Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Hazai pályán verni a city-t...nem egy lehetetlen feladat. Nyilván jó lett volna egy gól, meg persze ki is eshetünk, de nagyobb kockázatot kár lett volna talán vállalni. Helyzeteink így is voltak, a citynek meg gyakorlatilag helyzete nem volt.A két legbiztosabb góllövönk hiányzott/félig sérült volt, így nehezebb belemenni egy adok-kapokba, a biztosabb véekezés jobb ötletnek tűnt.CR-rel nyilván támadólag léptünk volna fel, mert a tűzerő miatt egy több gólos meccsből valószínűbb volt, hogy jól jövünk ki, a tegnapi támadókkal ez nem így volt.
Jobb esélyünk van tovább jutni, mégcsak olyan nagyon nagy meccset sem kell játszanunk hozzá, annyi kell, hogy a szerencse/véletlen/apróságok ne a city irányába dobják a dolgokat.
Jobb esélyünk van tovább jutni, mégcsak olyan nagyon nagy meccset sem kell játszanunk hozzá, annyi kell, hogy a szerencse/véletlen/apróságok ne a city irányába dobják a dolgokat.
Sztem ma egy szoros meccsen az Atleti nyer. 1-0. Jó kis 3,4-es odds.
A vv pedig 1-1 lesz.
A vv pedig 1-1 lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem majdnem biztos, hogy nem lesz 2-3 gólnál több. 1-0, vagy 2-1 ide, amit reálisnak tartok, de inkább az 1-0-ra szavazok.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a City tuti talál egy gólt a Bernabeuban...szóval nekünk mindenképp szükség lesz 2, de inkább 3 gólra is...én hasonlóan kaotikus visszavágóra számítok ellenük, mint még 2012-ben a csopotkörben volt...nem tartok kizártnak egy 3-2 vagy 4-3-as végredményt sem...viszont Cr és Benya mindenképpen kelleni fog...
- nmate
Juve illetve Atleticon kívül nem tudok beton védelmet mondani, de azok meg olyan faék egyszerűek előrejátékban, hogy azt hagyjuk is inkább.hehe írta:hogy beton lenne a védelmünk,
Egyéniségekre lebontva meg a legjobb védelmünk van, ezzel kompenzáljuk hogy nekünk nincs olyan fejlett csapatvédekezésünk, mivel a támadásépítésre nagyobb hangsúly van fektetve.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
várja a kosz a ramos-pepe hibáját, csak mindig jön.
tegnap is volt ramosnak 1-2 olyan sima 3 méteres sikertelen passza, hogy aki most látja először, azt hinné, hogy most játszik először a felnőttek között.
mindegy, nem szállok rájuk, mindenki hibázik, csak én náluk sohasem éreztem, hogy beton lenne a védelmünk, mindig ott van a tizi+piroslap kombó, ott lebeg a levegőben akárki ellen játszunk.
tegnap is volt ramosnak 1-2 olyan sima 3 méteres sikertelen passza, hogy aki most látja először, azt hinné, hogy most játszik először a felnőttek között.
mindegy, nem szállok rájuk, mindenki hibázik, csak én náluk sohasem éreztem, hogy beton lenne a védelmünk, mindig ott van a tizi+piroslap kombó, ott lebeg a levegőben akárki ellen játszunk.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ahhoz képest, hogy mennyibe volt és golden boy meg tököm tudja, meg nem mondtam volna, hogy ő vagy Iheanacho a drágább játékos.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igen, volt egy megindulasa, ha Pepe nem er oda 40 meteres sprint utan, szerintem beveri es 1-0. Mas momentuma nem nagyon volt.MesQueUnClub írta:Kicsisterling beállása után ért egyáltalán labdába?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- Galacticos
Meg igyis cr es felig benzema nelkul is jobbak voltunk naluk es veszelyesebbek is raadasul idegenben.
Ha otthon jatszhatnak vegig mind a ketten akkor ennek meg kell lennie. Szinte semmi veszely nem volt a city jatekaban, vaktaba elore ivelt labdak amik majd csak ugy pattannak h aguero v debruyne elinduljon belole. Ennyi kreativitas jellemezte oket tegnap.
Mi meg szerintem helyenkent kifejezetten szepen jatszottunk foleg jese fejese elott.
Ha otthon jatszhatnak vegig mind a ketten akkor ennek meg kell lennie. Szinte semmi veszely nem volt a city jatekaban, vaktaba elore ivelt labdak amik majd csak ugy pattannak h aguero v debruyne elinduljon belole. Ennyi kreativitas jellemezte oket tegnap.
Mi meg szerintem helyenkent kifejezetten szepen jatszottunk foleg jese fejese elott.
Bárki bármikor hibázhat mert emberek. Lehozták az egész tavaszt hiba nélkül, zseniális amit ez a két faszi csinál megint, mint 2014-ben. Te meg várod az első hibájukat, hogy jöhess FGY-zni...hehe írta:sztem igy hogy nem lőttünk gólt, sokkal nehezebb lesz, mert ha kapunk egyet, akkor 2 kell.
hiába impotensek, a ramos-pepe bármikor képes összeügyetlenkedni vmi szart hátul, amiből kapjuk a gólt.
Visszavágón megverjük őket, jól játszott a csapat tegnap. Már az első félidő is a miénk volt, mert a mi akaratunk érvényesült, más kérdés, hogy nem voltunk elég zsiványak, hogy egyből gólra is játszunk, pedig meg lett volna egy egészséges BBC-vel. Osztálykülönbséget érzek amúgy a két csapat között, innen tovább menni kötelező és sztem menni is fog. Visszavágó 3-1.
+1. Wolfsburg visszavágó stílusban kell kimenni a pályára.Egy erődemonstráló mérkőzésre van szüksége a klubnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2016. április 27., szerda 9:39-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én meg azt mondom, hogy ne legyünk Atletico, nem a Real Madrid stílusa döntetlenekkel továbbmenni. Egy erődemonstráló mérkőzésre van szüksége a klubnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Nyilván benne van, de még mindig miénk a kedvezőbb helyzet és itt tényleg csak a koncentráción múlik, mert megint nekünk lesz több lehetőségünk.hehe írta:sztem igy hogy nem lőttünk gólt, sokkal nehezebb lesz, mert ha kapunk egyet, akkor 2 kell.
hiába impotensek, a ramos-pepe bármikor képes összeügyetlenkedni vmi szart hátul, amiből kapjuk a gólt.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem igy hogy nem lőttünk gólt, sokkal nehezebb lesz, mert ha kapunk egyet, akkor 2 kell.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hart őszinte volt legalább.nmate írta:Hát itt egyszerűen tovább KELL jutni. A támadók állapota nagyon fontos lesz, főleg fejben kell ott lenni, mert helyeztünk lesz. Illetve pontrúgásoknál pontosabbnak kell lennünk. Nem ártana ha Zizuék megnéznék néhány Atleti gólt Lényeg, hogy nagyon sebezhető ott a City.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Hát itt egyszerűen tovább KELL jutni. A támadók állapota nagyon fontos lesz, főleg fejben kell ott lenni, mert helyeztünk lesz. Illetve pontrúgásoknál pontosabbnak kell lennünk. Nem ártana ha Zizuék megnéznék néhány Atleti gólt Lényeg, hogy nagyon sebezhető ott a City.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy nem is olyan apró tényező.
Mi szombat 16:30kor játszunk, a City pedig vasárnap fog, 17:30-tól. Ez egy nap plusz a javunkra.
Mi szombat 16:30kor játszunk, a City pedig vasárnap fog, 17:30-tól. Ez egy nap plusz a javunkra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Egyszerűen nem tudom, hogy hogy lenne jobb nálunk ez a City a Bernabeuban. A mi játékunk is csalódás volt, főleg az elején, de amit a City produkált az tényleg nagyon gyenge volt. A szervezettségük meglepett, de valami borzasztóan impotensek voltak, nem is tudok egy helyzetet se feleleveníteni.
Idegenben az egész szezonban szarok voltunk, a hazai pályán nyújtott teljesítményünk az, ami miatt a legjobbak között lehetünk, reméljük ez így marad továbbra is. A 0-0 szerintem egyáltalán nem vészes eredmény, idegenben, nagyon pontatlan játékkal, és 2 húzóemberünk nélkül is veszélyesebbek voltunk, úgyhogy optimista vagyok.
Szerintem magabiztosan továbbjutunk, nem azt mondom, hogy gálázni fogunk, de egy 2-0 vagy egy 3-1 nagyon bőven benne van a csapatban, látszik azért bőven a szintkülönbség. A Bernabeuban meg nagyon meggyőzőek vagyunk, persze kurvára kellene Cé és Benz, de legalább az egyik.
Ami inkább aggaszt, hogy ha úgy játszunk majd a döntőben, mint tegnap, akkor akár a Bayernnel akár az Atletivel játszunk, kb. lesimáznak. Messze nem ütöttük meg tegnap semelyik csapat szintjét.
Na, összegezve, szerintem meglesz bőven a továbbjutás, de a BL döntőben egyáltalán nem érzem magunkat esélyesnek. Persze jöhet a jó öreg közhely, hogy 1 meccsen bármi lehet, de még mindig semmilyen játéka nincs a csapatnak, olyan esetleges az egész.
Idegenben az egész szezonban szarok voltunk, a hazai pályán nyújtott teljesítményünk az, ami miatt a legjobbak között lehetünk, reméljük ez így marad továbbra is. A 0-0 szerintem egyáltalán nem vészes eredmény, idegenben, nagyon pontatlan játékkal, és 2 húzóemberünk nélkül is veszélyesebbek voltunk, úgyhogy optimista vagyok.
Szerintem magabiztosan továbbjutunk, nem azt mondom, hogy gálázni fogunk, de egy 2-0 vagy egy 3-1 nagyon bőven benne van a csapatban, látszik azért bőven a szintkülönbség. A Bernabeuban meg nagyon meggyőzőek vagyunk, persze kurvára kellene Cé és Benz, de legalább az egyik.
Ami inkább aggaszt, hogy ha úgy játszunk majd a döntőben, mint tegnap, akkor akár a Bayernnel akár az Atletivel játszunk, kb. lesimáznak. Messze nem ütöttük meg tegnap semelyik csapat szintjét.
Na, összegezve, szerintem meglesz bőven a továbbjutás, de a BL döntőben egyáltalán nem érzem magunkat esélyesnek. Persze jöhet a jó öreg közhely, hogy 1 meccsen bármi lehet, de még mindig semmilyen játéka nincs a csapatnak, olyan esetleges az egész.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
Mondjuk Cé esetében őrületes hogy egy idióta ollózási kísérletből lett a sérülése 3-0 nál... Karim esetében meg évek óta ez van hogy szezon végére sajnos használhatatlan sérülés miatt.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
+1,annyi hogy azért az első gól természetesen fontos.Toti írta:nagyon leegyszerűsítve, annyi a dolga a csapatnak, hogy hazai pályán megverjék a manchester cityt, hogy bl döntőbe kerüljenek. nem kell számolgatni, nem kell buziskodni, hogy ennyit kaphatunk, vagy ennyit kell lőni, meg ilyenek. egyel többet kell lőni, mint a city, ennyi, a bernabeuban. cr-el vagy nélküle, de ha ez nem jön össze.. hát akkor jöhet az elcsépelt szöveg, de tényleg így van, akkor nem érdemli meg a csapat.
Ebben a Cityben jövőhéten se lesz több szvsz.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale