Mi történt Chemával? Hát Sliskovic megmutathatja a klasszisát, jobblövőbe ő az egyetlen alternatíva. Tényleg, valami fejlemény jövőre nézve, ki lesz Nagy Laci párja?ziro4vr írta:Barca szerintem egy Karabaticcal meg egy Sariccal gyengébb idén, ez pont ennyit számít. Nem tudom kit akarnak majd jövőre középre, Jicha szerintem már nem lesz a régi, Lazarov sem bír már sokat. Vonalon erősek nagyon. Ja meg egy kapus is kéne, Saric megy pénzt keresni, Corralest meg elherdálták.
Kiel kimaxolta magát, szerintem egy meccsen elkaphatnak akárkit, ha olyan gyengén támadunk ahogy idén, simán jönnek majd a leindítások mint két éve az elődöntőben és vége.
PSG nálam a fő esélyes, Karabaticnak egy ilyen nagy eseményen általában mindent szabad, Hansen is végre csúcsra érhet és fura mód Vori is előkerült. Náluk abban bízok, hogy Omeyer nagyon hektikus már, könnyen lenullázza magát.
Kielce nagyon erős segítséggel került döntőbe.
Abban egyetértek, hogy ez most vagy soha a Veszprémnél, azonban sajnos erős bírói ellenszélre kell készülni. Szerintem az első meccsét valszeg megnyeri a csapat, de megint nem látom, hogy fog Ilic meg Nagy regenerálódni a 2. napra. Ha ez a két ember nem extraklasszis, kikapunk a legkomolyabb csapatok ellen.
Ja meg Chema offos idénre, kellett volna + taktikai elemnek a ff-ba. De Lékai most megmutathatja mit is tud.
Jicha sérült, de amúgy is elbújhat Jallouz mögött, mehet egy kiscsapathoz levezetni