Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Zidane: "Cristiano 100%-os állapotban van, játszani fog. Benzemával és Casemiróval nem akarunk kockáztatni."
Ha már hírek, legyünk frissek.
Ha már hírek, legyünk frissek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
MARCA:
• Cristiano will start vs City.
• Benzema is a big doubt.
• Casemiro can play, he trained indoors out of safety.
• Cristiano will start vs City.
• Benzema is a big doubt.
• Casemiro can play, he trained indoors out of safety.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Jobb ha úgy készül, hogy lesz Yaya, mert ő teljes értékű edzésmunkát végez már.pheco írta:Biztos, hogy Case hiányában visszanyúl Zizou a Modric-Kroos-Isco hármashoz. Elől meg Bale-Lucas-Cé lesz. Csak félek, hogy Ronaldo kezd középen, az meg tudjuk, hogy nem jó. Kezdjen Lucas inkább csatárként.
Szerencsére már mondjuk Ő sem az a tank, aki átfutotta ellenünk az egész pályát, amikor gondolt egyet.
Casemiro jó lett volna, szerintem megette volna már az elefántot.
Így sajnos fickándozni fog támadásnál. Ő meg 20-30 ról akaszthat egy gólt akármikor
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor lehet egy 4-4-2 kéne, Lucas jobbon, Isco balon, elől meg a két vadló. Úgyis menni fognak az ívelgetések, akkor meg már a két legjobban fejelő várja bent a labdát, ne Cé egyedül vagy esetleg Lucas.Realista24 írta:Jobb ha úgy készül, hogy lesz Yaya, mert ő teljes értékű edzésmunkát végez már.pheco írta:Biztos, hogy Case hiányában visszanyúl Zizou a Modric-Kroos-Isco hármashoz. Elől meg Bale-Lucas-Cé lesz. Csak félek, hogy Ronaldo kezd középen, az meg tudjuk, hogy nem jó. Kezdjen Lucas inkább csatárként.
Középen én jobban tartok egy Fernandinhotól, mint egy Yayatól, az az igazság.
Kovacicot semmi esetre sem akarom látni ilyen kaliberű meccsen, bárhol is legyen elképzelve.
Kovacicot semmi esetre sem akarom látni ilyen kaliberű meccsen, bárhol is legyen elképzelve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jobb ha úgy készül, hogy lesz Yaya, mert ő teljes értékű edzésmunkát végez már.pheco írta:Biztos, hogy Case hiányában visszanyúl Zizou a Modric-Kroos-Isco hármashoz. Elől meg Bale-Lucas-Cé lesz. Csak félek, hogy Ronaldo kezd középen, az meg tudjuk, hogy nem jó. Kezdjen Lucas inkább csatárként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
pheco írta:Biztos, hogy Case hiányában visszanyúl Zizou a Modric-Kroos-Isco hármashoz. Elől meg Bale-Lucas-Cé lesz. Csak félek, hogy Ronaldo kezd középen, az meg tudjuk, hogy nem jó. Kezdjen Lucas inkább csatárként.
Sztem is az lenne a fasza, ha LV lenne centerben. Nem tudom ott mi tud, de azt igen, h C nem odavaló. Vgy majd Jesé
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Támadásépítés szempontjából ha jó napot fog ki Isco akár még jó is lehet így. A Kroos-Modric kettősnek nagyon fegyelmezettnek kell lennie, a védőknek is nagyon résen kell lenniük a kontráknál.
Amúgy azt gondolom ez a csapat képes lehet 2-3 gólt lőni a Citynek hazai pályán, szóval nem kell annyira betojni a kapott góltól, csak az elsőt mi lőjük.
Amúgy azt gondolom ez a csapat képes lehet 2-3 gólt lőni a Citynek hazai pályán, szóval nem kell annyira betojni a kapott góltól, csak az elsőt mi lőjük.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem edzett, tegnap is fájdalmai voltak, ma is. AS-es hírt olvastam amúgy.Chris írta:A marcás cikkre hivatkozva nem lesz Casemiro? Engem az nem teljesen győzött meg, hogy biztos nem lesz ott. CR visszatérésst viszont tutira mondja legalább.
Szerintem Casmeiro pótlása megoldható lehet, ha rohamoz végig a csapat. Talán Iscot lehetne feltolni és Kroost visszább. Nagyon felértékelődött a brazil, fene gondolta év elején, hogy kulcsember lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos, hogy Case hiányában visszanyúl Zizou a Modric-Kroos-Isco hármashoz. Elől meg Bale-Lucas-Cé lesz. Csak félek, hogy Ronaldo kezd középen, az meg tudjuk, hogy nem jó. Kezdjen Lucas inkább csatárként.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Gondolom úgy oldják meg, hogy Kroos/Modric megy Case helyére, a helyükre meg Isco/James. Vagy pedig Kova megy Case helyére... (bár ezt nem tartom reálisnak).V. Mester 77 írta:Így egyaltalan mi lesz a várható kezdő? Gondolom a fel álláson nem változtatnak. De akkor mi, C lesz a center, Bale meg LV a szélen?Realista24 írta:No Casemiro.
No Karim.
Kit raknak be Case helyett?
Ha lesz Ronaldo és egészséges lesz, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne lőjjön gólt. Ha jól fogunk védekezni és nem hagyjuk hogy kontrázzanak, akkor meglehet szvsz.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A marcás cikkre hivatkozva nem lesz Casemiro? Engem az nem teljesen győzött meg, hogy biztos nem lesz ott. CR visszatérésst viszont tutira mondja legalább.
Szerintem Casmeiro pótlása megoldható lehet, ha rohamoz végig a csapat. Talán Iscot lehetne feltolni és Kroost visszább. Nagyon felértékelődött a brazil, fene gondolta év elején, hogy kulcsember lesz.
- Mester77
Így egyaltalan mi lesz a várható kezdő? Gondolom a fel álláson nem változtatnak. De akkor mi, C lesz a center, Bale meg LV a szélen?Realista24 írta:No Casemiro.
No Karim.
Kit raknak be Case helyett?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Jól kezdődik...Realista24 írta:No Casemiro.
No Karim.
NaneeRealista24 írta:No Casemiro.
No Karim.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
No Casemiro.
No Karim.
No Karim.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Amugy en balbekk posztra Jonny Castrot megprobalnam elhozni. Aggressziv, vedekezesben nagyon jo, nagy teherbiras, 22 eves, szukseg eseten barhol bevetheto a vedelemben. Marcelo melle tokeletes csere lehetne.
(es megjegyzem vele es Nachoval nem is kellene plusz egy jobb bekk Carvajal moge, ha tavozik Danilo)
(es megjegyzem vele es Nachoval nem is kellene plusz egy jobb bekk Carvajal moge, ha tavozik Danilo)
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hihetetlen,hogy évek óta ez megy..hunmadridista írta:Ahogy látom megint a szezon legfontosabb szakaszában kezdenek el kihullani az emberkék...
A City-t valahogy üssük ki, döntőre mindenkit összekalapálnak. Bajnokságban most megint egy nehéz meccs jön. Nem tudom. Igazából ott van a padon egy friss, Kova-James-Isco hármas akik nem kutyaütők, hétvégén mindhármat kezdőbe várom, csóri James kapja a legkevesebb percet mostanában, pedig látszik,hogy kezdi összekapni magát. Lenne benne még néhány jó meccs szerintem.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ahogy látom megint a szezon legfontosabb szakaszában kezdenek el kihullani az emberkék...