Ez itt a lényeg...ha meg még ezen felül,Xavival hosszabbítanak 2025-ig,akkor a ligába meg pláne jók lennénkNekünk tök mindegy....legyen CSAPATUNK,és akkor mindegy ki ül a barca padján,a lényeg hogy messire dobjunk egy pokrócot,és iniesta cipőfűzőjét kössük össze...akkor SOHA nem vernek el minket.
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hiddinket jó edzőnek tartom, birom is a tagot. nagyon remélem, hogy maradnak a Tata, Enrique vonulatnál.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
arc vagy.
hiddink talán kicsit összekapná a védekezést.
de szerintem tatám lesz a befutó.
hiddink talán kicsit összekapná a védekezést.
de szerintem tatám lesz a befutó.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csányi is felállt hirtelen
Hidding jó szakember,tapasztalt,és bátor is. De azért ha bejelentik akkor már top-top-top edző lesz pár madridistánál.
Hidding jó szakember,tapasztalt,és bátor is. De azért ha bejelentik akkor már top-top-top edző lesz pár madridistánál.
Nekünk tök mindegy....legyen CSAPATUNK,és akkor mindegy ki ül a barca padján,a lényeg hogy messire dobjunk egy pokrócot,és iniesta cipőfűzőjét kössük össze...akkor SOHA nem vernek el minket.Nem örülnék neki na
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
őszintén megvallom, hiddink pályafutásáról nincs konkrét képem, a dél-koreai (mondjuk azt a vébét hagyjuk), az orosz válogatott és a psv van meg jobban.
én a hatalmas (főleg, hogy európai) rutinja miatt örülnék neki jobban, mint a két másik úriembernek.
mondjuk nem olvastam még konkrétan olyat, hogy hírbe hozták volna velünk, de fura azért, hogy lemond tito, aztán ő is feláll az anzsi padjáról így hirtelen.
én a hatalmas (főleg, hogy európai) rutinja miatt örülnék neki jobban, mint a két másik úriembernek.
mondjuk nem olvastam még konkrétan olyat, hogy hírbe hozták volna velünk, de fura azért, hogy lemond tito, aztán ő is feláll az anzsi padjáról így hirtelen.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nagyon remélem , hogy nem Bár elég érdekes hogy csak így.'shutterisland írta:hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
Amúgy ez ellen az anzsi nem tudott volna semmit se tenni , vagy nem is akart. Mert akkor ezt Ancelotti nem játszhatta volna el ?
Hiddink elég jó edző . Azért nem ez a Luis Enrique szint . Tett is már le valamit az asztalra. Nem örülnék neki naR.M.C.F írta:
Most gondolj bele,ha hidding lenne bejelentve.....hány madridista írná,hogy na végünk.....ennyi volt, a legjobb edzőt vittél el.
Mennyit nőne az ázsiója?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'shutterisland írta:hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
Most gondolj bele,ha hidding lenne bejelentve.....hány madridista írná,hogy na végünk.....ennyi volt, a legjobb edzőt vittél el.
Mennyit nőne az ázsiója?
- 'shutterisland
hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
hátha.
tovább épül messi diktatúrája. ennyi az egész. remélem hasznunkra válik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lionel Messi: "I like Martino; he is a great coach” /2012/Ezzel a Tata Martinoval mi lesz? Úgy néz ki, hogy bejelentik holnap, de én nem nagyon ismerem..
Ennyi, edzőkérdés eldöntve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm nekem gyanús hogy Rooney lèpne,és talán RvP mögé akarják Fabregast,mint Rooney volt tavaly anno...2. oké, hogy a Barcában szinte már nincs középpályás (ugye ha a Xavi, Iniesta, Busquets alapot nézzük) és ott is csak csere lenne Cesc, viszont 40 millió már szép összeg érte, lehetne belőle vásárolni is akár... Gündogan? (vagy a MU akkor miért nem a dortmundnál próbálkozik? (Tudom, hogy nem akarnak már eladni senkit a németek, de tuti van az a pénz, nem akkora csapat az, hogy ennyit visszautasíthassanak.)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gündogan hozzánk se jött volna idén, nem hiszem hogy a máshova menne.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne az eladása. Ha abból a pénzből annyi kafa játékost lehetne venni a helyére, akkor nem hiszem, hogy mi is kiadtuk volna Illarramendire azt a sok zöldhasút.
Moyes elismerte, hogy a korábbi 30 és 35 milliós ajánlatuk után most 40 milliót tesznek a Barca asztalára Cesc-ért, év 10 milliós nettó fizuval.
1. a MU most tényleg ilyen kakiban van, hogy ennyire kell nekik Fábregas?
2. oké, hogy a Barcában szinte már nincs középpályás (ugye ha a Xavi, Iniesta, Busquets alapot nézzük) és ott is csak csere lenne Cesc, viszont 40 millió már szép összeg érte, lehetne belőle vásárolni is akár... Gündogan? (vagy a MU akkor miért nem a dortmundnál próbálkozik? (Tudom, hogy nem akarnak már eladni senkit a németek, de tuti van az a pénz, nem akkora csapat az, hogy ennyit visszautasíthassanak.)
Ezzel a Tata Martinoval mi lesz? Úgy néz ki, hogy bejelentik holnap, de én nem nagyon ismerem.. Newell'snél volt edző, de nem hosszabbítottak vele, legnagyobb sikereit pedig a neves Paraguay országában érte el különböző csapatokkal, majd a VB-n Paraguay válogatottját vezette, ami a Spanyolokat eléggé megszorongatta, de másról nem tudok. Bár igazából szerintem mindegy ki az edző, Roura is tudott nyerni Messivel a pályán, most meg ott lesz Neymar is..
1. a MU most tényleg ilyen kakiban van, hogy ennyire kell nekik Fábregas?
2. oké, hogy a Barcában szinte már nincs középpályás (ugye ha a Xavi, Iniesta, Busquets alapot nézzük) és ott is csak csere lenne Cesc, viszont 40 millió már szép összeg érte, lehetne belőle vásárolni is akár... Gündogan? (vagy a MU akkor miért nem a dortmundnál próbálkozik? (Tudom, hogy nem akarnak már eladni senkit a németek, de tuti van az a pénz, nem akkora csapat az, hogy ennyit visszautasíthassanak.)
Ezzel a Tata Martinoval mi lesz? Úgy néz ki, hogy bejelentik holnap, de én nem nagyon ismerem.. Newell'snél volt edző, de nem hosszabbítottak vele, legnagyobb sikereit pedig a neves Paraguay országában érte el különböző csapatokkal, majd a VB-n Paraguay válogatottját vezette, ami a Spanyolokat eléggé megszorongatta, de másról nem tudok. Bár igazából szerintem mindegy ki az edző, Roura is tudott nyerni Messivel a pályán, most meg ott lesz Neymar is..
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
Én még mindig azt mondom, hogy egy hasonló felállás működne a legjobban:R.M.C.F írta:Xavi és fabregas más karakter. be lehet tenni fabregast oda,de azt a focit nem tudja játszani amit az égnek zselézetthajú.
----------Busquets--------
----Fabre---------Iniesta-
Pedro---Messi---Neymar-
VAGY
-----Busquets---Song/Masch-----
-----------Iniesta------------------
--Faber/Pedro--Messi---Neymar-
Röviden: Neymar átveszi Villa/Iniesta helyét, Iniesta pedig Xaviét.
-
Xavi és fabregas más karakter. be lehet tenni fabregast oda,de azt a focit nem tudja játszani amit az égnek zselézetthajú.
-
Önmagához képest nagyon gyenge szezont zárt, ami ugyancsak meglátszott a csapat idei teljesítményén (gondolok itt a bl-re és a tavaszi bajnoki menetelésre). Ő ott a fazonszabász, Busquets és a védők rögtön neki adják a bogyót, illetve a támadók is, ha elakadnak a védőfalban. 2-3 évvel ezelőtt Xavi ezeket a szituációkat remekül megoldotta, mindig megtalálta (sok esetben) az egyetlen szabad társat, vagy fordította át pillanatok alatt a labdát a másik térfélre, ezáltal eltolva a védelmet, ami által több hely jutott Messinek, Pedronak, Villának. Idén ezeket a helyzeteket leginkább úgy oldotta meg, hogy hátrapasszolt, vagy oldalra, ez az oka annak, hogy teljesen statikus maradt a játék. Ment a tili-toli, de nem volt igazi karmester, leginkább egyéni villanások döntötték el a meccseket. Persze ezt lehet fogni a jóllakottságra is, de azt ne felejtsük el, hogy előtte lévő szezonban csúnyán kiestetek a Chelsea ellen, illetve a bajnokságban is mögöttünk zártatok. Szóval érvnek ez elég gyenge lenne. Persze hazudhat magának az ember, hogy nincsen semmi baj, de előbb utóbb be kell látni, hogy az ő ideje (mint sok más játékosnak) lejárt. Mi is engedtünk el Zidane-okat, Raúl-okat, mert bár akármekkora játékosok voltak, csúnyán fogalmazva a fiataloktól vették el a helyet. De igazad van, inkább játszon még 2-3 szezont alapkezdőként, aztán kiderül kinek volt igaza.Jó de valamivel indokoljátok már meg. benne volt a szezon 5-6 legrosszabban teljesítő játékosánál? Fabregas jobb volt nála?
- 'shutterisland
talán az átlagteljesítménye valamivel elmaradt tőle, de eredményességben viszont rávert xavira, így nálam semmivel nem volt rosszabb.Fabregas jobb volt nála?
fabregasnak innentől viszont csak felfele vezet az út, xavi pedig már kifele megy.
MINT EDZŐ, kettőjük közül nem martino az ismeretlen, hanem enrique.Ezt a Martimo nevü edzőt se igazán értem. Annyira adja magát Luis Enrique hogy az hihetetlen, erre ide akarnak hozni egy teljesen ismeretlen edzőt.
Sajnos az a baj az ilyen divatszurkolókkal, hogy a Guardiolás időszakba kezdtek el szurkolni a csapatnak és ha már nem triplázunk egy évbe, akkor tragédiának fogják fel. A Rijkaardos időszakba volt egy szép sorfalunk meg egy Getafe elleni 4-0-unk is, azokhoz az időszakokhoz egy ilyen év megváltás, annak a fényében, hogy a fél szezonban rákos volt az edzőnk.
A Bayern elleni két meccs tényleg nagyon durva volt, de a Unitednek, Realnak, vagy éppen a Bayernnek is voltak nagyon csúfos zakói a közelmúltba. Nem érzem akkora mélypontnak, mint amilyennek egyesek itt felfestik.
A Bayern elleni két meccs tényleg nagyon durva volt, de a Unitednek, Realnak, vagy éppen a Bayernnek is voltak nagyon csúfos zakói a közelmúltba. Nem érzem akkora mélypontnak, mint amilyennek egyesek itt felfestik.
Jó de valamivel indokoljátok már meg. benne volt a szezon 5-6 legrosszabban teljesítő játékosánál? Fabregas jobb volt nála?Xavi ideje lejárt. Max cserének jó már, de a kezdőben már egyértelműen semmi helye nincs.
Amúgy tényleg kegyetlen sz.ar évünk volt hogy rekord ponttal nyertük meg a bajnokságot és zsinorba hetedjére jutottunk be a BL elödöntőjébe. Szerintem adjuknk el mindenkit és kezdjünk el teljesen más focit játszani. Nyomjunk 4-4-2-t, vagy ívelgessünk 170 alacsony emberekre, esetleg kezdjünk el kontrákra építeni.
Túl sok volt neked az FM te idióta.