Ez mi? Csak nem szintiszta tizenegyes fáj neki, ott Cherysev tankönyvbe illően harcolta ki a büntetőt.gkovi írta:"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
Értékeld a legutóbbi meccset
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Háááát. Nekem az első félidőből az maradt meg, hogy ami nála köt ki, annak annyi. A másodikban jobb volt?Géci írta:Cheryshev támadásoknál még el is megy
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom zokon veszik, hogy általában nem jönnek ki jól mostanság, ha a BL csoportkörbe minket kapnakR.M.C.F írta:Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta
Mi oka lett volna, Valamelyik a helyére parkolt audival?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
gkovi írta:Casemiro, Modric akiket kitudnék emelni ma. Lyonból meg Greniert. Jó kis játékos lesz belőle, és még csak 22 éves, ha jól tudom az Arsenal leakarja igazolni. Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta.
Már meg is van:
Grenier:
"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
Sok esze van a felkészülési meccsek fontosságának megítéléséhez.
Majd nyilatkozzon ősszel ha összekerülünk(egyébként ilyenkor MINDIG JM jut eszembe,annyit adott az efféle csöveseknek és igaza is volt,hogy csak na.....).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Totál ugyan ez a meglátásom!! Igaz, nem nagyon lehet még következtetéseket levonni, de látszik az, hogy kik akarnak és, hogy kik játszanak majd a kezdőbe kb. Amennyiben ez teljesitményre megy... de Carlót nem úgy ismerem aki valakit a nevéért játszat...Galacticos írta:carvajalt nem értem. néha olyanokat csinál, most is átvette a félidő után egy kicsivel a támadónak a labdát, hátrafelé tolta meg méterekre és a támadóé lett ott a félpályánál. nagyon meg van illetődve. casemiro fasza volt megint, nagyon tetszik eddig.
de ez a védelem valami katasztrófa volt.
A fő probléma a baloldalon van, mert nincs 1 beton hátvéd. Cheryshev támadásoknál még el is megy, de védekezésben 0 a tapasztalata. A Pepe-Nacho team is elég gyengus, de fogjuk arra, hogy nem nagyon vannak összeszokva... Aki viszint képes ez után a 2 meccs után is azt mondani, hogy DM mekkora jó játékos az kezdjen el sakkozni, mert ez az ember olyan szinten leépült, hogy rossz nézni... Remélem, hogy Jesé vagy ott lesz vagy csatár, mert Morata sem nagyon fog meggyőzni, mert kicsit gyerek még ő ehez a mezhez ...
Psg ellen igy állnék ki az eddig látottak alapján, hogy
Lopez
Carvajal-Pepe-Mateos-Nacho
Modric-----Casemiro---Isco
Özil------Benzema-------CR
Ez minden csapatnak szokása: Vagy élete gólját lövi ellenünk vki, vagy malacgól.
Kb. 90%-ban ez van.
Carvajal, Casemiro, Modric jó volt, de a csapatnak még sokat kell melóznia.
Kb. 90%-ban ez van.
Carvajal, Casemiro, Modric jó volt, de a csapatnak még sokat kell melóznia.
- ateeemadrid
jólvan, akkor ahogy látom semmi fontosról nem maradtam le.
úgylátszik ez náluk szokás, emlékszem makoun vagy kicsoda is élete gólját lőtte még anno ellenünk a BL-be, hihetetlen, hogy az ilyen nímandoknak pont ellenünk van mindig ilyen szerencséjük.a góllövő meg olyan gólt lőtt amit soha nem fog
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta
Mi oka lett volna, Valamelyik a helyére parkolt audival?
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Casemiro, Modric akiket kitudnék emelni ma. Lyonból meg Greniert. Jó kis játékos lesz belőle, és még csak 22 éves, ha jól tudom az Arsenal leakarja igazolni. Állitolag a meccs utáni interjú felében a Realt szidta.
Már meg is van:
Grenier:
"Ez a világ legjobb klubja? Ennyire képesek? Még egy barátságos meccsen is a játékvezető segítségére vannak rászorulva?(*hosszusípolás ) Felháborító! Végig jobbak voltunk. (*sípolás).."
Már meg is van:
Grenier:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gkovi 2013. július 24., szerda 23:27-kor.
-
ateeemadrid írta:Lemaradtam a meccs jelentős részéről, Isco, Carvajal és Illara milyenek voltak?
Casemiro ahogy látom nem volt rossz, csak az utolsó kb. 15 percet láttam, de jó kis labdákat osztott + gólt is fejel, egyelőre tetszetős, persze ne hamarkodjunk el semmit.
Szarok voltunk,de ha ez a meccs "éles" és októberben van akkor 2-3 van közte ide.
Össze vissza voltak a posztok,ez valami próbálgatás lehetett,a Lyon erős volt,gyors és aktív,mi inkább fásultak és kapkodóak.
Casemiro tényleg jó volt,a többi elég gyatra....el tűntek,maguk alatt teljesítettek.
Onnantól hogy bejött khedira az ellenfél térdre kényszerült
Lopez osztállyal jobb jelenleg mint Iker,ott ha iker fog védeni az a neve miatt lesz.
Isco és özil kevés volt,keveset keresték a labdát,keveset mozogtak,ez nem elég. benzema álmos volt,ronaldo meg középre volt tolva,ami neki nem megy.
DM echte kpa,ami neki megint nem megy,a szokásos sok rossz választás jellemezte,de én feljebb tolnám,ez nem fekszik neki.
illara is kevés volt,alonso aktívabb,többet vesz részt.....
Azt számoljuk hozzá,hogy a lyon európa egyik(top10-12)csapata,aki ma nagyon motiváltak voltak és előrébb tartanak mint mi,ami sokat számít.
A lyonban lisandro posztja érdekes volt,a góllövő meg olyan gólt lőtt amit soha nem fog,és a haja is jason donovanra hajaz csak a szín nem stimmel.......a 21.században nincsen már ilyen haj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát ezen a meccsen sem lepődtem meg, az Özil, Benzema duó ugyanott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Lényegében szarnak az egészre, labda nélkül 10 m-t nem hajlandóak futni, igaz ma többek között Roni is csatlakozott hozzájuk, bár hogy milyen szerepkörben volt azt csak Ancelotti tudja, igaz neki megengedhető, hogy az ilyen meccseket kissé félvárról vegye, mert tudjuk, h a szezon nagy részét 110%-n fogja nyomni, ellentétben a két jómadárral, akiknek ideje lenne bizonyítani is.
- ateeemadrid
Lemaradtam a meccs jelentős részéről, Isco, Carvajal és Illara milyenek voltak?
Casemiro ahogy látom nem volt rossz, csak az utolsó kb. 15 percet láttam, de jó kis labdákat osztott + gólt is fejel, egyelőre tetszetős, persze ne hamarkodjunk el semmit.
- Galacticos
carvajalt nem értem. néha olyanokat csinál, most is átvette a félidő után egy kicsivel a támadónak a labdát, hátrafelé tolta meg méterekre és a támadóé lett ott a félpályánál. nagyon meg van illetődve. casemiro fasza volt megint, nagyon tetszik eddig.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
...de legalább nem harapTény, hogy nem 1 Suarez
Ha Higuért tényleg negyven körül fizetnek az olaszok, Perez papának lesz még egy nagy dobása. Jó ez a fiatalcsapat project, ha hosszabbítunk CR7-el , pár évig jók vagyunk... Amúgy nyertünk 6:0 ra, felesleges bárkit is savazni, az előszezon első meccse volt.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Na én is megnéztem a meccset végre.
Nos,tetszett amit láttam,Isco,Modric,Özil is jól mozgott . Özilben egyébként egy valamit látok,kiszabott körülményes ..és lassú. De ez betudható annak,hogy egyáltalán nem használja a másik lábát...ami kész vicc szerintem.
Benzemát még nem kell leírni,voltak jó kiugrásai,a passzjátékban még mindig jobb mint góllövésben. Higany meglőtte az uccsó gólját gondolom,amit sajnálok.
"Íjjárá" sztem egész jól mozgott,volt egy labdája DM-nek ami felettéb Xabi Alonso-s volt Egy az egyben Xabi,sztem jó lesz. Casemiro is elég jól mozgott,ez kell a kp-ra,egy agressziv vkp,aki odalép. Emellé elég technikás, vannak szép hosszú passzai remélem a herceget kiszorítja.
Ha összeáll a védelem, akkor nem lesznek itt gondok,de Coentraóval el kell beszélgetni,mert szerintem nem rossz játékos,csak olyan buta mint DM,ha nem butább..
Várom a következő meccset
Nos,tetszett amit láttam,Isco,Modric,Özil is jól mozgott . Özilben egyébként egy valamit látok,kiszabott körülményes ..és lassú. De ez betudható annak,hogy egyáltalán nem használja a másik lábát...ami kész vicc szerintem.
Benzemát még nem kell leírni,voltak jó kiugrásai,a passzjátékban még mindig jobb mint góllövésben. Higany meglőtte az uccsó gólját gondolom,amit sajnálok.
"Íjjárá" sztem egész jól mozgott,volt egy labdája DM-nek ami felettéb Xabi Alonso-s volt Egy az egyben Xabi,sztem jó lesz. Casemiro is elég jól mozgott,ez kell a kp-ra,egy agressziv vkp,aki odalép. Emellé elég technikás, vannak szép hosszú passzai remélem a herceget kiszorítja.
Ha összeáll a védelem, akkor nem lesznek itt gondok,de Coentraóval el kell beszélgetni,mert szerintem nem rossz játékos,csak olyan buta mint DM,ha nem butább..
Várom a következő meccset
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Tetszett a tegnapi meccs nekem, Casemiro meglepett engem, jól játszott. (Szerintem az lesz, hogy Illara nem fog bevállni, Casemiro meg igen )
Ronaldo folytatja, Özil is folytatja. Egyébként szeretem nagyon Özilt, de van egy olyan érzésem, hogy idén Isco, Modric mellett (és esetleg ha Kaká összeszedi magát ) akkor labdába se rúghat.
Meg tetszett a másadik félidőben a két Castillas védő igyekezete Nagyon bírtam ahogy bizonyítani akartak.
Ronaldo folytatja, Özil is folytatja. Egyébként szeretem nagyon Özilt, de van egy olyan érzésem, hogy idén Isco, Modric mellett (és esetleg ha Kaká összeszedi magát ) akkor labdába se rúghat.
Meg tetszett a másadik félidőben a két Castillas védő igyekezete Nagyon bírtam ahogy bizonyítani akartak.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem divatból.Nem csípem alapból a franciákat(miért,az magánügy)de Benzemaba látom azt a lehetőséget, amit más pl Özilben.Ennek aztán a divatnak az ég világon semmi köze.Most mondjam hogy Bale is divat lett?Mer az lett.De nàlad,öreg barátom,meg ő az isten.100X inkább mint nálam Benzema(aki nálam nem isten,csak egy nagy lehetőség,aki ha idén se váltja be a hozzáfűzött reményeket,húzzon inben a büdös p ba...Ezt jól látod. Talán azért mert nem a valós teljesítmény alapján ítél a többség,hanem divatból és mert kinek ki a kedvence.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Bíztos vagyok benne, hogy nem fogja elnézni neki se Carló se Zizu a lézengést és élesebb meccsen menni fog mint a güzü, ha persze nem akar a padon csücsülni... Amùgy Cheryshev sem volt rossz a baloson. Coentraotól jobb szintet hozott az biztos. Itt majd az amcsi tùrán lesznek szerintem jobban villogások főleg, ha kikapjuk a Chelseat ellenfélnek akkor Mou ellen menni fognak a srácok mint a meszesAnthony írta:Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meccs elején direkt őt figyeltem és örültem, hogy végre más szerepkört kapott és a védelem előtt volt szinte a félpályát alig lépte át. Aztán pár percre rá úgy sprintelt előre, hogy ő lett az első ember Menthetetlen figuraGéci írta:Amit külön ki szeretnék emelni, hogy végre valaki észrevette, hogy Khedirának nem szabad előre mennie. Azon a poszton amin tegnap volt nem is volt vészes...
Egyébként nekem Isco nagyon kellemes meglepetés volt. Sokat várok tőle, de nem hittem volna, hogy első meccsen ilyen jól játszik. Osztott pár nagy zsugát meg volt pár szép megmozdulása, csak így tovább. A második félidőt nem igazán néztem, viszont Casemiro góljának örülök, tőle nem vártam/várok sokat, de jó lenne, ha beválna, ugyanez Illarrara is igaz(bár tőle sokat kéne várni annyi pénzért). Ronaldo meg folytatja a vadállatkodást
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha Modric meg Isco nagy formában lesznek (márpedig abban lesznek), és Özil barát folytatja a sétafikálást, akkor jövőre mehet ő is isten hírével. Idén el kell takarítani Kakát, DM-et és Higuaint. Jövőre húzhat Özil meg Arbeloa, és ha jókat igazolunk akkor már pofás lesz a keret.Géci írta:Özillel semmi baj nem volt ahhoz képest, hogy első edzőmeccs volt.