Megy a meccs!
- ateeemadrid
Re: Megy a meccs!
ki más
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ronaldooo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én úgy vagyok még vele, hogy a szép megmozdulásokat megtapsolom, a rosszak meg nem érdekelnek. A szezon első meccse, ami egy bohóckodás... itt még sokan "nyaralnak" nehéz felpörögni. 3-4 meccs múlva már más lesz a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Modric nekem hihetetlen, iszonyat jól szerel, közbe olyan spíler... Nekem nagyon tetszik
persze, van egy rossz megmozdulása és adjuk elCobra11 írta:Na Özil ezt kell elfelejteni, szembe a kapuval lepasszolni (rosszul)
szerintem 433 és nagyjából Isco, Modric és Özil arra megy amerre kedve van. ÉN még egyszer sem láttam Pepet meg Nachot helyet cserélni....Atticus írta:Ja, elég fura, látszik a kísérletezgetés.Press írta:Coentrao fiam, ...keress magadnak másik csapatot.
amúgy ez milyen felállás? mert nekem úgy tűnik, mint ha a magyar vándort nézném amikor nálunk van a labda mindenki megy utána és egymást akadályozzák..
Pepe és Nacho cserélgeti egymást, hogy lássák, ki legyen a bal- és jobboldali khv, Modric és Khedira ugyanezt csinálja egy sorral előrébb - de igen, valaki írta, mindig Modric van előrébb, Khedira olyan Makelele-szerepben. Iscót már említettem, nekem nagyon bejön az első benyomás alapján, az első négyes meg cserélgeti egymást, mint Mourinhónál. Isco nagyon szűken játszik viszont akkor is, ha épp ő a legszélsőbb ember, különösen a baloldalon. 4-2-3-1 amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagy favágók amúgy ezek az angolok.
Érdekes volt az előbb, hogy nem a Mounál néha jhv-ként is használt Khedira lépett hátra, amikor Carvajal felfutott. Hátom védő maradt. Nem tudtam eldönteni, hogy beállt középre fedezni, hogy Pepe ment ki jobbra, vagy maradtak hárman hátul - inkább utóbbi, Coentrao épp ott volt.
Érdekes volt az előbb, hogy nem a Mounál néha jhv-ként is használt Khedira lépett hátra, amikor Carvajal felfutott. Hátom védő maradt. Nem tudtam eldönteni, hogy beállt középre fedezni, hogy Pepe ment ki jobbra, vagy maradtak hárman hátul - inkább utóbbi, Coentrao épp ott volt.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
oroszisti írta: És még jól is helyezkedett
Özilnek nagyon komolyan fel van adva a lecke aminek a neve Isco.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
WTF? Én azokon a meccseken hol voltam?mint Mourinhónál.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Benzema gyorsasága még mindig nem tért vissza. És még jól is helyezkedett , de megvárom az előszezon végét ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- adamzz
benzemában is érzek egy kis kedvet. Özil csak a szokásos, esik el a labdában meg ziccerből passzol vissza..
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja, elég fura, látszik a kísérletezgetés.Press írta:Coentrao fiam, ...keress magadnak másik csapatot.
amúgy ez milyen felállás? mert nekem úgy tűnik, mint ha a magyar vándort nézném amikor nálunk van a labda mindenki megy utána és egymást akadályozzák..
Pepe és Nacho cserélgeti egymást, hogy lássák, ki legyen a bal- és jobboldali khv, Modric és Khedira ugyanezt csinálja egy sorral előrébb - de igen, valaki írta, mindig Modric van előrébb, Khedira olyan Makelele-szerepben. Iscót már említettem, nekem nagyon bejön az első benyomás alapján, az első négyes meg cserélgeti egymást, mint Mourinhónál. Isco nagyon szűken játszik viszont akkor is, ha épp ő a legszélsőbb ember, különösen a baloldalon. 4-2-3-1 amúgy.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Na Özil ezt kell elfelejteni, szembe a kapuval lepasszolni (rosszul)
- kardosbalint
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Modric, Cristiano
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem eddig Isco játéka tetszetős..
"De hát nem mi döntjük el, hogy mikor éljünk. Mi csak abban dönthetünk, mi a teendő, ha már itt vagyunk." - Tolkien
az mi laza szerelés volt Carvajal-tól?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nos,eddig:
egyértelműen sok passzos,kombinatív játékot akar játszatni Ancelotti,a támadók nagyon szabadon mozoghatnak,Isco,CR él mint hal a vízben,Özilnek kicsit szokatlan a dolog,Khedira valóban hátul játszik,Modric is visszalép labdákért. Carvajal megy felfelé,de kicsit meg van szeppenve. Benzema is mozog ide-oda,elég szabadon. Tetszik. Jó lesz ez.
egyértelműen sok passzos,kombinatív játékot akar játszatni Ancelotti,a támadók nagyon szabadon mozoghatnak,Isco,CR él mint hal a vízben,Özilnek kicsit szokatlan a dolog,Khedira valóban hátul játszik,Modric is visszalép labdákért. Carvajal megy felfelé,de kicsit meg van szeppenve. Benzema is mozog ide-oda,elég szabadon. Tetszik. Jó lesz ez.
- szilamer
Egyébknt mi a halál van a bournemouthiak hátára téve?
In vino veritas.
- adamzz
azért mert az ő helyén játszik Isco (elég jól)Cobra11 írta:Nekem Özil kicsit halvány EDDIG
- Legkisebbtobi
szornyen kijonnek a hianyossagai isco-modric paros mellett.Cobra11 írta:Nekem Özil kicsit halvány EDDIG
- szilamer
Szerintem Özil csak azért nem tűnik gyengébbnek, mert még nem tűnt fel a pályán
In vino veritas.
Coentrao fiam, ...keress magadnak másik csapatot.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018