Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Kis gól.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Várható volt...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ateeemadrid
Az a szép, hogy veszélyesebb a Rayo. Mondjuk úgyis 1-0 lesz.
griezman gyors volt. ggwp.
griezman gyors volt. ggwp.
remélem nem mákolják megint össze a 2. félidőben mint a malaga ellen.
Szerintem behúzzák a másodikban, egy Gimenez fejesgóllal. Vagy Vietto fogja eldönteni, szvsz 1-0 lesz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Sok a sérülés, akit nem muszáj azt már nem kellene hétvégén játszatni. Hatalmas esélyt kaptunk Benitezi borzalmak után arra, hogy ZZ első fél évét egy bl győzelemmel zárja. Ott már nincs verhetetlen ellenfél, ha a csapat egyben van, jól játszanak mindenkit megtudnak verni. De CR és Benzema közül legalább az egyikre szükségünk van.hunmadridista írta:Hétvégén mi vagy az Atletico bukni fogunk...de lehet hogy mindketten...a barca szerintem megint darálni fog...
- Galacticos
azért na... rajtunk kívül mindegyik spanyol előnnyel várja a visszavágót.
a bl-ben és az el-ben is kinéz egy spanyol házi döntő úgy hogy a barca már sehol..
még hogy premier league.
a bl-ben és az el-ben is kinéz egy spanyol házi döntő úgy hogy a barca már sehol..
még hogy premier league.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hétvégén mi vagy az Atletico bukni fogunk...de lehet hogy mindketten...a barca szerintem megint darálni fog...
- Süti
dzsi91 írta:Akkor nélküle csak nem hozzák le 100%on a ligát...Kercsó írta:
Meg is van érte a jól megérdemelt, 3 fordulós eltiltás
Pont erre gondoltam, rosszkor jött ez nekik... Szerintem vagy mi megfogjuk a barcát, vagy behúzzák, és a hátralevő meccsek közül én a baszk kirándulást tartom a legnehezebbnek. Ha ezt behúzzuk, akkor a ligát is. :Đ
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor nélküle csak nem hozzák le 100%on a ligát...Kercsó írta:
Meg is van érte a jól megérdemelt, 3 fordulós eltiltás
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Meg is van érte a jól megérdemelt, 3 fordulós eltiltáslestat írta:Ja kitárgyaltuk még akkor...fel is kuldte a spori a lelátóra.Ronaldo09 írta:Az volt már,hogy hétvégén Simeone mikor támadást vezetett a Malaga 2az 1ellen,bedobatott a labdaszedő gyerekkel még 1labdát,azután pedig azonnal elkezdett integetni a bírónak szakítsa félbe a játékot(meg is történt).Eddig halvány nyomokban (nagyon halványban)szimpatizáltam a palival a küzdőszelleme miatt,de ez már gusztustalan.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja kitárgyaltuk még akkor...fel is kuldte a spori a lelátóra.Ronaldo09 írta:Az volt már,hogy hétvégén Simeone mikor támadást vezetett a Malaga 2az 1ellen,bedobatott a labdaszedő gyerekkel még 1labdát,azután pedig azonnal elkezdett integetni a bírónak szakítsa félbe a játékot(meg is történt).Eddig halvány nyomokban (nagyon halványban)szimpatizáltam a palival a küzdőszelleme miatt,de ez már gusztustalan.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Az volt már,hogy hétvégén Simeone mikor támadást vezetett a Malaga 2az 1ellen,bedobatott a labdaszedő gyerekkel még 1labdát,azután pedig azonnal elkezdett integetni a bírónak szakítsa félbe a játékot(meg is történt).Eddig halvány nyomokban (nagyon halványban)szimpatizáltam a palival a küzdőszelleme miatt,de ez már gusztustalan.
Egyébként igen, ellenünk mindig nagyon felszívja magát, érdekes, azokra a meccsekre hirtelen mindig megtanul focizni.KAG írta:Látszódik, hogy jobban megy ellenünk 5x meg a góljainak is jobban örül mint mások ellen.
Illetve az sem lehet véletlen, hogy ellenünk van a legtöbb gólja az összes csapat közül
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
ziroremynmate írta:A féreg Barcelonázó emberek megint előjöttek, pihenjetek. Elhiszem hogy nehéz megemészteni, hogy laza 14 góllal jeleztük hogy a bajnokság a miénk lesz. Semmi más nem kell, csak elismerni minket, mert nem véletlenül tartanak minket a világ legjobb csapatának. Immár tíz éve vagyunk egyértelműen mindenki felett, ezek a tények erről írogasson dzsi is meg a többi irigy kutya.
Megnyeritek a bajnokságot? Meg Bale ezzel döntötte el? Vicc
Jó szar napom volt, és most végre itt egy alany akin levezethetem a feszültséget, teee
Ennyit érsz: . . ,
A szezon hátralévő részében pedig tedd össze a kezed és imádkozz hogy szeretett csapatod nehogy összehozzon egy döntetlent, mert akkor szia van, és mehet a kukába a 14 gol
De hiszen az egy egyéni cím, az csak Cét érdekli, nem?hunmadridista írta:Szerintem innentől Suarez gólkirályi címére is rámennek majd...Navamiro írta:Miért nem Messi lövi már a tiziket?
Te egy igazi bohóc vagy. Sokat érsz a 14-0-ddal, ha előtte 3 meccsen át kikaptatok. Sokat érsz a 14-0-ddal, ha még vesztetek 2 pontot és szia lesz. Akkor gyere vissza, írd hogy világlegjobbcsapat és 14-0. Meg most is írd, h Atleti 0-2, szia BL.ziroremynmate írta:A féreg Barcelonázó emberek megint előjöttek, pihenjetek. Elhiszem hogy nehéz megemészteni, hogy laza 14 góllal jeleztük hogy a bajnokság a miénk lesz. Semmi más nem kell, csak elismerni minket, mert nem véletlenül tartanak minket a világ legjobb csapatának. Immár tíz éve vagyunk egyértelműen mindenki felett, ezek a tények erről írogasson dzsi is meg a többi irigy kutya.
Megnyeritek a bajnokságot? Meg Bale ezzel döntötte el? Vicc
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Medranban én többet látok mint graneroban, már csak azért is mert nem ügyetlen a labdával ha esetleg meg kéne indulnia.
Mondjuk kpk közül én anno Borja Valerot néztem volna meg nagyon. Villarrealban kulcsember volt és a fioban úgy szintén. Ráadásul ugye saját nevelés ami még fájóbb. Granero helyett őt kellett volna visszahozni. Persze Granerot se bánom lévégn eljátszogatott és igaz madridista.
Mondjuk kpk közül én anno Borja Valerot néztem volna meg nagyon. Villarrealban kulcsember volt és a fioban úgy szintén. Ráadásul ugye saját nevelés ami még fájóbb. Granero helyett őt kellett volna visszahozni. Persze Granerot se bánom lévégn eljátszogatott és igaz madridista.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta:Komoly sérülése volt, alig játszott idén, talán még nem kell leírni. Egy Granero szintet szerintem hozni fogni, de talán még Parejot is. Mellesleg Parejo akár még csere emberünk is lehetne.Berti írta:Medrán is megrúgta az első gólját a Getafeban.
Sajna ez sem vált be igazán.
Áhh, az az ember szerintem annyira utálja a Realt, hogy hamarabb igazolna a Barcához és csókolgatná a címert.
Látszódik, hogy jobban megy ellenünk 5x meg a góljainak is jobban örül mint mások ellen.
Illetve az sem lehet véletlen, hogy ellenünk van a legtöbb gólja az összes csapat közül
ZIDANE
Komoly sérülése volt, alig játszott idén, talán még nem kell leírni. Egy Granero szintet szerintem hozni fogni, de talán még Parejot is. Mellesleg Parejo akár még csere emberünk is lehetne.Berti írta:Medrán is megrúgta az első gólját a Getafeban.
Sajna ez sem vált be igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K