Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Gondolom amikor Zidane Özilt méltatta, azzal nem volt baja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meg aztán ha nem is gondja ilyen mértékben így, akkor is jól eshet a játékosnak egy ilyen nyilatkozat, mert önbizalmat adhat, ha valaha volt egyik legjobb támadó nyilatkozik rólad ilyet. Ronaldonak meg nem került semmibe, szép gesztus tőle.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Azért ne felejtsük már el, hogy heti 500 fontos fizetéssel, hozza ezt le Rashford, míg akik keresnek 200k-t hetente vagy 300k-t lásd Rooney, nagyjából negyed annyit nem érnek. Szerintem korrektül nyilatkozott R9.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Előbb akkor jó lenne akkor értelmezni, amit mondott, aztán lehülyézni.M1Ö írta:Hogy magához hasonlítja. Még akkor is, ha csak a gól éhségre gondol. Nem egy elveszett srác az tény, de kicsit túl lett fújva, mert eldöntötte az Arsenal meccset. Akkor már inkább hozza fel Martial-t, mert benne szerintem sokkal, de sokkal több van, mint Rashfordban.Realista24 írta:Most ezzel mi a gond?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy magához hasonlítja. Még akkor is, ha csak a gól éhségre gondol. Nem egy elveszett srác az tény, de kicsit túl lett fújva, mert eldöntötte az Arsenal meccset. Akkor már inkább hozza fel Martial-t, mert benne szerintem sokkal, de sokkal több van, mint Rashfordban.Realista24 írta:Most ezzel mi a gond?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most ezzel mi a gond?M1Ö írta:Én nem tudom, visszavonulás után minden klasszisnak elmegy az esze?BBeno írta:a brazil Ronaldo Rashfordról:
„Nagyszerű fiatal játékos, amikor nézem őt, olyan, mintha magamat látnám. Bátor, gyors és nagyon jól érzi a labdát. A csatároknak éheseknek kell lenniük a gólra, és ezt látom benne. Csodálatos lehetőségek rejlenek benne, nagyon szép jövője lehet.”
Olyanokat tudnak nyilatkozni, hogy szűnik az ész.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Én nem tudom, visszavonulás után minden klasszisnak elmegy az esze?BBeno írta:a brazil Ronaldo Rashfordról:
„Nagyszerű fiatal játékos, amikor nézem őt, olyan, mintha magamat látnám. Bátor, gyors és nagyon jól érzi a labdát. A csatároknak éheseknek kell lenniük a gólra, és ezt látom benne. Csodálatos lehetőségek rejlenek benne, nagyon szép jövője lehet.”
Olyanokat tudnak nyilatkozni, hogy szűnik az ész.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nagyon szurkèk lettek,egyedul a spanyolt lehet kiemelni,R.Martinezt,jo munkát vègez.Munkás,tipikusan brit csapat,tekintve az állományt,pènz sincsen annyi mint a voros oldalnak...kozèpcsapat.Inkább az Evertont. Bár az is liverpooli.
A stoke,Arnautovic,Bojan ès talán Afellay...atztán nagyjábol annyi.Nem csodálkoznèk ha az osztrákot el is vinnèk az EB után...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
a brazil Ronaldo Rashfordról:
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Inkább az Evertont. Bár az is liverpooli.morientes írta:Odavennèm 5.-nek a liverpoolt is.Leicester,Spurs,W'Ham,Southampton négyesről
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- morientes
Szelektiv a látásom ugy látsziksebydani írta:Én is, róluk külön írtam egy mondattal előtte
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is, róluk külön írtam egy mondattal előtte
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
Odavennèm 5.-nek a liverpoolt is.Leicester,Spurs,W'Ham,Southampton négyesről
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Most mondjam azt kisse tulozva,hogy nincs veszteni valo? Persze megvan a felelme,hogy az tortenne mint a Poolal 2010 korul. De igy se jonnek a kupak (FAt most hagyjuk),akkor meg ilyen szempontbol hatrebb nem lepne a csapat. Penztol eleshet meg egy kis presztizstol. De en bevallalnam a kockazatot mert ez igy egyhelyben toporgas evek ota.M1Ö írta:Egyet értek, hogy váltani kell. Csak elég két élű és kockázatos. A MU meg jó példa, mert igaz, hogy nem elküldték, meg az eredmények is jötték még SAF-fal, de hasonló szitu. Ezért jutott eszembe Sallói példája, hogy egy edzőváltás nem lesz garancia a sikerre.
Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó, csak ennek ott a másik oldala is, ha csak tehetségeket akarsz vadászni, meg kiscsapatoktól kevés pénzért igazolni akkor sem lesz BL előbb vagy utóbb. Ki kell nyitni ott is a pénztárcát végre, mert máshogy biztos nem maradnak versenyben. Nem azt mondom egyből szuperjó lesz egy City vagy Chelsea jövőre, de a világ összes pénze ott lesz náluk, valószínűleg fél csapatokat fognak lecserélni, ha marad Van Gaal ha lecserélik Mou-ra ott továbbra is lesz pénz ahogy eddig is volt, a Klopp féle Pool szintén erős lesz, spórolni ott sem kell majd és akkor nem beszéltünk a Leicester,Spurs,W'Ham,Southampton négyesről sem. Változtatni kell valamit az Arsenalnál, edzőt, igazolási politikát, bármit, mert ez szerintem évről-évre csak rosszabb lesz.M1Ö írta: Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
Egyet értek, hogy váltani kell. Csak elég két élű és kockázatos. A MU meg jó példa, mert igaz, hogy nem elküldték, meg az eredmények is jötték még SAF-fal, de hasonló szitu. Ezért jutott eszembe Sallói példája, hogy egy edzőváltás nem lesz garancia a sikerre.
Veszteni való meg azért van elég rendesen. Csak 1x-2x csússzanak ki az első 4ből és akkor borulhat minden. Ugye kevesebb pénz, meg alapból nem olyan vonzó egy Arsenal, mint egy MU-Chelsea, vagy a pénz miatt a City. Képzeld el ezt még BL nélkül ráadásba.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Henry vezeti az ificsapatot, mint nalunk Zidane a Castillat.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem házon belüli lesz az utód, Henry, Vieira, Bergkamp nem tudom.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kit hozok a helyere? Jo kerdes. Valami fiatalabb edzot. Esetleg DeBoer az Ajaxtol vagy beprobalni Bergkampot vagy nemtudom. Ezen meg nem agyaltam.M1Ö írta: Meg Salec hozza fel mindig jogosan, hogy kelleni fog a váltás, de... Kit hozol a helyére? Mert per pill nincs normális elérhető edző. A másik amit mondani szokott, hogy nem garancia, hogy bejön a váltás. Itt a MU-t szokta felhozni példának, mert hasonló szitu. Mióta nincs Ferguson széthullott az egész csapat.
Viszont,lehet hogy nem jon be a valtas,de en ugy erzem,hpgy Wenggerrel sajnos nem fogja az Arsenal mar atlepni az arnyekat. Es nekem ez a lenyeg. Ha visszabb esik a csapat igy jartunk,meg kell probalni. Arsene se fiatal 67 eves tul sokaig ugyse fogja uzni az ipart.
MUnal kicsot mas volt. Ott szerintem szarabb volt a keret amibol SAF sokat kihozott,meg ott is mar befigyelt a kor. Nem elkuldtek,mert csalodast okozott volna azzal a kerettel. Ellentetben Wengerrel.
Ha egy jo PL szezon lett volna nem mondom hogy rossz a 3.hely. De ezek utan igen.
Lenyeg a lenyeg. Ha nem jon be az edzovaltas akkor ez van,de szerintem meg kell lepni mostmar,mert Wengerrel mar nem erzem,hogy meglehetne az attores,akarmennyore is szeretem mint edzo
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!