Mennyei futball
Re: Mennyei futball
labdába nem rúghat magyar csapat. sem fizuban sem átig díjat illetően. psv után dönthetett volna úgy is hogy sportszakmai döntést hoz és a karriert választja de inkább a pénz nyert. azóta sincs sehol nemzetközileg. nem is lesz. irány kína.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na Dzsuzdsival mi lesz szerintetek? Haza jön a Fradiba? Ma is cikkeztek róla.
Nekem a rövid véleményem az, hogy ebből Neki már komoly nemzetközi karrier nem lesz, talán itt a Fradi egy jó marketing lehet Neki, ő lenne magyar csapatban a csapat sztárja, BL-ben indulhatnak, gondolom azért az állammal karöltve meg oldanák azt is hogy egy jó szerződést rakjanak le elé. Ami kérdés viszont hogy az ára mi lenne, mert ezt azt hiszem Kubatov le is nyilatkozta hogy nehány százezer eurónál többet nem tudnak játékosokra költeni és Balázs ára bőven efelett volt eddig bárhova ment.
Nekem a rövid véleményem az, hogy ebből Neki már komoly nemzetközi karrier nem lesz, talán itt a Fradi egy jó marketing lehet Neki, ő lenne magyar csapatban a csapat sztárja, BL-ben indulhatnak, gondolom azért az állammal karöltve meg oldanák azt is hogy egy jó szerződést rakjanak le elé. Ami kérdés viszont hogy az ára mi lenne, mert ezt azt hiszem Kubatov le is nyilatkozta hogy nehány százezer eurónál többet nem tudnak játékosokra költeni és Balázs ára bőven efelett volt eddig bárhova ment.
- Süti
És tényleg Mehetnél politikusnak. csak első intézkedésed egy Madrid gálameccs leszervezése legyen.Realista24 írta: Most már a Puskás is nb2-es
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tüdüccc....Realista24 írta:Most már a Puskás is nb2-esrashidm írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... yt-2499111
Nem lennék meglepve, ha az lenne, hogy: "jaj, hát mi nb2-essel akartuk volna feltölteni az nb1-et... de hát "sajnos" nem kapott a zte meg a kövesd license-t. Nincs más választásunk, a puskás marad nb1-es"...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most már a Puskás is nb2-esrashidm írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... yt-2499111
Nem lennék meglepve, ha az lenne, hogy: "jaj, hát mi nb2-essel akartuk volna feltölteni az nb1-et... de hát "sajnos" nem kapott a zte meg a kövesd license-t. Nincs más választásunk, a puskás marad nb1-es"...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... yt-2499111
helyette inkább "keres" még 5 állami céget aki ad 10 milliárdot hogy a fradi már júliusban kiessen a bosnyák 5. től a selejtezőben. vagy lehet az a 10 milliárd már augusztusig is eljuttatja őket.
a lényeg hogy egész mb1 és lassan mb2 mind haver csapata. akármi történik az zöld asztalnál játszódik le és nem a pályán. nincs értelme bárkinek is drukkolni.
a lényeg hogy egész mb1 és lassan mb2 mind haver csapata. akármi történik az zöld asztalnál játszódik le és nem a pályán. nincs értelme bárkinek is drukkolni.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ez így van, csak kell megint valami, ami miatt bele tudnak kötni OVba, a politikába, Csányiba.Santi írta: a Puskásnak is rég elintézhették volna okosba a bennmaradást a bajnokság során, ha annyira akarták volna.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Lehet, hogy én vagyok túl naív, de sztem ez már sok lenne. Mocsok egy banda ez, de sztem ahogy a Fradi bajnok lett és a Vidi ezüstérmes úgy a Puskásnak is rég elintézhették volna okosba a bennmaradást a bajnokság során, ha annyira akarták volna. Ezt így megcsinálni viszont egyértelműen botrány lenne és nemhiszem, hogy ezt meglépnék, remélem a ZTE jut fel, ha már a várdiak nem vállalják.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem ha a 3. is valami licensz nelkuli lesz akkor siman bennevan, hogy bejatszak..Vagy kitalalnak valami kamu tiltast mint a Nyiregynel..Santi írta:Sztem ha a Kisvárda lesz a második akkor feljut a 3. legyen az akármelyik csapat, megvan az első osztályú licenszük. Persze gyakadémia meg Orbán meg politika, de ezt nemhiszem, hogy meg merik csinálni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Sztem ha a Kisvárda lesz a második akkor feljut a 3. legyen az akármelyik csapat, megvan az első osztályú licenszük. Persze gyakadémia meg Orbán meg politika, de ezt nemhiszem, hogy meg merik csinálni.
- András93
Első körben kiesnek és akkor az EL-ről is lemondhatnak.Remy írta:Kivel kezd a Fradi a BL-ben? Dinamo Zagreb, Asztana, BATE?
Mondjuk azért ez elég kemény kezdés lenne. Nyilván nehéz bejutni a főtáblára, de jó lenne belehúzni a papíron leggyengébb ellenfelekbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az edzőnek nem volt jövője, úgy értettem. Nem a magyar focira gondoltam. Bár annak sincs.Süti írta: A nem is volt jövője részre gondoltam. Arról nem lehet kijelenteni hogy realitás. Az, hogy jelenleg szar, nem vita tárgya. Sajnos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
A nem is volt jövője részre gondoltam. Arról nem lehet kijelenteni hogy realitás. Az, hogy jelenleg szar, nem vita tárgya. Sajnos.Realista24 írta:Ez nem negatív hozzáállás, hanem realitás.Süti írta:Szerintem kár ilyen negatívan hozzáállni, a beletörődés nem megoldás.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kivel kezd a Fradi a BL-ben? Dinamo Zagreb, Asztana, BATE?
Mondjuk azért ez elég kemény kezdés lenne. Nyilván nehéz bejutni a főtáblára, de jó lenne belehúzni a papíron leggyengébb ellenfelekbe.
Aztán jöhet is a Fradi - Real.
Aztán jöhet is a Fradi - Real.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez nem negatív hozzáállás, hanem realitás.Süti írta:Szerintem kár ilyen negatívan hozzáállni, a beletörődés nem megoldás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
http://www.csakfoci.hu/hazai/nb2/node/212461tessék itt egy iromány...
Amugy kész vicc már az nb1, engem se érdekel pedig régen meccsre is jártam
Amugy kész vicc már az nb1, engem se érdekel pedig régen meccsre is jártam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Szerintem kár ilyen negatívan hozzáállni, a beletörődés nem megoldás.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem meg az egész magyar foci szánalmas. Ahol év közben megmondják, hogy kinek kell bajnoknak lennie. Csak akkor volt szopás, amikor olyan edző került Fehérvárra, aki magasról szart arra, hogy közölték vele, a Fradinak kell a bajnoknak lennie
Nem is volt jövője.
Nem is volt jövője.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ja csak ha a Kisvarda meg Csakvar meg Balmaz vegezne ott veletlen akkor mar siman bennevan hogy hoz egy iteletet Csanyi es a bagazsa,hogy nem megerdemelt a feljutasra az utana levo csapat vagy nem alkalmasak az NB1re es kesz. Lehet meg itt okoskodasFerencváros írta:Ha az NB2 második helyezettje nem tud felmenni az első osztályba, akkor a 3. megy fel, ha pedig ők sem, akkor a 4.. Legalábbis én így tudom. Tehát semmiként se hozzuk ki azt, hogy a Puskás megmenekül. Így is elég szánalmas, hogy mindenki őket támadja.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!