Szelektiv a látásom ugy látsziksebydani írta:Én is, róluk külön írtam egy mondattal előtte
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is, róluk külön írtam egy mondattal előtte
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
Odavennèm 5.-nek a liverpoolt is.Leicester,Spurs,W'Ham,Southampton négyesről
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most mondjam azt kisse tulozva,hogy nincs veszteni valo? Persze megvan a felelme,hogy az tortenne mint a Poolal 2010 korul. De igy se jonnek a kupak (FAt most hagyjuk),akkor meg ilyen szempontbol hatrebb nem lepne a csapat. Penztol eleshet meg egy kis presztizstol. De en bevallalnam a kockazatot mert ez igy egyhelyben toporgas evek ota.M1Ö írta:Egyet értek, hogy váltani kell. Csak elég két élű és kockázatos. A MU meg jó példa, mert igaz, hogy nem elküldték, meg az eredmények is jötték még SAF-fal, de hasonló szitu. Ezért jutott eszembe Sallói példája, hogy egy edzőváltás nem lesz garancia a sikerre.
Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
Jó, csak ennek ott a másik oldala is, ha csak tehetségeket akarsz vadászni, meg kiscsapatoktól kevés pénzért igazolni akkor sem lesz BL előbb vagy utóbb. Ki kell nyitni ott is a pénztárcát végre, mert máshogy biztos nem maradnak versenyben. Nem azt mondom egyből szuperjó lesz egy City vagy Chelsea jövőre, de a világ összes pénze ott lesz náluk, valószínűleg fél csapatokat fognak lecserélni, ha marad Van Gaal ha lecserélik Mou-ra ott továbbra is lesz pénz ahogy eddig is volt, a Klopp féle Pool szintén erős lesz, spórolni ott sem kell majd és akkor nem beszéltünk a Leicester,Spurs,W'Ham,Southampton négyesről sem. Változtatni kell valamit az Arsenalnál, edzőt, igazolási politikát, bármit, mert ez szerintem évről-évre csak rosszabb lesz.M1Ö írta: Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyet értek, hogy váltani kell. Csak elég két élű és kockázatos. A MU meg jó példa, mert igaz, hogy nem elküldték, meg az eredmények is jötték még SAF-fal, de hasonló szitu. Ezért jutott eszembe Sallói példája, hogy egy edzőváltás nem lesz garancia a sikerre.
Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Henry vezeti az ificsapatot, mint nalunk Zidane a Castillat.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem házon belüli lesz az utód, Henry, Vieira, Bergkamp nem tudom.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kit hozok a helyere? Jo kerdes. Valami fiatalabb edzot. Esetleg DeBoer az Ajaxtol vagy beprobalni Bergkampot vagy nemtudom. Ezen meg nem agyaltam.M1Ö írta: Meg Salec hozza fel mindig jogosan, hogy kelleni fog a váltás, de... Kit hozol a helyére? Mert per pill nincs normális elérhető edző. A másik amit mondani szokott, hogy nem garancia, hogy bejön a váltás. Itt a MU-t szokta felhozni példának, mert hasonló szitu. Mióta nincs Ferguson széthullott az egész csapat.
Viszont,lehet hogy nem jon be a valtas,de en ugy erzem,hpgy Wenggerrel sajnos nem fogja az Arsenal mar atlepni az arnyekat. Es nekem ez a lenyeg. Ha visszabb esik a csapat igy jartunk,meg kell probalni. Arsene se fiatal 67 eves tul sokaig ugyse fogja uzni az ipart.
MUnal kicsot mas volt. Ott szerintem szarabb volt a keret amibol SAF sokat kihozott,meg ott is mar befigyelt a kor. Nem elkuldtek,mert csalodast okozott volna azzal a kerettel. Ellentetben Wengerrel.
Ha egy jo PL szezon lett volna nem mondom hogy rossz a 3.hely. De ezek utan igen.
Lenyeg a lenyeg. Ha nem jon be az edzovaltas akkor ez van,de szerintem meg kell lepni mostmar,mert Wengerrel mar nem erzem,hogy meglehetne az attores,akarmennyore is szeretem mint edzo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha tényleg 20 millió font az ára, annyit ki kell fizetni. Szerintem az ő esetében lehet a legbiztosabb az ember, hogy nem egyszezonos csodát vesz meg. Más kérdés, hogy -randomnemrasszistacsakráutalószöveg- elkattanhat könnyen a sok pénztől meg csillogástól, de talán most van olyan stabil edzői tevékenység, hogy ez nem okozhat gondot. Casemiroval ketten lefednék a posztot sokáig.
Nem illik.
- sebydani
Wenger még így az utolsókat rúgva, kiakarja fizetni Kanté kivásárlási árát (lehet már itt kamu a sztori, és nincs is neki). Ha engedni fogjuk, hogy egy olyan csapat mint az Arsenal elvigye előlünk roppant mérges leszek. Jöjjön csak Madridba, jó helye lesz nálunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. május 5., csütörtök 11:25-kor.
- morientes
Pelle szabad lesz Aztán ott van Unai Emery.Slaven Bilic nagyon jol teljesitett a west ham-nál,bár o nem igazán passzolna talán a csapat stilusához.Aztán ott van mèg az argentin faszi aki chilevel nyert copat.VdB-t meg ugy is kirugják a fasza EB szereplès utánM1Ö írta:Meg Salec hozza fel mindig jogosan, hogy kelleni fog a váltás, de... Kit hozol a helyére? Mert per pill nincs normális elérhető edző. A másik amit mondani szokott, hogy nem garancia, hogy bejön a váltás. Itt a MU-t szokta felhozni példának, mert hasonló szitu. Mióta nincs Ferguson széthullott az egész csapat.Marci77 írta:Az a baj,hogy igen. Meguntam már ezt kicsit a helyzetet. Remélem lesz valami. De asszem 17ig van szerződése,szóval idén szerintem nem lesz még változás
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg Salec hozza fel mindig jogosan, hogy kelleni fog a váltás, de... Kit hozol a helyére? Mert per pill nincs normális elérhető edző. A másik amit mondani szokott, hogy nem garancia, hogy bejön a váltás. Itt a MU-t szokta felhozni példának, mert hasonló szitu. Mióta nincs Ferguson széthullott az egész csapat.Marci77 írta:Az a baj,hogy igen. Meguntam már ezt kicsit a helyzetet. Remélem lesz valami. De asszem 17ig van szerződése,szóval idén szerintem nem lesz még változás
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Marci77
Az a baj,hogy igen. Meguntam már ezt kicsit a helyzetet. Remélem lesz valami. De asszem 17ig van szerződése,szóval idén szerintem nem lesz még változásmorientes írta:Viszont az arsenalnak teljesen mindegy mi lesz,mig Wenger ott leszAkkor meg a City járhat ilyen szempontból jobban. Ennyi
- morientes
Viszont az arsenalnak teljesen mindegy mi lesz,mig Wenger ott leszAkkor meg a City járhat ilyen szempontból jobban. Ennyi
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
Akkor meg a City járhat ilyen szempontból jobban. Ennyialexoxladjackoxi írta:Na és mi van, ha a United BL-induló lesz? A United egy meccsel kevesebbet játszott, és ha a maradék 3 meccsét behúzza, mi meg a hétvégén megfognánk a Cityt, akkor még lehet nagyon meleg a pite Agüeroéknak...Marci77 írta:Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na és mi van, ha a United BL-induló lesz? A United egy meccsel kevesebbet játszott, és ha a maradék 3 meccsét behúzza, mi meg a hétvégén megfognánk a Cityt, akkor még lehet nagyon meleg a pite Agüeroéknak...Marci77 írta:Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.
- morientes
Háát nemtudom....logikus amit irsz,de èn már a PL-be nem nagyon látok logikát az utobbi idobenCS0ki írta:De van BL. Amikor Bale vagy Modric lépett, nem volt. Pénz se volt annyi. MU-nál jó eséllyel BL se lesz, minek menne oda ezen a nyáron. Ha jövőre "viszaáll a rend", akkor tud váltani még bőven, felesleges sietnie.Mi a garancia arra,hogy ismèt ennyire eron felul tud teljesiteni a spurs,a tobbiek meg ugyan ilyen toketlenek lesznek mint idèn?
Valahogy èrzem hogy nem marad ott jovore.Persze aztán lehet tèvedek,s majd csak kèsobb vált.Ha mèg akkor egyáltalán tudja hozni ugyan ezt a brutál formát.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jövőre a Pool behúzza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Marci77
Szerintem a Spursnek és a Leicesternek hátráltató tényező lesz a BL,heti 2 meccs. A MU valszeg úgyis pihentetni fog ELben (lelgalábbis szerintem). SZóval nekik,meg a Chelseanek nemzetközi kup nélkül kicsit könnyebnek ígérkezik a következő szezon,szóval újra feljöhetnek előre.Persze kérdés VanGaallal mi lesz vagy épp Conte mit tud hozni.