mehetne humortopikba isGyurcsány Ferenc: Inkább maradok tisztességes és szegény
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Gasztroblog 456. rész.
Lavazza Club %100 Arabica
Elég sok Lavazza kávét lehet kapni itt-ott, gondoltam ezt most kipróbáljuk. Érdemes. Lágy, cukor nélkül is iható, nem túl keserű.
De továbbra is a Dallmayr Classic a nyerő.
Lavazza Club %100 Arabica
Elég sok Lavazza kávét lehet kapni itt-ott, gondoltam ezt most kipróbáljuk. Érdemes. Lágy, cukor nélkül is iható, nem túl keserű.
De továbbra is a Dallmayr Classic a nyerő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
köszönömh3x0r írta:https://drive.google.com/file/d/0B-Q-MJ ... VrQnc/viewdzsi91 írta: In the heart of la decima, ez a címe és csak a real appban találtam eddig meg amit ugye lelehet szedni telóra meg windowsra.Ilyen behind the scenes szerű film amit a klub készített.kerestem youtube-on,de nincs fent.De köszi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
https://drive.google.com/file/d/0B-Q-MJ ... VrQnc/viewdzsi91 írta: In the heart of la decima, ez a címe és csak a real appban találtam eddig meg amit ugye lelehet szedni telóra meg windowsra.Ilyen behind the scenes szerű film amit a klub készített.kerestem youtube-on,de nincs fent.De köszi.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem sajnos.
In the heart of la decima, ez a címe és csak a real appban találtam eddig meg amit ugye lelehet szedni telóra meg windowsra.Ilyen behind the scenes szerű film amit a klub készített.kerestem youtube-on,de nincs fent.De köszi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Valakinek van valami tippje,hogy tudnám lenenteni a decima movie-t Real madrid appból? Vagy megtalálható neten valahol.Offline szeretném majd megnézni.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Maholnap megpróbálok írni, hogy mit gondolnak a norvégok erről az esetről. Bocs, hogy eddig semmi nem jött
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ziroremynmate név nálam mindent visz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem jött át az irónia ezek szerint.dzsi91 írta:Szerintem ők mind 1 és ugyanaz a személyziro4vr írta:Fosi, hetty, ziroremynmate, ziro4never.
Nem illik.
- dzsi91
Szerintem ők mind 1 és ugyanaz a személyziro4vr írta:Fosi, hetty, ziroremynmate, ziro4never.
- ziro4vr
Olyanok voltunk, mint a szökésben a szereplők. Fosi, hetty, ziroremynmate, ziro4never. Igazi nagycsapat, de én visszataláltam a jó útra.P. Krisz írta:Ki volt a cellatársad ziro ? Csak nem fosi ?
Nem illik.
- ziro4vr
Azt kell mondanom kétségbeejtő, rideg, rémisztő. Azonban mikor már kezdenéd feladni, és csak a sötétség marad, hirtelen elkezd pislákolni egy fénysugár, és már kint is vagy. Viszont azt az 1 napot sose felejtem el!
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ő ilyen szabadulóművész, szóval olyan sokat nem érzett a bezártságból.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Pipita írta:De szerintem a megfélemlítésre,megalázásra és erőszakra építő magyar börtönstratégia helyett
Ezt szerintem valami amerikai filmben láthattad, vagy nem tudom, de itthon nem így van.
Gabo95 egyébként nagyon jó dolgokat írt, teljesen egyetértek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valahogy nehezen tudom elképzelni ahogy Lakatosek jo útra térnek es rendesen dolgoznak vagy egy legális vállalkozásba kezdenek Kolomparekkal. Amikor elvenni könnyebb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én n sem arra gondoltam, hogy osztogassunk PS4-et megHD tévét a tömeggyilkosainknak. De szerintem a megfélemlítésre,megalázásra és erőszakra építő magyar börtönstratégia helyett lehetne költségkímélő nevelést tartani,társadalomba szoktatni őket itt is. Ez nem azt jelentené, hogy jobb dolguk lenne a börtönlakóknak, mint a minimálbéren tengőknek, vagy mint bárkinek, de akit visszaengedünk az emberek közé,azt nem árt emberként kezelni, különben robbanni fog megint.
Én nem látom, miért lenne ez lehetetlen. El nem tudom képzelni hogy sokkal többe kerüljön egy ilyen rendszer, mint a mostani, bár nyilván nem látok bele.
De még egyszer, nem az életkörülményeiket javítanám és nem a norvég rendszer vezetném be ide én se, nyilván nem vagyok annyira agyhalott. De van átmenet a kettő között és szerintem erre rá lehetne találni.
Én nem látom, miért lenne ez lehetetlen. El nem tudom képzelni hogy sokkal többe kerüljön egy ilyen rendszer, mint a mostani, bár nyilván nem látok bele.
De még egyszer, nem az életkörülményeiket javítanám és nem a norvég rendszer vezetném be ide én se, nyilván nem vagyok annyira agyhalott. De van átmenet a kettő között és szerintem erre rá lehetne találni.
-
Egyszerűen nem lehetne fenntartani anyagilag ezt, sokkal szarabb a gazdaságunk és emellé kétszer akkora a népességünk. Társadalmilag is egész mások a normák nálunk, mint a világ egyik leggazdagabb országában. + egy ilyen rendszer bevezetése sok-sok év, akár több évtized is lehet, nem lehet egyszerűen csak varázsütésre kitalálni, hogy akkor mostantól ez lesz (bár gondolom te sem erre gondoltál).Pipita írta:Miért lenne elképzelhetetlen?gabo95 írta:(meg ugye ez a rendszer itthon sok dolog miatt elképzelhetetlen)