Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 7., szombat 12:39

Hat nemtom. Engem sosem gyozott meg hogy 5-nel tobb jo meccse van egy szezonban. Iden annyi sem volt az Agyusoknal.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 7., szombat 12:21

meg is van akkor hogy kit kell leigazolni

http://www.goal.com/en/news/14222/trans ... ID=HP_BN_2

alexis + 20 misi -> james

nagy fogás lenne. 27 évesen még épp időben válthatna.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 4., szerda 22:57

Húzta a lábát többször is.
Össze lett drótozva a meccsre. De ezt szerintem a hülye is tudta már a mérkőzés előtt is.

Jesé borzasztó gyenge középen, visszavonom azt az állítást, amit Asensio topicba írtam, miszerint Ő oké lenne Benzema mögé Asensio meg a szélekre és meg is lennénk.
Balszélen szint egyedül a srác, ha jobb napja van. Máshol nem
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 22:53

Galacticos írta:
Galacticos írta:Most nem azert mert isco az egyik kedvencem de sztem nem jarunk szarul vele ma. Megmutatta mar a kpn nem egyszer h nagyon tud kuzdeni es tud vedekezni is. Es egy ilyen meccsen tuti h fog is. Toure meg mar nem a regi.

Ronaldotol sokat varok. Elore a 4.aranylabdajaert.
Ronaldo meglepoen sokat melozott mezonyben, sztem ebbol latszik h 100%os. Akart es kuzdott mindenki de nekem bale tetszett a legjobban kemenyen belement a parharcokba. Isco is harcos volt.
Ááá, nincs ő 100%os állapotban. A hétvégén nem is fog játszani majd meglátod. Lehetett látni, hogy védekezésben milyen kímélő üzemmódban nyomta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 4., szerda 22:41

Galacticos írta:Most nem azert mert isco az egyik kedvencem de sztem nem jarunk szarul vele ma. Megmutatta mar a kpn nem egyszer h nagyon tud kuzdeni es tud vedekezni is. Es egy ilyen meccsen tuti h fog is. Toure meg mar nem a regi.

Ronaldo meglepoen sokat melozott mezonyben, sztem ebbol latszik h 100%os. Akart es kuzdott mindenki de nekem bale tetszett a legjobban kemenyen belement a parharcokba. Isco is harcos volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 4., szerda 18:47

Máté: kőbi az a sztenderd sör nálam is, mocskosul alulértékelt. Minőségben simán ver egy heinekent pl, csak hát a marketing meg a rossz pozícionálás. De nem untatnálak közgazdász elemzésekkel. :mrgreen:

Mára: elviekben szuperdomináns játékot várnék el, Iscot raknám be így, James nulla, Kovacic meg szintén lutri. Az támadásban nem baj ha Kroos hátrébb kerül, mert a labdakihozatal, a támadásépítés első szakasza így gördülékenyebb lesz, ami több helyzetet és kevesebb eladott labdát eredményez. Gólt fogunk szerezni, szerintem kettőt is egyébként.

A baj a kontrákkal lesz, ugyanis Kroos lesz a hátsó ember....De Bruynet ő nem fogja úgy szorongatni mint Case, így több felpassz, mélységi labda megy Kunhoz, akire megint Ramos fog fellépdelni, Pepe meg ugye mint cover tartja a zónát mögötte. Namost ez az első meccsen jól működött nagyjából, bár alapból Kun jó helyzetben nem igen kapott labdát egyrészt Case miatt másrészt mert a két brazil kp-suk nem tud támadást építeni. Yaya viszont igen.

Szóval én azt mondom nyerünk, amúgy 2-1 a tippem, viszont az első gólt nekünk kell szerezni mindenképpen, különben baj lehet. Koncentrált, biztos ugyanakkor gyors támadóstílus kell, kb mint tegnap a BM az első félidőben. Aztán ott a stopper védő (Boateng) eladott egy labdát, és kaptak is belőle egy gólt. Kun is bevágna egy olyan helyzetet mondanom sem kell. Szóval erre figyelni kell. Ha már Kroos hátrébb lesz, nekem Ramos meg Pepe ne szervezzen semmit.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. május 4., szerda 18:33

Most nem azert mert isco az egyik kedvencem de sztem nem jarunk szarul vele ma. Megmutatta mar a kpn nem egyszer h nagyon tud kuzdeni es tud vedekezni is. Es egy ilyen meccsen tuti h fog is. Toure meg mar nem a regi.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. május 4., szerda 18:28

___Samy___ írta:Jó, azért ennyire szarul nem állunk, hogy kh-et kelljen egyel feljebb tolni
Nem a szarul allas miatt, egyszeruen ebben ereznem a biztonsagot egy gyoker kontra ellen vagy ne adj Isten hogy megnyerjunk ott ket fejparbajt :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2016. május 4., szerda 18:33-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 4., szerda 18:27

Továbbra se értem, hogy Kova jelenlegi állapotában ki az isten merné rajtatok kívül berakni. Oké, Isco szar formában, James szar formában, de egyik sem olyan beszari módon játszik, mint a kis horvát. Ez nem az a forduló, ahol egy szintén formán kívüli, önbizalomtól abszolút mentes játékost kellene berakni egy olyan pozícióba, ahol pont a legnagyobb magabiztossággal kell tenni a labdát, odalépni, ha védekezni kell. Na jelenleg ettől Kovacic olyan messze áll, mint én a a Realba való igazolástól.

Iscot kell felspanolni továbbra is, mert képes melózni, képes hülye cselekre is, de képes váratlan megoldásra is, viszont nem szarja magát össze, ha felé mozdul az ellenfél. Jelenleg sajnos ennyivel kell beérnünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 4., szerda 18:26

Jó, azért ennyire szarul nem állunk, hogy kh-et kelljen egyel feljebb tolni. Nyilván nagy érvágás Casemiro, de egy meccsen bele kell férjen más is. Jelen esetben Isco a legesélyesebb a helyre. Ennyi bele kell férjen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. május 4., szerda 18:24

gólvonal írta:Kova is jobb, mint James és/vagy Isco, de legjobb talán sztem Ramos vagy a már említett Varane lenne Case helyén.
Ramos ott buko, Barca ellen kiderult sajnos. De Varane felpasszolt labdaibol, egy ket lefordulasabol ehet latni nemi kpk erenyt. Es o ott is jatszott 18eves koraig ha jol emlekszem.

De nyilvan ez csak abrand amig 3 kozeppalyas ul a padon :)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 4., szerda 18:21

Isco túl buta ahhoz a pozícióhoz.
James meg túl lassú.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. május 4., szerda 18:21

Kova is jobb, mint James és/vagy Isco, de legjobb talán sztem Ramos vagy a már említett Varane lenne Case helyén.

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. május 4., szerda 18:17

Csabi írta:Isco túl buta ahhoz a pozícióhoz.

Amúgy elvileg Benya helyett Jesé kezd, Casemiro helyén meg Isco lesz. Utóbbi kurva nagy gáz.
Tegyuk be Varanet Case helyere a pics.ba :D

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 4., szerda 18:16

Csabi írta:Amúgy elvileg Benya helyett Jesé kezd, Casemiro helyén meg Isco lesz. Utóbbi kurva nagy gáz.
Helyett vagy helyén?
Ne hülyéskedjünk már :D

Amúgy elvileg Benya helyén Jesé kezd, Casemiro helyett meg Isco lesz. - Gondolom így.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Berti 2016. május 4., szerda 18:17-kor.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 4., szerda 18:14

Isco túl buta ahhoz a pozícióhoz.

Amúgy elvileg Benya helyett Jesé kezd, Casemiro helyén meg Isco lesz. Utóbbi kurva nagy gáz.

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. május 4., szerda 18:13

A PSG-ben.
Jo ez alap ... de még itt van :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2016. május 4., szerda 18:16-kor.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 4., szerda 18:13

Ha már hamis kilences, akkor inkább Isco legyen ott. Nálam Kovács kezdene egyébként. Kovacic-Kroos-Modric.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 4., szerda 18:10

mexes írta:
Ónó írta:Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás
Én is rhdtul várom már mikor húzzák meg. Hamis 9ben jönne ki leginkabb a haszna...
A PSG-ben.

mexes

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. május 4., szerda 18:09

Ónó írta:Nekem a legjobban James hamis kilences poszton kezdetése lenne a legoptimálisabb választás
Én is rhdtul várom már mikor húzzák meg. Hamis 9ben jönne ki leginkabb a haszna...

Morientes, nem feltétlenül az a középpalyara visszajáro hamis 9es, inkabb egy olyan nem-ellövöm-hanem-passzolok csatár
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mexes 2016. május 4., szerda 18:12-kor.

Vissza: