Spanyol bajnokság
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Nekem valamiért az a megérzésem, hogy az Atletico nyeri a bajnokságot...szerintem a Barcelona és mi is fogunk még egyet bukni...de ez az Atleti kib.szott szívós egy csapat...
- ___Samy___
Simeone elvileg három meccset fog kapni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó kis meccsek vannak ma!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ez a Barca védekezés baromi silány, de így is be fogják húzni. második félidő elején jön egy gyors Barca gól, aztán feladja a Gijón.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- András93
Már megint mit hagyott ki a Gijón... (Pique kéz a gólvonalon. )
Mondjuk Neymarnak sem tudom mi kell még, hogy berúgja a ziccereit, valószínűleg, hogy becselezze magát a gólvonalon túlra.
Mondjuk Neymarnak sem tudom mi kell még, hogy berúgja a ziccereit, valószínűleg, hogy becselezze magát a gólvonalon túlra.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Miket úsznak meg bazdmeg hát hihetetlen. Egyébként ez nagyon nem a mindent elsöprő Barca, sokkal jobban tartok az Atletitől, mint tőlük, már ami a bajnoki címet illeti.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ennél a Halilovic gyereknél nincs rossz helyen a labda.
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Ez maximum színészkedés volt a kapustól. Elütötte rosszul, majd ezután látta, hogy jobb ha rájátszik az ütközésre csak éppen volt a kettő eset között pár ütem késés. Még Kassai se nyelné be egy Gyaka meccsen az Mtk ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Nekem úgy tűnt, hogy vissza szerette volna húzni a lábát, de végül eltalálta a kapust, amikor öklözött. Szerintem ez szabálytalan.Suarez? Nekem most nem tűnt szabálytalannak.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- ateeemadrid
kétes szitu, de azért ezt legtöbbször lefújják a bírók, a kapus elöklözte a labdát, utána pedig suarez belerúgott. nyilván nem olyan durva szitu, csak idegesítő hogy kb. mindig ők jönnek ki jól az ilyen helyzetekből.Suarez? Nekem most nem tűnt szabálytalannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2016. április 23., szombat 20:50-kor.
Lehet szidni Costat, de attól még érvényesül a PL-ben is. És szerintem van néhány jó játékos, mint pl. Griezmann, Koke és most már Saúlt is idesorolnám, akik tökéletesen illeszkedhetnének bármelyik PL csapatba is, de szerintem még a Barcába vagy hozzánk is idővel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A Barcelona jo támadásban, a catenacchiot jatszo csapatok anno jok voltak vedekezesben. Mi a kulonbseg? A cselek es a látvány nem a foci, csak a foci egy resze, de ez pontosan ugyanugy igaz az Atma játékának alapjaira is: fegyelmezettseg, mezonymunka, csapatvedekezes, harciassag. Nem mindenki születik R9-nek vagy Okochanak. Favágó csapatok meg max az NB2-ben vannak, nem a vilag legjobbjai között. Mert az Atma jelenleg ott van.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt 2016. április 23., szombat 20:51-kor.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- András93
Suarez? Nekem most nem tűnt szabálytalannak.poronty írta:Mint múlt héten a Depor ellen, most is egy szabálytalan góllal szereznek vezetést. Vicc.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mint múlt héten a Depor ellen, most is egy szabálytalan góllal szereznek vezetést. Vicc.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ki a makkomhegye mondta, hpgy tisztelni kell őket?nmate írta:Na jó, de emiatt az énjük miatt nagyon nehezen tudom őket tisztelni. Elismerni el tudom a tudásukat, az oké. De tisztelni? Egy Dani Alvest? Egy Busquetset? Jordi Albát? Vagy Pikkenbauert? Vagy Laportát és bandáját. Hell naw.hehe írta:okádékok ők is, amikor ezt az énjüket veszik elő,
egyszerűen csak messi, iniesta és neymar miatt érdemes meccset nézni, mert kibaszottjól nyomják.
az atma meg max a budin a szart nyomja, meg egymás szájába a f*szt a zuhanyzóban.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
2 perce kihagyta a Gijon a 100%-ost, erre meg jön a tipikus Barca válasz Mindegy, sima V.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
na ez is, szinte minden kétes szituban ők járnak jól. ez is kurva idegesítő már.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na jó, de emiatt az énjük miatt nagyon nehezen tudom őket tisztelni. Elismerni el tudom a tudásukat, az oké. De tisztelni? Egy Dani Alvest? Egy Busquetset? Jordi Albát? Vagy Pikkenbauert? Vagy Laportát és bandáját. Hell naw.hehe írta:okádékok ők is, amikor ezt az énjüket veszik elő,
Costa
Mondjuk ő túlnőtt mindenkin, de ő még az előbb felsorolt embereken is. Istenem, ha lehetne sérülést kívánni itt a fórumon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. április 23., szombat 20:45-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lásd diego féregszájú koszta, annál nagyobb nyomorék futballista kevés van. ügyetlen majom.El Tigre írta:Miért mennének el? A csapat többsége ilyen nem klasszis,közepesnél jobb taplókból áll, akiknek tökéletesen megfelel ez a stílus amit nyomatnak.Más bajnokságban, más csapatban meg lehet felkopna az álluk.Meg jelenleg ők is "topcsapat",megy a szekér,még egy darabig biztosan ...vagy valamelyik pénzes kapja már szét őket edzőstől mindenestől
Maximum ilyen Griezmannt elhoz nyáron a Chelsea 200 csilliárdért. :Đ