Előbb megpróbálod összehasonlítani Xavi helyzetét Ikerével, ami már ott megbukik, hogy normális esetben a középpályásokat tudod rotálni, a kapusokat nem
Igen, normális esetben Ikert már kb 5 éve padra keleltt volna baszni a teljesítménye alapján. Rotációról beszélni sem szabadott volna. Ez van, ez egy ilyen poszt, nem szokás rotálni, a Real a játékos kedvéért mégis azt tette. Carlo is nemrég ismerte be, hogy Navast kellett volna védetnie tavaly. Ez így jól van szerinted, mert ő Iker?
Felhozod, hogy ő elfogadta a kispadra helyezését, majd mikor rávilágítok arra, hogy ez nem így történt, egyből úgy reagálsz arra, hogy persze, hogy nem így történt, hiszen sportolóról van szó. Most akkor miről is írtál eddig?
Megint ferdítesz. Azt írtam, hogy természetes, hogy elsőre nem nyeli le senki a békát, de aztán belátta, hogy a csapat érdeke mit kíván, és ha magában forrongott is, legalább adott a látszatra.
Iker inkább saját szántából a hátsó ajtón távozott. Persze ehhez minden joga megvolt, de a védelmezőinek ez akkor sem ok arra, hogy a klubot és Perezt ócsárolja. Mert a 25 év szép, de még mindig Iker volt/van a Real Madridért és nem fordítva. Senki sem tartott fegyvert a fejéhez, hogy most aztán menj.
Akit hibáztatni lehet, az a sajtó. De ők már jobbak nem lesznek. Ronaldo is kapja nonstop az ívet tőlük, Mourol nem is beszélve.
Az meg, hogy néhányan(ahogy látom te is) megállapítják, hogy mi történt a Real Madrid öltözőjében, az igenis nevetséges. Biztos, hogy nem tiszta Iker sem, de fogalmunk sincs, hogy mi zajlott le azokban az időkben.
Ha valaki nem hülye, látta, hogy mi történt. Kimondva sosem lesz, mert... Ikerről volt szó. Lehet majd Mou egy életrajzi könyvében majd kitálal.
Annyi bizonyos, hogy Mourinho a menesztése után rendre jártatta a pofáját, Arbeloával karöltve, Iker, Ramos és a többiek nem köpködtek annyit a portugálra, mint amit ők kaptak.
Arbeloa pont, hogy nem köpködött, hanem a beismerte, hogy az öltöző nagy része nem viselkedet profin. Ő sem mondhatta ki a szent tehenek neveit. Mou elvitte a blahét, aztán mindenki kussolt. Xabinak pedig már gyomra sem volt hozzá, mikor Ikert teljesítmény nélkül visszarakták a kapuba, DL-t pedig odaadták ingyen az első érdeklődőnek. Nem véletlenül az utolsó pillanatban lépett. Ő és Alvaro viselkedtek profin a spanyolok közül.
Ezekre megint rávághatod, hogy spekulációk, de Iker szentté avatása és sajnálata ugyanaz, csak a másik véglet.
Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.
Ezzel az egy mondatoddal tudok egyet érteni, nem is árulóztam senkit. Azt írtam, hogy bomlasztotta az öltözőt, talán nem is szándékosan. Ami érthető, hiszen maga a Bernabeu is megosztott volt.
Viszont az én szemeben az a kibaszott szánalmas, amilyen stílust megengedtek magatoknak néhányan. Csak azért, mert valaki le meri írni a véleményét, ami eltér a tiétektől.
Én azt mondom 50-50.
Én is, de valakik már a 90-10-re is ugranak, mint a véreb, mert 25 év, stb. Pedig senki sem küldte el a picsába Ikert, csak le mertük írni, hogy talán ő is ludas volt valamennyire.