Ja az 5 millás pontlevonás faszántos lenne...rashidm írta: Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
Kommentáld a híreket
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindenki tudja, hogy kommunikáltak. A baj ott kezdődik, hogy nem tudják majd nagyon bizonyítani. Szerintem nem fog kapni semmit vagy ilyen 5-6 meccset.lestat írta:Azért a szovetseget se kell hulyenek nezni.
Headsettel a fejen ul a csavo Simeone mellett-dumalnak...lent Gabi fejen is van...erdekes eddog sose lattam rajta a kispadon...boven buntetheto.
EGyébként rohadt szánalmas egyben idegesítő, hogy ilyet meg mer csinálni a Simeone (bedobat lasztit, majd kommunikál). Miért nem lehet normális keretek között nyerni?
A másik meg az, hogy ez a "elküldik az edzőt a padtól" dolog egyáltalán nem jó ötlet. Ehelyett valami mást kellene kitalálni, mert megoldják hogy lehessen valahogy kommunikálni. Valami olyasmi kéne, amiért kétszer is meggondolnák, hogy megcsinálják-e. Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért a szovetseget se kell hulyenek nezni.
Headsettel a fejen ul a csavo Simeone mellett-dumalnak...lent Gabi fejen is van...erdekes eddog sose lattam rajta a kispadon...boven buntetheto.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem nem lesz annyi,nagyon nehèz ezt bebizonyitani,nincs olyan sztm a szabályban hogy nem lehet valakinek head szett a fejèn a padon...RaúlRealMadrid írta:Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már a tavalyi szezonban is máshoz jártak a játékosok, mégsem változik semmi. Amíg Pérez van, ez lesz.hehe írta:jó reggelt.Radio MARCA | Nagyon kényes helyzet alakult ki az orvosi stábnál. CR7 és Benzema is más orvosokban bíznak, akár csak a többi játékos.
hoznám a bájern orvosait, akiket pepperóni kirúgott tavaly vagy tavalyelőtt....
azóta nem játszik robben és ribery, thiago is esik-kel....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Coentraohoz.
Ha azt vesszük figyelembe, hogy Zidane csapatának kulcsai a szélső hátvédek, akkor nem biztos, hogy a portugál a megfelelő ember Marcelo mögé. Igen lehet egy pár éve jól lehozták, jól működtek, de azóta Coentrao elment "levezetni", plusz még csúnyán meg is sérült. Egyrészt, másrészt, meg Coentrao nem tudja megadni azt a pluszt a csapatnak, amire Zidane vágyik, nem hinném, hogy egy ilyen szezon után akkora tűzben lenne még, hogy úgy kaparjon, mint az első két itteni évében. Mert legtöbbször a szíve vitte előre.
Ha azt vesszük figyelembe, hogy Zidane csapatának kulcsai a szélső hátvédek, akkor nem biztos, hogy a portugál a megfelelő ember Marcelo mögé. Igen lehet egy pár éve jól lehozták, jól működtek, de azóta Coentrao elment "levezetni", plusz még csúnyán meg is sérült. Egyrészt, másrészt, meg Coentrao nem tudja megadni azt a pluszt a csapatnak, amire Zidane vágyik, nem hinném, hogy egy ilyen szezon után akkora tűzben lenne még, hogy úgy kaparjon, mint az első két itteni évében. Mert legtöbbször a szíve vitte előre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Sajnos úgy néz ki, hogy a fejesek telibeszarják ezt a témát. Remélem igaz még az a hír, hogy Zizou szemmel tartja a Sanitast. Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem elégedett velük.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, hátha lesz valami változás... Szevasz Sanitas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
jó reggelt.Radio MARCA | Nagyon kényes helyzet alakult ki az orvosi stábnál. CR7 és Benzema is más orvosokban bíznak, akár csak a többi játékos.
hoznám a bájern orvosait, akiket pepperóni kirúgott tavaly vagy tavalyelőtt....
azóta nem játszik robben és ribery, thiago is esik-kel....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2016. április 29., péntek 21:41-kor.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem az utódját kell keresni, mert simán van meg benne akar 5 év is. Csak azt mondtam hogy elonyosebbnek latom egy 18 eves, tehetséges és elkötelezett ember idehozasat, mint egy lassan 30 éves, sérülékeny játékoset.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amint idejött lesérültek mindketten. Ebben 99%-ra biztos vagyok.Dupla D írta:Én emlékszem több alkalomra is. Ennek ellenére én is megtartanám, ha maradna.dzsi91 írta:Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én emlékszem több alkalomra is. Ennek ellenére én is megtartanám, ha maradna.dzsi91 írta:Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem 3 éven át 2en nagyon jól megoldották a posztot.Nem emlékszem,hogy egyik sem állt volna rendelkezésünkre.Én is megtartanám,ha ő maradni szeretne.nmate írta: padra olyan kell akire bármikor lehet számítani. Most ha lesérül Marcelo, de Coentrao is sérült az hol éri meg? Aztán még fizetünk is neki.
Egy olyan csapatban ahol 1 csatárral toljuk végig a szezont nehogy már ne legyen elég 2 balhátvéd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
De Bale elit játékos, Coentro meg egy közepesnél valamivel jobb balhátvéd. Bale kezd amikor egészséges, amikor nem akkor pótolja a csere. Coentro nem kezd alapjáraton, neki az a dolga, hogy a padon üljön, illetve...
Remélem érted a különbséget a két helyzet között.
padra olyan kell akire bármikor lehet számítani. Most ha lesérül Marcelo, de Coentrao is sérült az hol éri meg? Aztán még fizetünk is neki. Olyan kell aki szinte folyton rendelkezésre áll, és mindig bevethető.Berti írta:Akkor egy padembert ne akarjunk már elzavarni emiatt.
Remélem érted a különbséget a két helyzet között.
Tegyük félre az előző érveimet. Ha a vezetőedző elképzelésének nem felel meg a játékos, vagy a maga a játékos nem egy csereember akar lenni (mert Coentrao ezzel nem volt megelégedve amíg itt volt, nem egyszer hozta le a Marca/AS) akkor mi értelme itt tartani? Még mindig nem rabszolgák.Berti írta:Miért, az egyszerűbb hogy nyáron visszahozzuk, keresünk neki egy csapatot, eladjuk..aztán meg keresünk egy másik játékost aki türné a padot mégis megfelel, felvenni a kapcsolatot, stbstbstb?
Aha..te miről beszélsz?Veidt írta:Gondolni kell a jovore.
Marcelo utódot elég lesz keresni 3 év mulva.
Aztán addig hogyha tegyük fel kihagy minden évben 10 meccset (idén annyit sem hiányzott), akkor addig ott van Fabio.
Küzdött ő már a csapatért, nem tudom miért kell ilyen Danilo szintre lehúzni. Sérülékenysége meg Bale szinten van, belátom. De Bale alap kezdő ember, mégsem keresünk mást a helyére csak azért mert sérülékeny. Akkor egy padembert ne akarjunk már elzavarni emiatt.
Szerk:
Miért, az egyszerűbb hogy nyáron visszahozzuk, keresünk neki egy csapatot, eladjuk..aztán meg keresünk egy másik játékost aki türné a padot mégis megfelel, felvenni a kapcsolatot, stbstbstb?
- nmate
Szerintem meg te gondolod ezt könnyűnek.
Azért ez nem egy FIFA16 hogy ide-oda tologatom a játékosokat, aztán valamelyik majd jó lesz...vannak ügynökeik, saját karrierterveik, családjuk, barátaik, illetve a pénz sem utolsó. Aztán ott az edző + stáb és az elnök akik szintén döntenek sok dologról, mert érdekük.
Lehet, te ezt innen egyszerűnek látod, de ez nem egy egyváltozós egyenlet.
Azért ez nem egy FIFA16 hogy ide-oda tologatom a játékosokat, aztán valamelyik majd jó lesz...vannak ügynökeik, saját karrierterveik, családjuk, barátaik, illetve a pénz sem utolsó. Aztán ott az edző + stáb és az elnök akik szintén döntenek sok dologról, mert érdekük.
Lehet, te ezt innen egyszerűnek látod, de ez nem egy egyváltozós egyenlet.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Gondolni kell a jovore.Berti írta:Szerintem túlgondoljátok.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem túlgondoljátok.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Elhozzuk Ricardo Rodriguezt, aztán mindenki boldog.