Dominicai ha jol tudom? Fasza helyRemy írta:Mariano 22 éves. Idén lesz 23. Mondjuk Ő már felnőtt válogatott.
Egyet nem èrtek...hogy hogy nem kellett a katalánoknak,mert o tènyleg barcelonaba szuletett
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 15:07
Dominicai ha jol tudom? Fasza helyRemy írta:Mariano 22 éves. Idén lesz 23. Mondjuk Ő már felnőtt válogatott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 2., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 14:57
Na jo...erre mèg muszály azèrt reagálnomDe szerintem mindenki vagyik a kovetkezo Raulra innen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 2., hétfő 14:01
De, mondjuk nem változtat túl sokat. Mondjuk Mayoral még csak 18... 1-2 év alatt bőven fejlődhet.Realista24 írta:Nem egy évet volt csak az Espanyolban? Szezon elején meg csak 24 volt.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 2., hétfő 13:56
Megertem, talan szeretnek bele latni valami olyat ami nincs. De szerintem mindenki vagyik a kovetkezo Raulra innen. Amugy ha mar itt tartunk, akkor Negredo pl tokeletes lenne Benzema cserejenek. Kar volt eltekozolni. Moratat meg hagyjuk inkabb.morientes írta: Unom már hogy feljon egy ugymond saját nevelès,sokszor olyat látunk bele,ami nincs is ott
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. május 2., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 13:06
Amint látszott,nem állta meg a helyèt,helyzetbe nem kerult,nálam egy csatárnál ez alap.Jol tartja a labdát?Ki o Mario Gomez vagy Andy Caroll?Mayoral egy ificsatar, de a felnotteknel is megállja a helyet, nincs elveszve nala a labda. Szamomra ez biztato.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 2., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 8:49
De nem hasonlitottam,csak azt mondtam lehet mèg belole valamikor olyan szint.Nem a játèkukat hasonlitottam.Sot....asszem ez nem is negativ jelzo.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 2., hétfő 7:46
Nem egy évet volt csak az Espanyolban? Szezon elején meg csak 24 volt.Kerlon írta:De ne hasonlítsd már LV hez, aki két év első osztályú rutinnal rendelkezett mikor beszallt hozzánk. Meg már 25 lesz...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 2., hétfő 7:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 7:09
Kozhely b+,kozhely....mindegy hányadik meccse az èlvonalban,te azt mondtad jol mozgott.Pedig dehogy.Veidt írta:Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 1., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 1., vasárnap 10:10
-ben te csicska.nmate írta:közelébe
Nem írta le, de sok biztatót én sem láttam azért még tőle, 19 éves ide vagy oda.Veidt írta:Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 1., vasárnap 10:06
Mayoral 19 eves, és ez az otodik meccse az elvonalban. Most meg csak egy gyenge csereember szerepet erdemes neki adni, de nem kene csak azert leirni mert nem szopatott mindenkit orrba szajba ennyi tapasztalattal a hata mogott.morientes írta: Ezt fejtsd már ki nekem
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 1., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 1., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 1., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 1., vasárnap 9:52
Ezt fejtsd már ki nekem,de ne a szokásos hulye kozhelyekkel,hogy "jol tartja meg a labdát,meg asszongya hogy jol helyezekedik,meg elviszi a vèdot stb..."Mert tegnap 0 volt.Hamesszal meg Daniloval karoltve.Mayoral biztato,
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 30., szombat 19:35
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem