Karim Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Karim Benzema - 9
Remelem a bajnokin mar o kezd, es jatszik 50 percet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remelem kedden kezdeni fog Karim es CR el osszehoznak egy par golt,mar csak bennuk bizokRealista24 írta:Ha mind a kettő kezd, akkor Karim a szélen lesz, egyértelmű. Amúgy Higuaín fog kezdeni, a kedd meg Karimé.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mind a kettő kezd, akkor Karim a szélen lesz, egyértelmű. Amúgy Higuaín fog kezdeni, a kedd meg Karimé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"Érthető": Higuaín lőtt több gólt az elmúlt meccseken.
Remélem a hétvégi bajnokin mind a kettő kezd és 442ben. Véletlenül se Benzemával a szélen...
Remélem a hétvégi bajnokin mind a kettő kezd és 442ben. Véletlenül se Benzemával a szélen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En azt nem ertem, h mi ez pal-fordulat, egyszer csak elojott, h Higut favorizalja a BL-ben
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Neki olyasmi szerepkör feküdhetne, mint Messinek, de ehhez kell egy normális jobb támadó is...CS0ki írta:Amikro visszalép, akkor azért még tegnap is volt pár olyan összjáték, ami ígéretes volt. De hiába fejlődött valamennyit a fellőtt labdák megtartásában, az nem az ő játéka. Az biztos, hogy Modrichoz hasonlóan neki is egy másik játékrendszer feküdne, más felfogás. Aztán hogy abban alkotna-e tényleg maradandót, azért az is kérdéses.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amikro visszalép, akkor azért még tegnap is volt pár olyan összjáték, ami ígéretes volt. De hiába fejlődött valamennyit a fellőtt labdák megtartásában, az nem az ő játéka. Az biztos, hogy Modrichoz hasonlóan neki is egy másik játékrendszer feküdne, más felfogás. Aztán hogy abban alkotna-e tényleg maradandót, azért az is kérdéses.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kedden remélem mindenképp ő kezd, és lő egy-kettőt ahogy CR is.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
majd csereként beáll a 70. percben és eldönti a meccsetRealista24 írta:kár hogy szerdán nem te fogsz kezdeni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem is a legjobb Karim volt a pályán, de a gól+gólpassz összejött, kár hogy szerdán nem te fogsz kezdeni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
http://www.halloffamememorabilia.com/im ... -10239.jpg
http://108.imagebam.com/download/hw0X8b ... 815%29.jpg
http://108.imagebam.com/download/hw0X8b ... 815%29.jpg
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remélem lassacskán összekapja magát. Nagyobb erősítés lenne egy jó Benzema, mint egy hatvanmillás Cavani...
- mocsok
karim a zisten!
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Formába kell hozni az idény végére és megtartani, hogy többé ne lehessen csatár gondokat emlegetni a csapattal kapcsolatban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
KB9
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Karim Benzema
Killer whale
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)