ja köri helyett westbrook lesz.sebydani írta:Na hehe csak elfogadnád azt a közepes Curry-t?
durant helyett meg derozan, de nekem így is jó.
sőt ,még cousins is befér.
viszont davis ha nem sérült, akkor sztem a legjobb játékos.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 3., kedd 23:15
ja köri helyett westbrook lesz.sebydani írta:Na hehe csak elfogadnád azt a közepes Curry-t?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 3., kedd 23:09
Ámen.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 3., kedd 22:36
Szerintem nem féreg. Sokkal nagyobb férgek vannak,ha mégis az lenne. De ezt a szó nem rá hazsnálnám.nmate írta:Hogyan lehet szurkolni Lebronnak? Mi ösztönöz? JR miatt még megértem, de Lebron...? Utolsó féreg.
Nem,nekem van hajamsebydani írta:Marci te is fejpántos vagy?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 22:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 22:26
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 3., kedd 22:24
Előbb esnek ki Kávájék ellen Nálam LeBronék a favoritok (mmint supportra),ha már a Celtics off,Wade meg esélytelen.sebydani írta:Te kis hater Addigra Curry csúcsformában lesz, zsebre vágják Klay-el Löbront!nmate írta: Heat 5-6 meccs. Toronto nem pálya, hazai közönség hozhat nekik valamit esetleg. Cavs meg romba rakja keletet, aztán a döntőben 7 meccsen fogcsikorgatva verik a GSW-t.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 22:18
Te kis hater Addigra Curry csúcsformában lesz, zsebre vágják Klay-el Löbront!nmate írta: Heat 5-6 meccs. Toronto nem pálya, hazai közönség hozhat nekik valamit esetleg. Cavs meg romba rakja keletet, aztán a döntőben 7 meccsen fogcsikorgatva verik a GSW-t.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 3., kedd 22:17
Ámennmate írta:Heat 5-6 meccs. Toronto nem pálya, hazai közönség hozhat nekik valamit esetleg. Cavs meg romba rakja keletet, aztán a döntőben 7 meccsen fogcsikorgatva verik a GSW-t.sebydani írta:Raptors-Heat meccstől ki mit vár? Ha úgy fognak védekezni mint legutóbb a Hornets ellen, nem sok esélyt adok a Toronto szuper unszimpatikus duójának
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 22:12
Heat 5-6 meccs. Toronto nem pálya, hazai közönség hozhat nekik valamit esetleg. Cavs meg romba rakja keletet, aztán a döntőben 7 meccsen fogcsikorgatva verik a GSW-t.sebydani írta:Raptors-Heat meccstől ki mit vár? Ha úgy fognak védekezni mint legutóbb a Hornets ellen, nem sok esélyt adok a Toronto szuper unszimpatikus duójának
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 3., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: portik » 2016. május 3., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 13:58
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. május 3., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 3., kedd 9:34
egyrészt, másrészt meg mint mondottam, nem adta meg a kellő távolságot, nem lehet 1 centire a labdástól, ha a labdásnak nincs helye hátramenni.nmate írta:Szabálykönyvből.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. május 3., kedd 9:24
Na most akkor melyiket alkalmazod?nmate írta:Szabálykönyvből.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 3., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 3., kedd 8:54
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem