Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Gyökk angoloknak még annyi is lett volna, BM elég jól tud tárgyalni. Götzének meszeltek így gondolom. Vagy Thiago megy Pep után?
Raúl hát nem tudom...Hierronak is hogy örültünk, aztán sokat nem tett hozzá. Persze mindig jó ha a klub közelében vannak ezek az emberek, de én még mindig valami tapasztaltabb arcot képzeltem volna ZZ mellé.
Raúl hát nem tudom...Hierronak is hogy örültünk, aztán sokat nem tett hozzá. Persze mindig jó ha a klub közelében vannak ezek az emberek, de én még mindig valami tapasztaltabb arcot képzeltem volna ZZ mellé.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez mennyire igaz egyébként? Mert, ha igen akkor remélem nem olyan lesz, mint Hierro Carlo idején. Egy minimális buzdítást/motiválást elvárok tőle, sőt.BBeno írta:na elég gyorsan visszakerül a Real mindennapjaiba RaulMarca | Raùl will be Zidane's assistant next season.
ennyiért csak a daily mirror akarta eladni. gondolom soha nem volt szó ekkora összegről valójában.70-80 milliókért akarták eladni
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vajon mennyit kaphatott Mendes a bőrgatyásoktól? 70-80 milliókért akarták eladni, most meg 35-ért ment Münchenbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
na elég gyorsan visszakerül a Real mindennapjaiba RaulMarca | Raùl will be Zidane's assistant next season.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez a rohadt bayern minden tehetséget elszipkáz komolyan
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
Elég komoly szakmai munka folyik ott. Nem baj, mi majdnem annyiért szereztünk egy danilot.
Nem illik.
És a teljesítményemről még szót sem ejtettél.ziro4vr írta: Ezzel a hozzászólással most elárultad a madridizmust.
- ziro4vr
Ezzel a hozzászólással most elárultad a madridizmust.Zsombor írta:Kibaszott szánalmas ami itt megy, de legalább a tények lennének helyesek. Xavi aztán szépen elfogadta a padot.
Nem illik.
Kibaszott szánalmas ami itt megy, de legalább a tények lennének helyesek. Xavi aztán szépen elfogadta a padot.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor mielőtt továbbmegy az nso féle szánalmas ömlengés, hogy elárulta a madridizmust ( ) meg a klubot ekézte ( ), ennyit mondott:
A Real Madrid játékosai megérdemlik ezt a fajta búcsúzást, megérdemlik, hogy elbúcsúzhassanak a rajongóktól és a csapattársaiktól.
Szerintetek nem érdemlik meg?
Pipita out
A Real Madrid játékosai megérdemlik ezt a fajta búcsúzást, megérdemlik, hogy elbúcsúzhassanak a rajongóktól és a csapattársaiktól.
Szerintetek nem érdemlik meg?
Ez gondolom egy nso-mundodeportivo féle szándékos félrefordítás eredménye, Arbeloát mutatta be, akinek el kellett igazolnia egy másik bajnokságba, hogy megmutathassa képességeit, majd visszatért, ezután jött az hogy mindenkinek kijár ez, aztán meg hogy sok sikert az élete következő szakaszához.a klubot ekézni azért, hogy nem búcsúztatott el olyan játékosokat, akik eligazoltak egy másik top bajnokságba...
Pipita out
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majd el lesz ő is búcsúztatva, mint Raúl, mikor szögre akasztja a kesztyűit. Mi ezzel a gond?nálam akkor sem ezt érdemelte
Mi elbúcsúztatukk volna őt nagy felhajtással, majd rá pár hónapjára pályára lépett volna ellenünk a Bernabeuban, mint a Porto kapusa, ha úgy alakul? Ez csak szerintem sántít?
És komolyan Arbeloan rugództok? Tudom, hogy nem egy kategória a kettő, ezért írtam Xavit is.
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyen, amikor valaki a saját szobrát dönti le, majd sír, hogy nincs többé szobor.
Bármennyire is szeretem Ikert, hatalmas csalódás nekem az utolsó néhány éve.
Bármennyire is szeretem Ikert, hatalmas csalódás nekem az utolsó néhány éve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Oké, azért Arbeloa valóban egy hatalmas figura és nagy motivátor volt, de amennyit ő hibázott meccseken azért már Ikert sokan felakasztották volna, nem nagyon lehet egy lapon emlegetni a klubban betöltött szerepüket. Ennek ellenére Ikerrel én sem vagyok maradéktalanul kibékülve a hozzáállása miatt az utolsó éveiben, főleg az bosszantott hogy mikor padra került és a kamera őt vette az összes meccsen azt a búskomor fancsali pofát vágta, miközben ha megnéztünk egy Pepét vagy Arbeloat a padról is tüzelték a pályán lévő társakat, nyilván nem akkor amikor 5-0 ide, de a nagyobb meccseken egyértelműen. Inkább a sértődött szerepét töltötte be. Ezeket összegezve nem értek teljes mértékben egyet hogy a klub minden esetben méltatlanul búcsúztatta akár Ikert vagy Raúlt, bőven volt szerepe ebben a két érintetnek is.
- lestat
Akkor mosolyogj...nálam akkor sem ezt érdemelte.
Na de én ki is szálltam.
Na de én ki is szálltam.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ericco
- Kapcsolat:
A múlt szép dolog, de a jelenben történnek a dolgok. Iker már a sérülése előtt sem volt az igazi (reflexei megkoptak, a többiben pedig előtte is max átlagos volt).
Hálás lehet neki minden madridista, ezt adon, de a klubot ekézni azért, hogy nem búcsúztatott el olyan játékosokat, akik eligazoltak egy másik top bajnokságba... hát picit megmosolyogtató.
Hálás lehet neki minden madridista, ezt adon, de a klubot ekézni azért, hogy nem búcsúztatott el olyan játékosokat, akik eligazoltak egy másik top bajnokságba... hát picit megmosolyogtató.
Merci Zizou!
- lestat
Arbeolának persze hogy nem budös..azért na..bármekkora figura meg spártai stb...hálás lehet hogy itt játszhatott.
Iker top kapus volt...még ha a sérülése után meg a balhékkal együtt el is bizonytalanodott magában..plusz azért idén már látszik hogy öregszik.
30 akárhány évesen egy kapusnak nemhiszem h feltétlen elkell fogadnia a padot...ja és Carlo alatt csak a BL ben meg a Kupában védett...ahol le is hozott valami rekordott hogy csomo meccsen nem kapott golt.
Nemkell kedvekni szeretni stb...de nálam ő többet tett ezért a cimerért mint Arbeloa
Iker top kapus volt...még ha a sérülése után meg a balhékkal együtt el is bizonytalanodott magában..plusz azért idén már látszik hogy öregszik.
30 akárhány évesen egy kapusnak nemhiszem h feltétlen elkell fogadnia a padot...ja és Carlo alatt csak a BL ben meg a Kupában védett...ahol le is hozott valami rekordott hogy csomo meccsen nem kapott golt.
Nemkell kedvekni szeretni stb...de nálam ő többet tett ezért a cimerért mint Arbeloa
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ericco
- Kapcsolat:
Arbeloának nem volt büdös az epoizódszerep, míg a másik két jómadár évekig bomlasztotta az öltözőt (Raúl vétójai csatárügyben, a híres klikkesedés, Casillas Mourinho elleni lázadása, pedig ha valaki, én aztán nem bírtam a portugált, és biztos van még jó pár dolog, ami ki sem derült).
Ráadásul teljesítménytől függeltenül garantált volt számukra kezdő. Ez nem egészséges.
Xavi is simán elfogadta a padot odaát, szépen el is lehetett búcsúztatni.
Raúl és Casillas többet érzett magában, a klub elengedte őket ingyen, ennél nagyobb gesztus nem kell egy játékosnak, aki nem vonult vissza (tk európai konkurensekhez igazoltak).
Ráadásul teljesítménytől függeltenül garantált volt számukra kezdő. Ez nem egészséges.
Xavi is simán elfogadta a padot odaát, szépen el is lehetett búcsúztatni.
Raúl és Casillas többet érzett magában, a klub elengedte őket ingyen, ennél nagyobb gesztus nem kell egy játékosnak, aki nem vonult vissza (tk európai konkurensekhez igazoltak).
Csókolgathatja is Ramos fejét élete végéig, mert majdnem elveszítettük a tizediket az ősi városi rivális ellen egy újabb, Casillas-féle lepkézés után. Nekem ez is erősen él az emlékezetemben.1 évre rá 10.et nyertünk Ikerrel a kapuban
Merci Zizou!
- lestat
Elárulta a madridizmust?
Meg savanyu a szőlő neki?..hát nemtudom neked hogy esne ha 16 év szolgálat után kapnál egy üres sajtótájékoztatót amig a tarsaid amerikában edzenek. plusz eljön kb 60 ember a stadionban.
De ugyanezt megkapta Raul is..ő neki is 5év mulva lett rendes bucsuzoja.
Arbeolával is mindenki ugy csinál baszki mintha a klubtörténelem legjobb hátvédje lett volna.
Az hogy Mou meg Iker összebalhéztak attol még nem árulta el a klubbot.
Amik akkoriban történnek majd max 15év mulva fog kiderülni de ott szimplán a csapatban lett széthuzás az alapján ki kit kedvel. Kár is ezt kivesézni. 1 évre rá 10.et nyertünk Ikerrel a kapuban..plusz előtte 2-t szintén Ikerrel a kapuban.
Kicsit több tiszteletet is kaphatna azért amiket elért a csapattal plusz válogatott szinten.
A teljesitménye miatt meg ült is a padon eleget Mou alatt is meg Carlo alatt is.
Meg savanyu a szőlő neki?..hát nemtudom neked hogy esne ha 16 év szolgálat után kapnál egy üres sajtótájékoztatót amig a tarsaid amerikában edzenek. plusz eljön kb 60 ember a stadionban.
De ugyanezt megkapta Raul is..ő neki is 5év mulva lett rendes bucsuzoja.
Arbeolával is mindenki ugy csinál baszki mintha a klubtörténelem legjobb hátvédje lett volna.
Az hogy Mou meg Iker összebalhéztak attol még nem árulta el a klubbot.
Amik akkoriban történnek majd max 15év mulva fog kiderülni de ott szimplán a csapatban lett széthuzás az alapján ki kit kedvel. Kár is ezt kivesézni. 1 évre rá 10.et nyertünk Ikerrel a kapuban..plusz előtte 2-t szintén Ikerrel a kapuban.
Kicsit több tiszteletet is kaphatna azért amiket elért a csapattal plusz válogatott szinten.
A teljesitménye miatt meg ült is a padon eleget Mou alatt is meg Carlo alatt is.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane