Kerlon írta:Hagyjuk már ezt a francia liga tele van tehetséggel szöveget, mert akkor miért nem jön ki onnét minden évben legalább egy??????????? Kanté az egyetlen érdemi így visszagondolva az elmúlt 5 évre.
100x előbb hoznám Kantét mint Renatot.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 24., vasárnap 13:37
Kerlon írta:Hagyjuk már ezt a francia liga tele van tehetséggel szöveget, mert akkor miért nem jön ki onnét minden évben legalább egy??????????? Kanté az egyetlen érdemi így visszagondolva az elmúlt 5 évre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 24., vasárnap 13:33
a Pogbas reszt leszamitva +1Süti írta:e]
Pogba se kell imo.
Arra próbáltam utalni hogy aki a Benficában császár, még ide simán lehet kevés. Lásd Danilo, aki a portugál bajnokság legjobbja volt vagy mi, itt meg a szemem kifolyik ha hozzá kerül a labda. Ha már elverünk 50 millákat, érdemes olyanban gondolkodni, aki bizonyított már komolyabb szinten is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 24., vasárnap 13:24
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 24., vasárnap 12:50
hehe írta: oké, tehát akkor a kevésbé erőszakos és nyilvánvalóan kevesebbet dolgozó és kétszer olyan drága pogba kell nekünk, mert ő a global kiskirály.
nekünk egy b2b négytüdejű beton kell a kp-ra, meg esetleg egy csatár/támadó előre, ha a söpredékből teszünk ki (jesé, isco, hamesz), másra nincs szükség.
nem gyilkolhatjuk egész évben krószt és modricsot, pláne utóbbinál kezdenek fogyni a kilométerek lassan.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 24., vasárnap 12:36
oké, tehát akkor a kevésbé erőszakos és nyilvánvalóan kevesebbet dolgozó és kétszer olyan drága pogba kell nekünk, mert ő a global kiskirály.Süti írta:hehe írta:a többi nagycsapat mellett mi is bejelentkeztünk állítólag renato sanchezért, 47 milliótól indul a licit.
testfelépítésre a fiatal essien jut eszembe róla, gyors, robbanékony, okos, technikás, innentől kezdve nem kérdés, hogy pato mellett ki lesz a kedvenc célpontom nyárra.
szerintem meg nem kéne erőltetni ezt az elhozzuk az aktuális kiskirályt a portugáloktól dolgot, pláne nem a világ összes pénzéért.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 24., vasárnap 12:33
hehe írta:a többi nagycsapat mellett mi is bejelentkeztünk állítólag renato sanchezért, 47 milliótól indul a licit.
testfelépítésre a fiatal essien jut eszembe róla, gyors, robbanékony, okos, technikás, innentől kezdve nem kérdés, hogy pato mellett ki lesz a kedvenc célpontom nyárra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 24., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 23., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 23., szombat 15:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 23., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 23., szombat 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 23., szombat 15:22
Jah. En is olvastam múltheten. Adnam.Kerlon írta:Én azt olvastam, hogy Morata zaradekanak feloldasaert 25 milliót fizetne a Juve.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 23., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 23., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 23., szombat 13:27
A jelenlegi helyzetünkben ez lenne a legjobb döntés. Pogba még maradjon 1 évet, aztán mi elhozzuk. Morata nyugdijba is mehet ott Torinóban.Veidt írta:Luciano Moggi szerint Morata és Pogba is marad Torinóban.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 23., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 23., szombat 12:29
Nem rad dondoltam, konkretan mirora emlekszek, hogy termeszetesen ott sem ertett velem egyet.morientes írta:A Róma ellen èn is hasonlot irtam,de ha az emlèkezetem nem csal,Ronaldonak volt nèmi koze ahhoz a továbbjutáshoz
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 23., szombat 12:17
A Róma ellen èn is hasonlot irtam,de ha az emlèkezetem nem csal,Ronaldonak volt nèmi koze ahhoz a továbbjutáshozÉn már megkaptam a Roma ellen is, hogy azt írtam sima lesz, de leírom még egyszer, sima lesz!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 23., szombat 11:19
Én már megkaptam a Roma ellen is, hogy azt írtam sima lesz, de leírom még egyszer, sima lesz!morientes írta:Nono...sot,nonononono...
Ja tényleg, Danilo is itt van. Úgy látszik a tudatalattim kizárta, hogy ne idegesítsen... De James-szel sincs semmi gond, Iscoval meg Bale-lel meg pláne. Mondom, én azt látom, hogy bárki játszon majd CR helyett, nem lesz gond vele, mert mindenki formában van.morientes írta:Danilo,Hamesz,Isco,ès esetleg az utolso meccsen amin játszott,Bale.Bár ot inkább kiveszem innen,nem rossz a walesi ha nem rehab.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem