós.RaúlRealMadrid írta:Remélem CRoo nem játszik, nagyon kíváncsi lennék, hogy feszített helyzetben, ahol minden egyes gól és pont számít, és kell a 3 pont hogyan teljesítenének Ronika nélkül a fiúkák
De szerintem csak elővigyázatosság,ha holnap játszanánk a Cityvel valószínüleg ott lenne a kezdőben...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Remélem CRoo nem játszik, nagyon kíváncsi lennék, hogy feszített helyzetben, ahol minden egyes gól és pont számít, és kell a 3 pont hogyan teljesítenének Ronika nélkül a fiúkák
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát szerintem ő féllábbal is végigtolna egy ilyen kaliberű meccset. Tartok tőle hogy odaáll sérülten, aztán majd le kell kullognia valamikor. A favágó része a citynek meg erre rá fog menni.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meanwhile in Barcelona:Csabi írta:valaki ezen még meglepődik?
meccs után: semmi baj, már a rayo ellen is játszhat nagy valószínűséggel. semmi komoly.
másnap: rayo ellenit kihagyja, city ellen játszhat
harmadnap: majd meglátjuk, hogy a city ellen játszhat-e.
meccs után: majd meglátjuk, hogy a city ellen játszhat-e.
harmadnap: semmi baj, már a rayo ellen is játszhat nagy valószínűséggel. semmi komoly.
El kéne már tényleg gondolkodni Perecéknek.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
valaki ezen még meglepődik?
meccs után: semmi baj, már a rayo ellen is játszhat nagy valószínűséggel. semmi komoly.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Eléggé nagy a ködösítés most...nagyon remélem, hogy ez nem egy hosszabb pihenő lesz a számára...kelleni fog a szezon hajrá-ra...
- ___Samy___
Olyan tipikus szezonbefejezés lenne, ha a City ellen sem játszana....Éveken keresztül nem bír lesérülni, most bezzeg igen. Pasztmek...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Azt mondta ZZ, hogy az majd hétfőn kiderül. Nemsokára jön a teljes nyilatkozat is.dzsi91 írta:Cé ott lesz a City ellen?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cé ott lesz a City ellen?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Toti írta:http://www.marca.com/en/football/real-m ... b4664.html
na pasztmek
Ha a Rayo ellen pihen az nem is baj. Nélüle is hozni kell a 3 pontot. City ellen elvileg meg már lesz.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "