Ahogy néztem a statok nem sajnálja a lapokat.Realista24 írta:A svéd Jonas Eriksson fogja dirigálni a Bajnokok Ligája döntőjét Milánóban az Atlético és a Real Madrid között.
Ez nekünk rosszat nem jelent
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 6., péntek 10:00
Ahogy néztem a statok nem sajnálja a lapokat.Realista24 írta:A svéd Jonas Eriksson fogja dirigálni a Bajnokok Ligája döntőjét Milánóban az Atlético és a Real Madrid között.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 6., péntek 9:44
HozzászólásSzerző: portillo » 2016. május 6., péntek 9:38
Javi G!Norbii írta:azon a poszton mi csak borja valerot tudjuk felmutatni aki igaz hogy nagyon jó játékos és anno elnéztem volna a realban, de nem egy buszketsz így se.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. május 6., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 6., péntek 9:22
tavol alljon tolem hogy vedem azt a mocskos ferget, de Busquets az elmult 8 ev egyik legjobb vkpjadzsi91 írta:ilyen pedrokat meg busquetseket mi is feltudunk mutatni csak mi nem tartottunk rájuk igényt(Mata,Soldado,Morata stb...)
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 6., péntek 8:08
Tegnap èn is feltettem ezt a kèrdèst,bár talán nem ilyen kulturált hangnemben.De már tènyleg kezdett idegesiteni,hogy szinte minden egyes kommentben,(akinek nem inge ne),le van irva hogy hogy a barca akarmit sir,vagy ha ez bármit mond,vagy ha az ezt nyilatkozza...szal itt vetnèm fel-bár ez nem a javaslat topic-hogy lehetne csinálni egy "mit nyilatkozott a barcelona a csapatunkrol" topicot,egy "Hegyi Iván baromságai" topical karoltve,+mèg egy "mi minent osszehord az NSO" topic,aztán meg is vagyunk.ki
nem
szarja
telibe
ki
mit
mond
?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. május 6., péntek 7:42
Idiotak. Nem kell veluk foglalkozni.___Samy___ írta:Ha a Barca focizott végig a BL-ben, és nyerte meg, akkor ők voltak az ászok. Mi végigvertünk mindenkit tavaly előtt, mégse voltunk elismerve, mindig csak a kifogások voltak (épphogy nyertünk, stb.). Idén Simeone csapata lesz az ász, mert ők milyen komolyan űzik ezt a bekkelős dolgot. Anno meg Mourinhot máglyán égették volna el, ugyanezért. Holott ő nem csak a bekkeléshez értett.
Mindegy mit tesz a csapatunk, mindig az lesz a szar. Mert mindenki irigy. Ezt el kell fogadni, le kell szarni, mert nagyon sok helyről/embertől csak a mocsok jön.
Ja, és az a felettébb érdekes, hogy a barcások jelentős része elismeri az Atleticot sőt, nekik fog szorítani (ugye a katalán újság is ezt mutatta be), de Mourinhot ugyanezért meglincselték volna, hogy öli a focit, meg ez nem foci. Most akkor hogy van ez?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 6., péntek 7:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 6., péntek 6:13
Mert az elvek amikhez saját elmondásuk szerint ragaszkodtak soha nem léteztek, csak időszakosan.Holvan már a nagy lámászia aki 100 éven át aranylabdásokat nevelt ki nekik, ja hogy tőlük kijött egy Messi-Xavi-Iniesta az elmúlt 20 évben tőlünk meg egy Raúl-Iker-Guti vonal azt ennyi... ilyen pedrokat meg busquetseket mi is feltudunk mutatni csak mi nem tartottunk rájuk igényt(Mata,Soldado,Morata stb...).___Samy___ írta: Ja, és az a felettébb érdekes, hogy a barcások jelentős része elismeri az Atleticot sőt, nekik fog szorítani (ugye a katalán újság is ezt mutatta be), de Mourinhot ugyanezért meglincselték volna, hogy öli a focit, meg ez nem foci. Most akkor hogy van ez?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. május 5., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. május 5., csütörtök 22:42
Van magánéletünk, és rengeteg "szakértő" ismerősünk, akik 5 játékost nem tudnának mondani a kedvenc csapatukból, de a Realt folyamatosan szidják valami kitalált indokkal. Ezek persze alapjáraton s...fejek (mint az emberek nagy része), egyáltalán nem értenek a focihoz, de úgy osszák az igét mint tibi atya a facebookon. Az kéne még hogy kikapjunk a döntőben, úgy meg Vincze Ottóznának hogy nem bírnám visszafogni magam...Csabi írta:ki
nem
szarja
telibe
ki
mit
mond
?
de komolyan, miért? miért érdekel ez akárkit?
11
semmi más nem izgat senkit onnantól. egy hétig picsognak aki akar, utána már csak a 11 marad meg.
remélem lesgóllal nyerünk bazdmeg. annak örülnék a legjobban komolyan.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. május 5., csütörtök 22:17
hunmadridista lesz majd a harmadik.ziro4vr írta:Pesszimistapeti és hehe.sebydani írta:Álljon elő aki az Atleticora szavazott
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 5., csütörtök 22:16
ziro4vr írta:viszont ide erősebb mágia kell, javaslom hogy a döntő hetét teljesen nélküle toljuk végig.
Nem tudom, hogy ki maga. Nem tudom mit akar. De ha váltságdíjat akar, sajnos nincs sok pénzem. De elmondom, mim van... van jópár különleges gyakorlati tapasztalatom amiket az igen hosszú karrierem során tovább fejlesztettem. Amikkel valódi rémálommá tettem az olyan emberek életét, mint maga. Ha most ezt befejezi, azonnal vége lesz az egésznek.
Nem keresem magát.
Nem üldözöm magát.
De ha mégsem...
Keresni fogom.
És meg is találom.
És akkor ...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 5., csütörtök 22:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 5., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 22:03
Pesszimistapeti és hehe.sebydani írta:Álljon elő aki az Atleticora szavazott
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 5., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 5., csütörtök 21:56
Valami panaszt mindig kell generálni.Realista24 írta:Nem is értem, hogy miért téma ez...
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem