hehe írta:Süti írta:Kova egyébként a kevés tapasztalatával és eddig nem meggyőző teljesítményével miért kéne hogy helyet kapjon a kezdőben egy ilyen sorsdöntő mérkőzésen?
mert gyors, robbanékony, erőszakos, hajtósabb és jobban védekezik, minta másik kettő.
és ha elhinné magáról, hogy ezt ő bizony tudja, akkor nem kéne kp-ra ember nyáron.
Röviden és tömören:
Csak! Nem hiszi el magáról.
Érthetőbben:
Beszari. A te szavaiddal élve: FGY.
Értelmesen:
Nekem eddig az jött le, hogy hiába robbanékony, gyors, jó cselező játékos, de néha viszi-viszi és nem tudja mi van. Megáll, zavarba jön, oldal passz. Támadásainkhoz sokat nem tudott hozzátenni, mert nem igazán csinált bevállalós dolgokat. Védekezésben meg a sebessége és az agresszivitása jól jönne, de valahogy ott sem állt eddig össze a képlet... Arról nem is beszélve, hogy a csapat sem fogadta még be igazán és tök idegenül szokott mozogni.
Jelenleg előbb beraknám Illarramendit a tavalyi szétcsúszott állapotában, mint őt. És szerintem ezzel el is mondtam, hogy a gyerek mennyire szétcsúszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K