nmate írta:Nem is tudom hova rakjam, talán ide.
Első gólok százalékos arányban a top4 liga játékosaitól.
Meglepő eredmény
Van egyébként Pipitan kívül bárki aki tud abban a Napolyban gólt lőni?
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. május 4., szerda 12:19
nmate írta:Nem is tudom hova rakjam, talán ide.
Első gólok százalékos arányban a top4 liga játékosaitól.
Meglepő eredmény
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 4., szerda 11:50
Olasz focibanmate írta:Ronaldoba nem mertem
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 10:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 4., szerda 10:50
A Benzema topicbanmate írta:Nem is tudom hova rakjam, talán ide.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 4., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 8:14
MesQueUnClub írta:Nem-nem fordítva! Párosban Barcás.KAG írta:
Vérbeli madridista
Mint az a srác, aki páros évben Reálos, páratlanban meg Barcás
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 23:02
Úgy más...MesQueUnClub írta:Nem-nem fordítva! Párosban Barcás.KAG írta:
Vérbeli madridista
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. május 3., kedd 22:57
Nem-nem fordítva! Párosban Barcás.KAG írta:
Vérbeli madridista
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 3., kedd 22:48
Vérbeli madridistaVeidt írta:Aubameyang
február: "My childhood dream? To play at Real Madrid"
május: "I like Real Madrid a little more than Atletico."
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 3., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. május 3., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 14:05
Ezt mondom èn is.De jo lesz az háromnak,az is csak majd jovore...addig huzakodnak.Mindenki tudja, hogy kommunikáltak. A baj ott kezdődik, hogy nem tudják majd nagyon bizonyítani. Szerintem nem fog kapni semmit vagy ilyen 5-6 meccset.
Jo otlet az,csak mindenfèle kommunikácios kèszsèget be kellene tiltani a padok kornyèkèn.Vagy arra a meccsre az edzo nem mehet be,aztán annyi.A másik meg az, hogy ez a "elküldik az edzőt a padtól" dolog egyáltalán nem jó ötlet. Ehelyett valami mást kellene kitalálni, mert megoldják hogy lehessen valahogy kommunikálni. Valami olyasmi kéne, amiért kétszer is meggondolnák, hogy megcsinálják-e. Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 3., kedd 13:31
Ja az 5 millás pontlevonás faszántos lenne...rashidm írta: Pl.: lehetne valami külön lap az edzőknek (mondjuk kék), aztán nem lenne eltiltva, cserébe kapna a klub mondjuk 5 millás bírságot, vagy pontlevonást. Nem igazán elrettentő az, hogy elküldik a padtól.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 3., kedd 12:35
Mindenki tudja, hogy kommunikáltak. A baj ott kezdődik, hogy nem tudják majd nagyon bizonyítani. Szerintem nem fog kapni semmit vagy ilyen 5-6 meccset.lestat írta:Azért a szovetseget se kell hulyenek nezni.
Headsettel a fejen ul a csavo Simeone mellett-dumalnak...lent Gabi fejen is van...erdekes eddog sose lattam rajta a kispadon...boven buntetheto.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 3., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 3., kedd 11:33
Szerintem nem lesz annyi,nagyon nehèz ezt bebizonyitani,nincs olyan sztm a szabályban hogy nem lehet valakinek head szett a fejèn a padon...RaúlRealMadrid írta:Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. május 2., hétfő 23:39
Atlético Madrid: Akár 20 meccses (!) eltiltásra is számíthat Diego Simeone vezetőedző, ha kiderül, hogy valóban utasításokat adott a kispadnak a lelátóról a szombati, Rayo Vallecano elleni bajnokin, annak ellenére, hogy korábbi hárommeccses eltiltása miatt a lelátón ült, és a szabályok szerint ebben az esetben egyáltalán nem kommunikálhat csapatával. A televíziós felvételek alapján a tribünön Pablo Vercellone kapusedző egy headsettel a fején ült mellette, és hasonlót viselt a fején German Burgos másodedző is (AS)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 30., szombat 0:59
Már a tavalyi szezonban is máshoz jártak a játékosok, mégsem változik semmi. Amíg Pérez van, ez lesz.hehe írta:jó reggelt.Radio MARCA | Nagyon kényes helyzet alakult ki az orvosi stábnál. CR7 és Benzema is más orvosokban bíznak, akár csak a többi játékos.
hoznám a bájern orvosait, akiket pepperóni kirúgott tavaly vagy tavalyelőtt....
azóta nem játszik robben és ribery, thiago is esik-kel....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 29., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 29., péntek 21:44
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem