h3x0r írta:R.M.C.F írta:Sok edzést elemeztem élőben,schuster,capello.......de carlot még nem.....jó lenne,remélem megadatik.Érdekesek....schuster főleg......és capello hibajavításai is,az nagyon ott van.
Le tudnad irni (egyszer) reszletesebben, hogy schuster es capello edzesei kozott mi a kulonbseg? vagy hogy milyen stilusban zajlik, stb.
Nos,a két edző között pont megvan az a különbség ami elválasztja a jót,a rossztól(szerintem).
Schuster az a fajta aki "kívül" edzi a csapatát.....vagyis az edzésen nem aktív,alig avatkozik bele,az edzést előre megtervezetten a két segédedző vezényli le,a német csak felügyel,ez egyébként nem ritka eset a profiknál,de schuster ebben is fura,mert lehorgasztott fejjel,maga elé nézve sétálja(bocs,bicegi )végig az edzést,és ami számomra a legfontosabb edzői jellem: nem javít hibát. A fociba néha beszáll(gondolom szeret focizni,mert ott is focistaként van jelen),nincsen pulzus különbség,nem tud vehemens lenni,ami kell mert attól érzi magát egy játékos jobban "kényszerítve" a figyelésre.
Capello "belülről"' edz.......végig jelen van,ott van a nyakadon,dumál,figyel minden mozdulatra(ronaldo"brazil ugye" mondjuk sokszor átverte,mert ha nem figyelt mert másfelé fordult egyből megállt és pihent),ha hibát lát egyből javít(ez az edzői munka legfőbb szerepe!!!!). Már beszéltem itt róla,de olyan amatőr hibákat vétettek hogy az olasz tombolt a pályán....és igaza volt.
Egy 4-4-2 es felállásnál ha raul és ronaldo elmozog kifelé jobbra akkor a balos (nem jut eszembe a neve.az atleticoba igazolt fekete hajú és balos támadó) nem követi a támadást ......vicc.....vicc....vicc........
Vagy salgado hozza fel a játékot és gravesen nem lép vissza lekérni.....vicc......vicc....vicc......
ezen a szinten ezek olyan amatőr hibák ,mintha a MCdonaldsban kérnél egy sajtburgert és adnának egy sonkás kolbászos pizzát. (nem létezik.....)
Szóval,a két edzőt kiismertem,és még volt szerencsém luxemburgohoz is,de belőle sok nem maradt meg(nem azért nem nem jó,hanem mert akkor nem tudtam jól figyelni,mivel mellettem ült egy olyan fazon,akiről a szememet nem tudtam levenni,parókában,festett szemöldökkel...meg tudja isten milyen szarral volt összerakva....mint egy múmia).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.