Spanyol bajnokság
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
atletico szerintem. a barca még bukik egyet, mi nem, de mindegy lesz, mert ők sem. a tök utolsó levantét már beverik, otthon meg 1-0 a celtával.
mondjuk inkább ők, mint a barcelóna
mondjuk inkább ők, mint a barcelóna
Realra nyomtam.
szomorú hogy a többiek ilyen unfair módon tudják csak hozni a meccseket. remélem atma búcsúzik kedden.
szomorú hogy a többiek ilyen unfair módon tudják csak hozni a meccseket. remélem atma búcsúzik kedden.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézzük újra.Ki nyeri a bajnokságot?
Atlético Madrid 11%
Barcelona 36%
Real Madrid 53%
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=NZC2z0aoSDwTheBull6 írta:Ez mind szép és jó, csak itt a kezünkben volt a dolog, most meg k*rvára két másik csapattól függünk.nmate írta:Hitetleneknek
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nekem a BL magasan a legfontosabb idén...azt mindenáron be kellene húzni...vagy legalábbis meg kellene próbálni...a bajnokságban a Barcelona már szerintem nem fog hibázni...
Ez mind szép és jó, csak itt a kezünkben volt a dolog, most meg k*rvára két másik csapattól függünk.nmate írta:Hitetleneknek
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is érzek valami ilyesmit, de a bl döntő legyen meg, én akkor már elégedett leszek.Minden ami plszuba jön az már csak hab a tortán.gabo95 írta:Én is látok esélyt a bajnokságra, nagyon tetszik, hogy akárhogy is, de behúzogatjuk a meccseinket, annyira adná magát, hogy a Barca (a szaros tizenegyeseikkel meg pirosaikkal) is és az Atleti is (a szaros 1-0-áikkal) bukjon valamikor. Húzzuk be.
Egyébként grat mindkét riválisnak .A Barca hihetetlen már ezekkel a pirosokkal, tök mind1 ,hogy jogos vagy nem ez azért már beteg,hogy nincs meccs amikor ne kapjanak tizit vagy ne szórjanak ki valakit az ellenféltől.
Az Atleti meg szerintem megint a végén fog ráfázni ezekre az 1-0ákra, vannak olyan jók most már,hogy 2-0ig eljussanak de nem is akarnak.Majd megint a 93percben jön az egyenlítés valamelyik meccsen vagy a döntőben azt akkor leshetnek...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én is látok esélyt a bajnokságra, nagyon tetszik, hogy akárhogy is, de behúzogatjuk a meccseinket, annyira adná magát, hogy a Barca (a szaros tizenegyeseikkel meg pirosaikkal) is és az Atleti is (a szaros 1-0-áikkal) bukjon valamikor. Húzzuk be.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A Barca már jövő héten, az Atleti meg az utolsó fordulóban fog bukni. Mi már nem fogunk. Ez ennyi.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Remy írta:Már ilyen Sergio García meg Simão Sabrosa félék sincsenek az Espanyolban... na, de majd Burgui meg Asensio elhozza nekünk a bajnoki címet.
Meg Te, ha megteszed mixen a konkurenciát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már ilyen Sergio García meg Simão Sabrosa félék sincsenek az Espanyolban... na, de majd Burgui meg Asensio elhozza nekünk a bajnoki címet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Espanyol megcsinálja kibaszásból. A matrac meg a Levante ellen ereszt majd.Sierra írta:nmate írta:Majd a Granada meg az Espanyol.
Ez a hajó elúszott sajna.
Oké, kincstári optimizmus
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A matrac meg kipukkannmate írta:Majd a Granada meg az Espanyol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nmate írta:Majd a Granada meg az Espanyol.
Ez a hajó elúszott sajna.
Amit Keylor mögött idén levédett Casilla, azt szerintem Adán is simán hozta volna. Jó pár Betis meccsen jól védett azért az idény során.torjack írta:Legalább azt örömmel nyugtázhatjuk, hogy ez kókler Adán már a csapatunk közelében sincs. Lófütty, semmi kapus.
- torjack
Legalább azt örömmel nyugtázhatjuk, hogy ez kókler Adán már a csapatunk közelében sincs. Lófütty, semmi kapus.
- András93
Nem, az majd legközelebb.csabi87 írta:Én meg azthittem,hogy jött a tizi is.
Én meg azthittem,hogy jött a tizi is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Jogos volt. Westermann 3-4 sargat ossze szedett de ez a suarez...nem ertem hogy lehet egy ket meccsen world class aztan mennyei szint.