Írtam,hogy ha ilyen okosan játszunk.nmate írta:Na, én ezt nem látom így. Ez az Atma nehezebb falat, mint az akkori. Rutin jóval több van már nekik, mint anno. Mi gyengültünk egy DM-val, viszont lesz egy Kroos - Modric páros Casemiroval kiegészítve, nem kellenek Khedirák a pályára. Illetve Carvajal is jobb játékos lett, nagy fegyver.dzsi91 írta:Döntőben meg esélyesebbnek tartom magunkat mint 2 éve...ha ugyanilyen okosak leszunk mint ma.
Erősebbnek nem mondanám ezt az Atleticot, Griezmann miatt max látványosabb.Most nem costa cigánykodja össze a gólokat hanem Grízes húz egy szép megoldást.
Mi meg védekezésben jelenleg jóval erősebbek vagyunk mint 2 éve Casemiroval.Támadásban meg amúgy is jobbak voltunk.
Viszont.Én 2 éve rettegtem, a nyomás miatt ami rajtunk volt, a 10ik...szinte már a betegei voltunk és meg is szenvedtünk vele Ramos fejeséig.
Most viszont egy mentálisan sokkal erősebb csapatot látok.2 éve nyertünk,a szokásos Realnak mindig nyerni kell nyomáson kívül viszont más nem lesz.
Sőt most még talán esélyesek sem vagyunk.Az Atleticobak meg hiába mondják,hogy nem az egész meccs a bosszúról fog szólni.Ha vezetnek akkor is ott lesz a fejekben az egyenlítés 2 évvel ezelőtről ha meg mi vezetünk akkor végképp.
Jól is elsülhet az extra motiváltságuk,de ha mi leszünk a higgadtabbak akkor ez szerintem könnyebben lehet meg mint 2014.
Vért fognak inni és ha nem úgy alakul a meccs ahogy szeretnék idegbetegségre számítok részükről.
Úgy érzem a lélektani előny nálunk lesz most.Ezt ha kihasználjuk nyerünk.
Persze nem lepődnék meg ha a végén ők nyernek.De szerintem egy ilyen mentalitású csapat túl érzelmes ahhoz,hogy elvinatkoztasson a 2 évvel ezelőtti döntőtől és inkább negatívan fog hatni rájuk mint pozitívan.Szerintem túlpörgik majd.Nekünk okosan kéne,akkor meg lehet.
De foci az nem lesz az hót zicher fudevárommár