Szerencsejátékok
- Roberto Carlos
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Roberto Carlos, Modric, Ramos, Benzema, Kroos, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, Brazília
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
Srácok, lesz ismét ingyen élő fogadás a BL döntőre beten.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bayern München - Hannover
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
1.50
Bremen - E. Frankfurt
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
1.50
Mainz - Hertha BSC
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1.75
Deportivo - Real Madrid
Real Madrid (Hendikep 2:0)
2,05
Granada - Barcelona
Granada vagy Döntetlen (Kétesély)
5,00
Ath. Bilbao - Sevilla
1,70
Trapani - Crotone
Crotone (1X2)
3,75
Én ezeket gondoltam mára...A Granada Real Crotone hármast külön szelvényen.
Vélemény? esetleg valakinek valami más tipp mára?
Több, mint 3,5 (Gólszám 3,5)
1.50
Bremen - E. Frankfurt
1.50
Mainz - Hertha BSC
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1.75
Deportivo - Real Madrid
Real Madrid (Hendikep 2:0)
2,05
Granada - Barcelona
Granada vagy Döntetlen (Kétesély)
5,00
Ath. Bilbao - Sevilla
1,70
Trapani - Crotone
Crotone (1X2)
3,75
Én ezeket gondoltam mára...A Granada Real Crotone hármast külön szelvényen.
Vélemény? esetleg valakinek valami más tipp mára?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
azóta már sikerült megoldanom a problémát, egyszerűen csak nem engedett akkora összegben tétet tenni amennyivel én szerettem volna
mindenesetre köszönöm mindkettőtöknek a fáradozást
mindenesetre köszönöm mindkettőtöknek a fáradozást
erről viszont még érdeklődnék ha lehet, hogy ez mennyi idő után következik be? mert nem most tervezem abbahagyni a nagyobb tétes fogadásokat.Flash írta:de az biztos , hogy ha sokat nyersz egymás után akkor korlátozhatja a fogadóiroda a tét összegét
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
Lehet igazad van és csak ezek vannak, de az biztos , hogy ha sokat nyersz egymás után akkor korlátozhatja a fogadóiroda a tét összegét. Nekem is volt ilyen persze amikor már nem ment ilyen sikeresen újra engedték a nagy összegű fogadástsebydani írta:Ja, értelek, erről nem tudtam, hogy ott van ilyen. Én nézelődtem egyébként az előbb, hátha a segítségére tudok lenni, de nem találtam ehhez kapcsolódóan érdemlegest. A felelősségteljes szerencsejátékhoz kapcsolódóan pedig csak befizetési limitet találtam, önkitiltás stb. , tét emelést sehol, de hátha más tud ebben Az-nak segíteni. és csak én vagyok bambaFlash írta:
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.
- sebydani
Ja, értelek, erről nem tudtam, hogy ott van ilyen. Én nézelődtem egyébként az előbb, hátha a segítségére tudok lenni, de nem találtam ehhez kapcsolódóan érdemlegest. A felelősségteljes szerencsejátékhoz kapcsolódóan pedig csak befizetési limitet találtam, önkitiltás stb. , tét emelést sehol, de hátha más tud ebben Az-nak segíteni. és csak én vagyok bambaFlash írta:
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
Szerintem Beten is belehetett állítani, hogy mennyi lehessen a max tét, nehogy valaki szenvedély betegség miatt elbukja a vagyonát , gondolom ezen szeretne változtatni. Legalábbis Bwinen van erre lehetőség.sebydani írta:Nekem ugyan semmi közöm hozzá, kinek milyen anyagi helyzete van, nem is rosszindulatból meg semmi, de a max. tét jelenleg a beten amit enged a rendszer ( Ft-ban) az 13.695.000.(Legalábbis ha rányomok a max. tétre akkor nekem ennyit dob oda) Az nem elég? Begépelni meg most betudtam 999.999.999-ig, de azt átdobja a másik összegre. Vagy félreértettelek?
Egyébként nem hiszem ez változtatható lenne bárhogy, bármennyi is legyen a max., ilyen a rendszer
- sebydani
Nekem ugyan semmi közöm hozzá, kinek milyen anyagi helyzete van, nem is rosszindulatból meg semmi, de a max. tét jelenleg a beten amit enged a rendszer ( Ft-ban) az 13.695.000.(Legalábbis ha rányomok a max. tétre akkor nekem ennyit dob oda) Az nem elég? Begépelni meg most betudtam 999.999.999-ig, de azt átdobja a másik összegre. Vagy félreértettelek?
Egyébként nem hiszem ez változtatható lenne bárhogy, bármennyi is legyen a max., ilyen a rendszer
- 'Az
nem tudom találkozott-e már valaki ezzel a problémával, hátha.
beten hogy lehet a maximális tétet megnövelni? hiába írom be a többet, csak azt engedi ami neki megfelelő, hiába van odaírva hogy majd felülbírálják, be se lehet gépelni annál nagyobb összeget.
valaki valami megoldást tud erre esetleg? előre is köszönöm
beten hogy lehet a maximális tétet megnövelni? hiába írom be a többet, csak azt engedi ami neki megfelelő, hiába van odaírva hogy majd felülbírálják, be se lehet gépelni annál nagyobb összeget.
valaki valami megoldást tud erre esetleg? előre is köszönöm
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egy rohadt meccsen mult a 2200 euro
A rómát eltaláltam nyerore,azt is hogy a verona milanon az elso fèlidobe 1 gol lesz,meg hogy a celta vezet a fèlidobe.Csak az empoli nem tudott meglepetest okozni sajnos
Igy 340.100-ra
A rómát eltaláltam nyerore,azt is hogy a verona milanon az elso fèlidobe 1 gol lesz,meg hogy a celta vezet a fèlidobe.Csak az empoli nem tudott meglepetest okozni sajnos
Igy 340.100-ra
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Igen.'Az írta:azsiai hendikepnel ha +1.5-ot rakok, akkor ha nyer, dontetlent er el, vagy 1 golos vereseget szenved a csapat amire raktam, akkor nyerek?
Pl. ha holnap +1.5-el megrakom a Realt, es ha kikap 1 gollal, akkor is jon a mixem?
Elore is koszi a segitseget.
- 'Az
azsiai hendikepnel ha +1.5-ot rakok, akkor ha nyer, dontetlent er el, vagy 1 golos vereseget szenved a csapat amire raktam, akkor nyerek?
Pl. ha holnap +1.5-el megrakom a Realt, es ha kikap 1 gollal, akkor is jon a mixem?
- ___Samy___
Köszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
Igen___Samy___ írta:Srácok, büntetőlapokra ázsiai hendikeppel akarok fogadni, és olyan esemény van, hogy 6 lap fölött vagy alatt. Így ebben az esetben ez azt jelenti, hogy 6 lap fölött nyerek, 6 lap alatt bukok, de pontosan 6 lapnál visszakapom a tétet?
- ___Samy___
Srácok, büntetőlapokra ázsiai hendikeppel akarok fogadni, és olyan esemény van, hogy 6 lap fölött vagy alatt. Így ebben az esetben ez azt jelenti, hogy 6 lap fölött nyerek, 6 lap alatt bukok, de pontosan 6 lapnál visszakapom a tétet?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Poolon elment...gyíkok.
Bournemouth - Chelsea V
Aston Villa - Southampton V
Stuttgart - BVB V
Eibar - Depor H
12,3-as odds
Még hátramaradt az Eibar..talán mindközül a legneccesebb..depor nagyon rég nem tudott nyerni idegenben..bár mindkettő érdekes egy csapat
Aston Villa - Southampton V
Stuttgart - BVB V
Eibar - Depor H
12,3-as odds
Még hátramaradt az Eibar..talán mindközül a legneccesebb..depor nagyon rég nem tudott nyerni idegenben..bár mindkettő érdekes egy csapat
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Majdnem sikerült elszabnom a győzelmünket, még a Chelsea idegenbelin gondolkodtam, tuti döntetlen lett volna.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Apróval:
Wolfsburg
Liverpool
Real Madrid
3.58x
Wolfsburg
Liverpool
Real Madrid
3.58x
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ahogy a pl topicban is irtam,szoritottam,(már csak a,szelom miatt is ),de ez a hajo ma eluszott.Nem Klopp ul a padonVictor írta:Pedig mennyire fontos lett volna Egy tizenegyessel, és egy szabálytalan labdaszerzésből szerzett góllal vezetnek, miközben nem kaptunk meg tizit, 10 szögletet rúgtunk, 70%-ban nálunk a labda, kapufáról kifelé pattan stb. Itt a Norwich nem fog gólt lőni akkor sem, ha holnapig játsszák a meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA