Anelka és Karim egy fedél alatt?Anelkának is tökéletesen tudnék örülni
Én lávolnám eléggé, de az öreg már hivatalosan is Angliában nyomul, meg páran tuti agyvérzést kapnának a gép előtt, ha idejönne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 21., vasárnap 13:52
Anelka és Karim egy fedél alatt?Anelkának is tökéletesen tudnék örülni
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 21., vasárnap 13:39
Miért? Tőled szeretném hallani, kíváncsi vagyok a véleményedre.tubatibi írta:
a Higuból kapott pénzt meg betudjuk fektetni Bale árába,nagyon kell ő nekünk.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 21., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 21., vasárnap 13:18
pedig ez a legnagyobb erőssége, hogy remekül támad.Realfan1 írta: de az nem tetszik benne, hogy felelőtlenül előre megy, elveszíti a labdát és sprintelhet vissza ..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 21., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. július 21., vasárnap 12:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 21., vasárnap 12:21
Az a baj,hogy saját bevallása szerint is mindenki utálja a csapatnál.Ilyen közegbe meg nagyon nehéz.Tehát valszinü ő is legszivesebben menne.Másfelől én luxusnak tartom hogy egy 30 millios balbekk(aki nem ér már 25-nél többet)a padot melegítse.A középpályás játékát meg felejtsük el.Nem volt ott ő olyan jó,sőt...Coentrao egy minőségi játékos, több poszton is bevethető, és illeszkedik a csapat stíllusához. Szerintem, ha képesek voltunk Illaramendire kiadni 32 milliót, akkor irreális lenne 15-20 millióért elvesztegetni az egyik legjobb rendelkezésre álló balhátvédet, aki ráadául a középpályán is egész jól be tud szállni szükség esetén. Én sajnálnám, ha menne. Rengeteg a kitakarításra váró szemét a keretben, de ő nem tartozik oda.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 21., vasárnap 12:12
Az a baj, hogy Saha, Govou soha nem volt kiváló góllövő. Tehát teljesen felesleges lenne bármelyiket is idehozni, csak mert öregek.tubatibi írta: Tehát Saviola,Saha,Govou
én Saha/Govou kettős közül igazolnék valakit, padra tökéletesek,nemet úgyse mondanának egy Realnak,és meglenne adva a bizalom,egy utolsó esély Benzinek,ha nem él vele, jöjjön Suárez télen/nyáron
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 21., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 21., vasárnap 11:32
Na erre kíváncsi leszek! :ĐA Marca a Corriere dello Sport-ra hivatkozva írja,hogy megállapodtunk a Napoli csapatával Higuaín átigazolásáról,már csak a játékos beleegyezése hiányzik, hogy hivatalos legyen, 35millióeurót fizetnek/fizetnének érte.
Erről a paliról tudunk valamit, nem ő volt az a hátvéd, akit Cristiano csúnyán bebőrözött aztán hónapokra lesérült???Coentrão távozásával Guilherme Siqueira lehet a Real Madrid következő igazolása. Ancelottinál Marcelo lesz az első választás a bal hátvéd poszton, ám tudja, hogy nem számíthat kizárólag a brazilra, ezért a rangsorban mögé igazolna egy védőt. A 27 éves szintén brazil nemzetiségű Siqueira jelenleg a Granada játékosa, ám az Atletico, a Valencia, a Swansea és az Everton is megvásárolná. Ára 8 millió euró körül lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 21., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 21., vasárnap 11:11
A tavalyi szezonban nyújtott teljesítménye alapján szerintem simán.poronty írta:Amennyiben idősebb csatárt hoznánk Benzema mögé, nálam Defoe lenne a legjobb opció. Azt nem tudom, hogy a Spurs elengedné-e?
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 21., vasárnap 11:05
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. július 21., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 21., vasárnap 10:56
Ha ez igaz akkor az már tisztességes összeg 35 milliót már nagyon jól vissza lehet forgatni egy új csatárra, ahogy mások is én is vallom, hogy kell még egy tapasztalt befejező csatár főleg ha több fronton is esélyesek akarunk lenni!mohaola írta:A Marca a Corriere dello Sport-ra hivatkozva írja,hogy megállapodtunk a Napoli csapatával Higuaín átigazolásáról,már csak a játékos beleegyezése hiányzik, hogy hivatalos legyen, 35millióeurót fizetnek/fizetnének érte.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 21., vasárnap 10:53
Ez meg nagyszerű hír, Ámen!A Marca a Corriere dello Sport-ra hivatkozva írja,hogy megállapodtunk a Napoli csapatával Higuaín átigazolásáról,már csak a játékos beleegyezése hiányzik, hogy hivatalos legyen, 35millió eurót fizetnek/fizetnének érte.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. július 21., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 21., vasárnap 10:40
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 21., vasárnap 10:39
A RealMadrid TVhala_madrid írta:Fogja valamelyik TV adó adni az esti meccset ?
Vagy csak neten lehet majd nézni ?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 21., vasárnap 10:37
szerintem lépjünk is vissza, és inkább induljunk ez europa ligában. Sőt, mégjobb, hagyjuk az egész nemzetközi szereplést a p.csába, és koncentráljunk a bajnokságra. Úgy talán nem aláz meg annyira a Messi-Neymar páros.Casso írta:Ahogy elnézem a nyilatkozatot idén se nyerünk BL-t. Marad a jól megszokott Benzema/Higu páros. De jó...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem