Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sasunko
Kedvenc játékosaid: Rakitic
Kedvenc csapatod: FCB

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Sasunko » 2016. május 1., vasárnap 13:52

Kerlon írta:Mostanában annyira kinevelnek, hogy a 3. liga középmezőnyébe tartozik a Barca utánpótlás. Tipikus esete, hogy volt 4-5 jó év, aztán semmi. Mondjuk a 4-5 jó évből is csak Busquets maradt meg.

Az a durva amúgy, hogyha az Atleticot nem rabolják le valakivel, akkor igazolniuk sem kell igazán. Nekünk továbbra is kell egy vkp, balhátvéd csere, csere csatár. Barcelonában jobbhátvéd, talán oda is csere támadó... Tényleg jó év lehet a következő, ha ezek végbe mennek.
Több az a barcába egy csere balhátvéddel egy (kezdő) középhátvéddel és egy középpályással Iniesta "tehermentesítésére" (rafinha, denis Suarez)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 1., vasárnap 13:30

Mostanában annyira kinevelnek, hogy a 3. liga középmezőnyébe tartozik a Barca utánpótlás. Tipikus esete, hogy volt 4-5 jó év, aztán semmi. Mondjuk a 4-5 jó évből is csak Busquets maradt meg.

Az a durva amúgy, hogyha az Atleticot nem rabolják le valakivel, akkor igazolniuk sem kell igazán. Nekünk továbbra is kell egy vkp, balhátvéd csere, csere csatár. Barcelonában jobbhátvéd, talán oda is csere támadó... Tényleg jó év lehet a következő, ha ezek végbe mennek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sasunko

HozzászólásSzerző: Sasunko » 2016. május 1., vasárnap 13:22

ziro4vr írta:Igazolhat? Nem kinevelhet? :mrgreen:
Nem szerettem azt a "több mint egy klub" megnyilvánulást ;)
A jó foci miatt szerettem a barcába, ahhoz, hogy újra az legyen frissíteni kellene házon kívülről

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 13:19

Igazolhat? Nem kinevelhet? :mrgreen:
Nem illik.

Sasunko

HozzászólásSzerző: Sasunko » 2016. május 1., vasárnap 13:16

ziro4vr írta:Nyilván túloztam kicsit. De az egyértelmű, hogy Benitez kinevezése hatalmas hiba volt, teljesen rossz irányba ment el a klub. Fals taktika, rossz fizikai állapot, rangadókon fos teljesítmény. Azt mondtuk akkor, hogy erre ráment a szezon. Erre egy lépésre vagyunk a bl döntőtől, a bajnokságban pedig 1 pont a hátrányunk, és már szenvedve is hozzuk azokat a meccseket, amiket benitez alatt max x-re hoztunk. Nem igazán értem mit kell ezen magyarázni. Nyilván nincs mi lett volna ha, majd következő szezonban meglátjuk mit ér egy konzekvens és a csapathoz passzoló edzői munka.
A Barcelona igazolhat, a Madridnak van edzője, az Atletico pedig CSAPAT, jó szezon elé nézünk! Nyerjen a jobb

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 1., vasárnap 13:08

Szia,
ziro jól leírta. Benitez sem filozófiában, sem képességekben nem volt top csapat szintű edző. A játékosok 90 százaléka nem érezte magát jól alatta, a játékrendszere túlságosan kötött és szigorú volt, emellett taktikai hibákat is rendre vétett (pl. Kroos vkp poszton játszatása). Az is kiderül a nyilatkozatokból hogy a személyisége rideg volt, és inkább munkatársként kezelte a játékosokat, mintsem egy közösségként. Pedig a mi csapatunkba pont ettől ellentétes mentalitású edző kell, aki családjaként kezeli a játékosokat, hagyja hogy szabadon kibontakozzanak és nem köti meg a játékrendszert teljesen. Ilyen volt Ancelotti, most ilyen Zidane is.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 13:05

Nyilván túloztam kicsit. De az egyértelmű, hogy Benitez kinevezése hatalmas hiba volt, teljesen rossz irányba ment el a klub. Fals taktika, rossz fizikai állapot, rangadókon fos teljesítmény. Azt mondtuk akkor, hogy erre ráment a szezon. Erre egy lépésre vagyunk a bl döntőtől, a bajnokságban pedig 1 pont a hátrányunk, és már szenvedve is hozzuk azokat a meccseket, amiket benitez alatt max x-re hoztunk. Nem igazán értem mit kell ezen magyarázni. Nyilván nincs mi lett volna ha, majd következő szezonban meglátjuk mit ér egy konzekvens és a csapathoz passzoló edzői munka.
Nem illik.

Sasunko

HozzászólásSzerző: Sasunko » 2016. május 1., vasárnap 13:01

ziro4vr írta:Szerintem mindhárom csapat megnyeri a hátralevő meccseit. Kemény baszki, Benitez papával ha nem adunk ekkora előnyt, most a jaccuziban pezsgőzve várhatnánk az arany átadását. :lol:
Üdv Mindenkinek!
Évek óta olvasgatom a fórumot, most szántam rá magam, hogy regisztráljak, mint látjátok a másik oldal képviseletében. (off vége)
Többször olvastam már az idézett részt, és tényleg érdekelne akár, itt akár PÜ-ben, hogy ezt mire alapozva gondoljátok így.
Egyébként meg az Atleticora nyomtam, a komplett szezont nézve talán ők érdemelnék meg a legjobban.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 1., vasárnap 12:47

Jó szöveg ez a fél év előny, de ha akkor nem lazsálnak ennyit, akkor lehet nem lennének képesek ekkora hajrát produkálni. De tény, hogy legalább egy rangadót még hozni kellett volna pluszba, és akkor most jók lennénk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 1., vasárnap 12:10

MEGNYERJUK!! HINNI KELL BENNE.!!

De ha mégse igyse lehetunk csalodottak hisz fel év elonyt kapott a masik 2 csapat.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 1., vasárnap 11:42

Az a legrosszabb az egészben, hogy könnyen összejöhet az, hogy 1 pont lesz a különbség a 3 csapat között. :lol: 2014-ben 3 pont döntött, ami szintén szoros volt, de ez az 1 pont... menj már. :lol: :lol: :vivo: :lol: :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 1., vasárnap 11:36

TheBull6 írta:
nmate írta:Hitetleneknek :coffee:
Ez mind szép és jó, csak itt a kezünkben volt a dolog, most meg k*rvára két másik csapattól függünk. :/
Itt még nem. :)
Bár az utolsó 2 forduló előtt már valóban mi voltunk elől.

Idén pedig szerintem is a Barcelona lesz a bajnok.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 1., vasárnap 11:12

Szerintem mindhárom csapat megnyeri a hátralevő meccseit. Kemény baszki, Benitez papával ha nem adunk ekkora előnyt, most a jaccuziban pezsgőzve várhatnánk az arany átadását. :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. május 1., vasárnap 11:05

Szerintem a Barca behúzza simán a két utolsó meccsét. Ennyi azért van még bennük. Főleg, hogy mostanság jön nekik a lesgól/szabálytalan gól/piros/tizi közül meccsenként legalább az egyik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 1., vasárnap 10:41

Kerlon írta:ez csak akkor lenne szép, ha mindenki az utolsó fordulóban tenné, amúgy ezen a két meccsen már egy időpontban játszik majd mindenki, nem?
de

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 1., vasárnap 10:40

Realista24 írta:Az lesz a legidegesítőbb, amikor mindenki egyszerre bukik. Atma és mi a BL miatt, a Barca meg megszokásból :mrgreen:
A megszokást mi szoktuk hozni :D
A barca már nem fog bukni, ezt ha kell ha nem megadják nekik. Amint baj van villan a piros, kapják a 11-est, bármit csak behúzzák.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 1., vasárnap 10:39

Realista24 írta:Az lesz a legidegesítőbb, amikor mindenki egyszerre bukik. Atma és mi a BL miatt, a Barca meg megszokásból :mrgreen:
ez csak akkor lenne szép, ha mindenki az utolsó fordulóban tenné, amúgy ezen a két meccsen már egy időpontban játszik majd mindenki, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 1., vasárnap 10:24

Jáj, csak 1-1 döntetlen kell nekik
Az Atleti 7 meccses győzelmi szériában van, most már jönnie kell a bukásnak (igaz a Bayern ellen vannak azért esélyek), igaz mi sem kaptunk ki egy ideje a ligában.
Továbbra is nyerni kell, legyen ott a nyomás rajtuk!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 1., vasárnap 10:20

Az lesz a legidegesítőbb, amikor mindenki egyszerre bukik. Atma és mi a BL miatt, a Barca meg megszokásból :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 1., vasárnap 10:18

Csabi írta:atletico szerintem. a barca még bukik egyet, mi nem, de mindegy lesz, mert ők sem. a tök utolsó levantét már beverik, otthon meg 1-0 a celtával.

mondjuk inkább ők, mint a barcelóna
Hasonlóan gondolom én is. Mi megnyerjük a párharcokat szerintem, viszont az Atleti is. A Barca szerintem bukni fog egy meccsen.

Vagy mindenki megnyeri a maradék meccseit és marad a mostani felállás. :mrgreen:

Vissza: