Megy a meccs!
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Re: Megy a meccs!
A jó öreg Vilmosnak amúgy igaza van. Ugyanaz van most a Citynél, mint ami nálunk volt anno. Sok jó játékos van, de nem egy csapat.
- ___Samy___
Iscoval megint az a baj, hogy a tamado harmadban pontatlan. Vedekezesben odateszi magat ketsegtelenul, de fizikailag is keves. Nekem ma Kroos jateka jobban adja.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem sok eladott labdája volt.Kerlon írta:Torok köszörülés, khmkhm, de szerintem Isco eddig a legjobbunk. Nem egyszer sikerült kialakítania fölényt és védekezésben is rendesen odateszi magát. Én pont ezt várom tőle, de ez még lehet a részéről jobb is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
"Csak pályán lévő játékosokra szavazzanak"RaúlRealMadrid írta:M4-en lehet szavazni a meccs legjobbjára. Jelenleg Ronaldo vezet. Tegye fel a kezét, aki divatszurkoló
-arbeloa vezet :'D
(Tudom nincs a keretben)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ónó 2016. május 4., szerda 21:46-kor.
Torok köszörülés, khmkhm, de szerintem Isco eddig a legjobbunk. Nem egyszer sikerült kialakítania fölényt és védekezésben is rendesen odateszi magát. Én pont ezt várom tőle, de ez még lehet a részéről jobb is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
M4-en lehet szavazni a meccs legjobbjára. Jelenleg Ronaldo vezet. Tegye fel a kezét, aki divatszurkoló
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Egyetértek, ez így nem lesz jó. Meglehet, de értelmetlen bazírozni amikor lehetne a végén 3 közte...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kérdőívziro4vr írta:Mer ittas vagy.nmate írta:De amúgy meg nem mondtam volna, hogy beleért
1. Melyik a kedvenc söre?
2. Miért pont a Kőbányai?
- RaúlRealMadrid
Ne ezen legyünk kiakadva, hanem inkább azon, hogy egy ilyen csapat ellen csak 1-0...Navamiro írta:Öngól? Komolyan?...
Hát ez...elég lehangoló volt! Függetlenül attól, hogy vezetünk, ránézésre simán szétkaphatnánk ezt a city-t, kiesik a védelmük vezére, erre szépen sétálgatunk hátul, átadjuk a területet, hadd támadjanak, és hadd akadjon be nekik véletlenül egy gól...
CR egyáltalán nem tűnt egészségesnek, a végén Bale sem. Ez így szopó lehet, a végén tényleg az 1-0-ra kell rámenni.
De iszonyú kényelmesek vagyunk, nem is értem hogy lehet ennyire laza sétálgatás mindkét oldalon. Tegnapi meccshez képest NB-1es az iram. Nagyon meglepő.
CR egyáltalán nem tűnt egészségesnek, a végén Bale sem. Ez így szopó lehet, a végén tényleg az 1-0-ra kell rámenni.
De iszonyú kényelmesek vagyunk, nem is értem hogy lehet ennyire laza sétálgatás mindkét oldalon. Tegnapi meccshez képest NB-1es az iram. Nagyon meglepő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mer ittas vagy.nmate írta:De amúgy meg nem mondtam volna, hogy beleért
Nem illik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De amúgy meg nem mondtam volna, hogy beleért
Bale szerintem csak medve puszit kapott vagy koccolt a térde. C már vészesebben nézett ki, bár én nem azt láttam rajta, hogy odakapott, ahol megsérült a Villareal ellen. Akkor hátul fogta a combját, most elől.
K
K
Öngól? Komolyan?...
- ___Samy___
Visszabbhuzodunk, es csapat szinten bekkelunk, mert Zidanenak is leesett mar, hogy Kroossal nem mukodik ugyanaz, mint Casemiroval. Ha elol meglennenek az egeszseges embereink, akkor ezzel semmi gond nem lenne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RaúlRealMadrid
Bale, Ronaldo off, másodikra jöhet James és L. Vazquez. Ne erőltessük tovább egyiket sem, mert bajok lesznek.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
hiányzik elöl nagyon Benz, de ezt előre is tudtuk... Cé is árnyéka önmagának, nem kellett volna játszatni, az alapján ahogy kinéz. Muszáj még lőjünk, szégyen volna kiesni egy ilyen harmatos ellenfél ellen
Vamos
Vamos
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nekem nem tetszett az első félidő. Gyenge ez a City, ők sem szeretnek futni, ezért is tartjuk meg konnyen a labdát, viszont az utolsó passzok rendre pontatlanok. Erősebb ellenfél ellen ez nagyon nem lesz elég, de még itt is rezeg a léc.
Merci Zizou!
- Mester77
Basszus. Nagyon nem nézett ki jól. Ne legyen igazad.nmate írta:Cétől elbúcsúzhatunk alighanem.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "