Es mivel jobb o mint egy fiatal, kevesbe sérülékeny, bizonyítani akaró játékos? Nagyon birom Fabiot mert jo jatekos, megfelel(t) neki a pad, a közösségbe is beletartozott, de nekunk mar nem o kell.Berti írta:Akkor is legalább ott van az esély, hogy PONT nem sérült. Mivel jobb az, hogyha nincs senki aki beugrana Marci helyére?ziro4vr írta: Mert sosem lehet tudni mikor kapja el valami sérülés.
Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem mondtam hogy ne legyen senki mögé, csak ne ő. Jó képességű, de nem lehet rá számítani. Balhátvédet könnyebb találni, mint jobbat.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tegyük hozzá ez nem csak Perezen vagy ZZ-n múlik, hogy akar-e itt lenni.
Akkor is legalább ott van az esély, hogy PONT nem sérült. Mivel jobb az, hogyha nincs senki aki beugrana Marci helyére?ziro4vr írta: Mert sosem lehet tudni mikor kapja el valami sérülés.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mert sosem lehet tudni mikor kapja el valami sérülés.Berti írta: Annyira én sem vagyok oda érte, de valaki kell Marci mögé, mert sosem lehet tudni mikor kapja el valami sérülés. Coentrao meg úgy emlékszem 2019ig a miénk, akkor még 'méne?
Nem illik.
Annyira én sem vagyok oda érte, de valaki kell Marci mögé, mert sosem lehet tudni mikor kapja el valami sérülés. Coentrao meg úgy emlékszem 2019ig a miénk, akkor még 'méne?KAG írta:Minek?Berti írta:Apropo..Remélem ZZ számol Coentraoval a jövő idényben.
Idén is többet volt sérült, mint nem.
Játszott 19 meccset meg 1400 percet egész évben.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
"A Marca szerint Cristiano felépülése annyira jó ütemben halad, hogy már hétfőn teljes értékű edzésmunkát végezhet. A Cope emellett állítja, hogy a portugált nem érdekli a fájdalom sem, ott akar lenni a szerdai mérkőzésen. "
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- nmate
Igen, ez így van. De hát ennyi előnyt kellett adni nekik.ericco írta:Nem akarom a kis brazil érdemeit kicsinyíteni, de azért ehhez kellett egy Khedira-Isco csere is.de pl. BL döntőben közünk nem volt a meccshez, amíg nem jött be Marcelo
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem akarom a kis brazil érdemeit kicsinyíteni, de azért ehhez kellett egy Khedira-Isco csere is.de pl. BL döntőben közünk nem volt a meccshez, amíg nem jött be Marcelo
Merci Zizou!
- nmate
Mert a portugál csapat kevesebbszer játszott fölényben, nem volt náluk annyit a labda mint nálunk. Marcelo pl. egy portugál válogatottba nem illene annyira.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megy haza a Benficához.Berti írta:Apropo..Remélem ZZ számol Coentraoval a jövő idényben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nmate írta:Marcelo amit ad támadásban az többet ér, mint amit Coentrao ad védekezésben. Köszönjük, hogy itt volt, de pl. BL döntőben közünk nem volt a meccshez, amíg nem jött be Marcelo. Kiegészítőnek megbízhatatlan (sérülések) kezdőnek meg gyenge.
Érdekes ez amúgy.
Nálunk tényleg kevés volt előre, viszont a portugál válogatottban meg rendre szopatta a népet a baloson. Ha nem is olyan szinten, mint Marcelo,de nem lehetett rá panasz.
ZIDANE
- nmate
Marcelo amit ad támadásban az többet ér, mint amit Coentrao ad védekezésben. Köszönjük, hogy itt volt, de pl. BL döntőben közünk nem volt a meccshez, amíg nem jött be Marcelo. Kiegészítőnek megbízhatatlan (sérülések) kezdőnek meg gyenge.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Minek?Berti írta:Apropo..Remélem ZZ számol Coentraoval a jövő idényben.
Idén is többet volt sérült, mint nem.
Játszott 19 meccset meg 1400 percet egész évben.
ZIDANE
Apropo..Remélem ZZ számol Coentraoval a jövő idényben.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Ebben teljesen egyetértek. Sokan elfelejtik 2 éve a bayern ellen milyen meccseket hozott le. De mondhatnám a barca elleni döntőt. Ja és lehet, hogy nem olyan támadásban mint marcelo, de a bajorok ellen otthon a gólpasszt ő adta benzinek. Védekezésben a brazil meg nem tudta volna lehozni amit ő, azon a 3 meccsen.dzsi91 írta:Coentrao amúgy mikor hozott egyáltalán rossz meccset?
oké,hogy sokat volt sérült,de amikor játszott akkor nagyon is rendben volt...Támadásban nem egy Marcelo de védekezésben viszont jobb volt a brazilnál.Szerintem teljesen korrekt teljesítményt rakott le nálunk.A sérülésekről meg nem tehet.
Csak kiverte a szemem,hogy ezt a Danilot öszehasonlítjátok Coentrao-val.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Coentrao amúgy mikor hozott egyáltalán rossz meccset?
oké,hogy sokat volt sérült,de amikor játszott akkor nagyon is rendben volt...Támadásban nem egy Marcelo de védekezésben viszont jobb volt a brazilnál.Szerintem teljesen korrekt teljesítményt rakott le nálunk.A sérülésekről meg nem tehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Amúgy nem tudom, inkább csak IQ fighternek tűnik és ténylegesen fejben gyengének. Azt érzem nála, mint Coentraonál, hogy zavarban van, ha játékba hozzák. Pedig egyik sem ügyetlen és mindegyikben több van, mint amit itt láttunk tőlük. Mondjuk Coentrao koránt sem hozott ilyen rossz meccseket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Az a baj vele hogy nem hogy leveri a lécet, de mégcsak fel sem éri hogy leverhesse. Nekem egyébként semmi bajom vele, dolgos, jó hozzáállású srácnak tűnik, csak egyszerűen nagyon béna. Nem akarom többet Real Madrid mezben látni, még nyárig se. De fogom, tudom, pedig inkább megnéznék én is egy Castilla-s srácot.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Süti
Nem értem miért véded statisztikákkal Danilot, az nem minden...nmate írta: Most be fognak támadni, hogy statokkal védem ezt az "aranylábút"
De most mit csináljon ZZ, ha egyszer nincs más alternatíva...persze Danilonak a kurva anyját.
Egyébként van egy Castillánk, ott is körbe lehet nézni, ha Arbeloa teljesen indokolatlanul még ilyenkor se opció.(Ezt se értem igazából...) (Persze irrealitás hogy leültetjük a 30 millás igazolást egy Castillás mögé a padra, de fizikai fájdalom nézni szerencsétlent )
Az egyébként megvan hogy mióta nálunk van, csökkent a piaci értéke? Tudom én is, mennyire mérvadóak ezek a számok, de akkoris...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.