Lionel Messi: "I like Martino; he is a great coach” /2012/Ezzel a Tata Martinoval mi lesz? Úgy néz ki, hogy bejelentik holnap, de én nem nagyon ismerem..
Ennyi, edzőkérdés eldöntve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 22., hétfő 15:50
Lionel Messi: "I like Martino; he is a great coach” /2012/Ezzel a Tata Martinoval mi lesz? Úgy néz ki, hogy bejelentik holnap, de én nem nagyon ismerem..
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 22., hétfő 14:09
Sztm nekem gyanús hogy Rooney lèpne,és talán RvP mögé akarják Fabregast,mint Rooney volt tavaly anno...2. oké, hogy a Barcában szinte már nincs középpályás (ugye ha a Xavi, Iniesta, Busquets alapot nézzük) és ott is csak csere lenne Cesc, viszont 40 millió már szép összeg érte, lehetne belőle vásárolni is akár... Gündogan? (vagy a MU akkor miért nem a dortmundnál próbálkozik? (Tudom, hogy nem akarnak már eladni senkit a németek, de tuti van az a pénz, nem akkora csapat az, hogy ennyit visszautasíthassanak.)
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 22., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 22., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 11:21
Én még mindig azt mondom, hogy egy hasonló felállás működne a legjobban:R.M.C.F írta:Xavi és fabregas más karakter. be lehet tenni fabregast oda,de azt a focit nem tudja játszani amit az égnek zselézetthajú.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 22., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 22., hétfő 11:09
Önmagához képest nagyon gyenge szezont zárt, ami ugyancsak meglátszott a csapat idei teljesítményén (gondolok itt a bl-re és a tavaszi bajnoki menetelésre). Ő ott a fazonszabász, Busquets és a védők rögtön neki adják a bogyót, illetve a támadók is, ha elakadnak a védőfalban. 2-3 évvel ezelőtt Xavi ezeket a szituációkat remekül megoldotta, mindig megtalálta (sok esetben) az egyetlen szabad társat, vagy fordította át pillanatok alatt a labdát a másik térfélre, ezáltal eltolva a védelmet, ami által több hely jutott Messinek, Pedronak, Villának. Idén ezeket a helyzeteket leginkább úgy oldotta meg, hogy hátrapasszolt, vagy oldalra, ez az oka annak, hogy teljesen statikus maradt a játék. Ment a tili-toli, de nem volt igazi karmester, leginkább egyéni villanások döntötték el a meccseket. Persze ezt lehet fogni a jóllakottságra is, de azt ne felejtsük el, hogy előtte lévő szezonban csúnyán kiestetek a Chelsea ellen, illetve a bajnokságban is mögöttünk zártatok. Szóval érvnek ez elég gyenge lenne. Persze hazudhat magának az ember, hogy nincsen semmi baj, de előbb utóbb be kell látni, hogy az ő ideje (mint sok más játékosnak) lejárt. Mi is engedtünk el Zidane-okat, Raúl-okat, mert bár akármekkora játékosok voltak, csúnyán fogalmazva a fiataloktól vették el a helyet. De igazad van, inkább játszon még 2-3 szezont alapkezdőként, aztán kiderül kinek volt igaza.Jó de valamivel indokoljátok már meg. benne volt a szezon 5-6 legrosszabban teljesítő játékosánál? Fabregas jobb volt nála?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 22., hétfő 6:20
talán az átlagteljesítménye valamivel elmaradt tőle, de eredményességben viszont rávert xavira, így nálam semmivel nem volt rosszabb.Fabregas jobb volt nála?
MINT EDZŐ, kettőjük közül nem martino az ismeretlen, hanem enrique.Ezt a Martimo nevü edzőt se igazán értem. Annyira adja magát Luis Enrique hogy az hihetetlen, erre ide akarnak hozni egy teljesen ismeretlen edzőt.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 22., hétfő 4:32
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 22., hétfő 4:23
Jó de valamivel indokoljátok már meg. benne volt a szezon 5-6 legrosszabban teljesítő játékosánál? Fabregas jobb volt nála?Xavi ideje lejárt. Max cserének jó már, de a kezdőben már egyértelműen semmi helye nincs.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. július 22., hétfő 2:49
Kitfisto. írta:Botrány hogy egyesek mennyire várják már hogy Xavi kikerüljön kezdőből, pedig a teljesítményével egyáltalán nincsen semmi gond. Arról nem is beszélve, hogy alternatívája nincs, mert Fabregas messze elvan maradva tőle, Thiago meg már nincs. Ez van, őt kell elfogadni de szerintem nem teljesít gyengén. Az hogy öreg, az meg egy dolog de a mai élsportban már megvannak azok a "cuccok", hogy jó pár játékos 37-38 éves koráig is tud csúcsformában játszani.
Ezt a Martimo nevü edzőt se igazán értem. Annyira adja magát Luis Enrique hogy az hihetetlen, erre ide akarnak hozni egy teljesen ismeretlen edzőt.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 22., hétfő 1:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 21., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 21., vasárnap 19:27
Nem hát ha mindenki.mindenkivel egyetértene,bezárhatnák a fórumotNem győztél meg. :mrgreen: Persze nem baj, ha nem értünk egyet. :)
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 19:13
Nem győztél meg. Persze nem baj, ha nem értünk egyet.morientes írta:Dehogy tudná...ez olyan mintha Özilt visszatennéd valahova X.Alonso meg Khedira közé.Szerintem Iniesta nagyszerűen tudná Xavi szerepkörét is játszani. :hmmm:
Song meg nagyon nem khvd,mint ahogy Pepe se kp-s.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 21., vasárnap 19:00
Dehogy tudná...ez olyan mintha Özilt visszatennéd valahova X.Alonso meg Khedira közé.Szerintem Iniesta nagyszerűen tudná Xavi szerepkörét is játszani. :hmmm:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 21., vasárnap 18:04
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 21., vasárnap 18:04
Szerintem egy Piqué, Masch állandó középső tengely semmi jóval nem kecsegtet katalán cimboráinknak. Meg hát az argentin is elég sérülékeny. Mondjuk ott van még Song is, aki szerintem inkább bevállalja a khv szerepet, mint hogy a padon szotyizzon. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy az új edzőnek (főleg ha házon kívülről érkezik) mi lesz az elképzelése.Mondjuk ha az "öreg" nem folytatja,Mascherano meg persze Bartra is bevethető.Itt inkább a kp-vel lehet nagyobb probléma,mert ahogy Xavi öregszik kifele,úgy gyengülnek ott,oda kell valaki lassan,csak nincs kit,mert abban a rendszerbe nincs olyan,aki átvenné a helyèt,tehàt szerkezetet kell váltani...
Ezt mondtam a spanyolokról a konfi kupán,a döntő előtt,hogy baj lehet,és mit ad isten....
Szerintem Iniesta nagyszerűen tudná Xavi szerepkörét is játszani.mert abban a rendszerbe nincs olyan,aki átvenné a helyèt,tehàt szerkezetet kell váltani...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 21., vasárnap 18:00
Mondjuk ha az "öreg" nem folytatja,Mascherano meg persze Bartra is bevethető.Itt inkább a kp-vel lehet nagyobb probléma,mert ahogy Xavi öregszik kifele,úgy gyengülnek ott,oda kell valaki lassan,csak nincs kit,mert abban a rendszerbe nincs olyan,aki átvenné a helyèt,tehàt szerkezetet kell váltani...Mythos90 írta:A védelem is nagy kérdés, mert szerintem Puyollal sem lehet már számolni egyáltalán (pedig madridos létemre nekem nagy kedvencem az öreg Balázs Pali ). De úgy látom, hogy odaát most leginkább T.S-re fáj az emberek foga, viszont ha az az üzlet kútba esik, akkor könnyen úgy találhatják magukat, hogy már az összes valamire való hátvéd máshova igazolt, vagy szerződést hosszabbított. Lásd: Albiol.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem