Bajnokok Ligája
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Bajnokok Ligája
Egyik legjobb bíró jelenleg. Rohadt nehéz dolga lesz. Elképesztő döntőnek nézünk elébe.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BBeno írta:Official: Mark Clatterburg will be the referee in the Champions League final!
ezaz!! de jó lesz!!! janem
sebaj! bízzunk a legjobbakban.. volt már jó meccse is. vmikor. biztosan.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ateeemadrid
Ezt hogy sikerült összehozni? Most tényleg Clattenburg fog 1 bl döntőt vezetni? Hát GG...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah, akkor mindenki számolhat minimum 3 sorsdöntő momentummal, amit be fog nézni...BBeno írta:Official: Mark Clatterburg will be the referee in the Champions League final!
Official: Mark Clatterburg will be the referee in the Champions League final!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legyen igazad én valahogy most érzem mind3 csapatban a botlást,szerintem ez a forduló alakítja majd ki a végső állást.
De persze azt is adnám,ha az utsó fordulóban előznénk meg mind2őt
De persze azt is adnám,ha az utsó fordulóban előznénk meg mind2őt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még két meccs van dzsi, majd akkor jön a pofon, amikor senki nem várja már. Volt már rá példa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vasárnap eldől a liga azt a meccset azért illene megnyerni.Utolsó hazai meccs a bernabeuban,Arbeloa bucsúmeccse most még ezt valahogy össze kéne hozni.
A depor ellen csak akkor nem a b csapatot nyomatnám ha első vagy második helyen várjuk az utolsó fordulót.Arra nem látok sok esély,hogy az utolsó fordulóban mind2 rivális botlik,viszont ha csak az egyik botlására lesz szükségünk akkor még bármi lehet.
Ha már eddig feljöttünk még ezt az egy meccset kikéne bírni.Nem esne jól ha esetleg pont akkor botlanánk amikor a másik 2.
A döntőre meg lesz 2 hét (vagy 3 ha most hétvégén eldől minden) felkészülni.2 éve eléggé kivolt mind2 csapat a döntőre.Most biztos frissebb kesz mind2 gárda.
A depor ellen csak akkor nem a b csapatot nyomatnám ha első vagy második helyen várjuk az utolsó fordulót.Arra nem látok sok esély,hogy az utolsó fordulóban mind2 rivális botlik,viszont ha csak az egyik botlására lesz szükségünk akkor még bármi lehet.
Ha már eddig feljöttünk még ezt az egy meccset kikéne bírni.Nem esne jól ha esetleg pont akkor botlanánk amikor a másik 2.
A döntőre meg lesz 2 hét (vagy 3 ha most hétvégén eldől minden) felkészülni.2 éve eléggé kivolt mind2 csapat a döntőre.Most biztos frissebb kesz mind2 gárda.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Szerintem meg nyugodtan be lehet áldozni a bajnokságot, amúgyis szinte reménytelen a helyzetünk, 2 riválisnak kéne buknia 2 viszonylag egyszerű meccsen.
A BL itt a lényeg, ott legyen mindenki egészséges, a többi engem nem érdekel. Arról nem is beszélve hogy B csapattal is belehet húzni ezt a meccset.
A BL itt a lényeg, ott legyen mindenki egészséges, a többi engem nem érdekel. Arról nem is beszélve hogy B csapattal is belehet húzni ezt a meccset.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem a Valencia ellen még rendesen pályára lép mindenki, aztán ha úgy van, hogy nem buknak a többiek, akkor az utolsó meccset elengedik zizuék.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem is lenne akkora baj, ha nem ilyen szerencsétlet Jamesek meg Jesék, 0 kilométeres Kovacicok lennének az alternatívák.
Bale is mennyit sérült basszus. Nem jó ez így.
Bale is mennyit sérült basszus. Nem jó ez így.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, és a fő bajom azzal van, hogy pl a BBC összes tagjának olyan sérülése van, amivel ha nem vigyáznak, vagy azt hiszik, hogy rendben van és egy rossz mozdulat jön, akkor ugrottak hetekre. Az meg nem fér bele.Anthony írta:Na igen, 28-áig felépülhetnek a sérültjeink, csak éppen még le kell tolni 2 meccset, amiket meg kellene nyerni, mert akár bajnokságot is érhetnek, de közben senkinek nem kéne kockáztatni az egészségét, aki ilyen 50%-os állapotban van...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na igen, 28-áig felépülhetnek a sérültjeink, csak éppen még le kell tolni 2 meccset, amiket meg kellene nyerni, mert akár bajnokságot is érhetnek, de közben senkinek nem kéne kockáztatni az egészségét, aki ilyen 50%-os állapotban van...
Én pont a bíró miatt nyugodtam meg picit. Ahogy utánanéztem nem szégyel osztogatni lapokat. Csak merje a megfelelő lapot kiosztani egy ilyen fontosságu meccsen is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, én a szememnek hiszek, nem annak amit olvasok.hamesz írta:Cristiano felépült. Ott lesz a Valencia ellen is elméletileg.Bale, Navas, Cristiano offos jelenleg. Jesével nem tudom, hogy mi van.
Karim és Casemiro most épül fel talán.
Ezt nem nevezném 100%-os keretnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Cristiano felépült. Ott lesz a Valencia ellen is elméletileg.Bale, Navas, Cristiano offos jelenleg. Jesével nem tudom, hogy mi van.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Magunkra szavaztam
Amúgy a bíróválasztásnak nem örülök, nem tartom jó bírónak a svédet (meg úgy általában ezeket a skandináv játékvezetőket sem...). Bízom azért benne, hogy meccset befolyásoló döntése nem lesz nagyon...
Amúgy a bíróválasztásnak nem örülök, nem tartom jó bírónak a svédet (meg úgy általában ezeket a skandináv játékvezetőket sem...). Bízom azért benne, hogy meccset befolyásoló döntése nem lesz nagyon...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale, Navas, Cristiano offos jelenleg. Jesével nem tudom, hogy mi van.Jester írta:Bocs, lemaradtam valamiről?Te miről beszélsz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Bocs, lemaradtam valamiről?Te miről beszélsz?