Serie A
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Serie A
Totti szerintem nem volt nagy szám. Klublegenda, lassú olasz bajnokságban nagy király volt, amúgy nemzetközi szinten több hozzá hasonlót és jobbat is fel lehet sorolni a posztján.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira
Haha, és tényleg.
Amúgy mennyi meg mennyi alkalom volt az elmúlt 10-15 évben, hogy rámentünk az "A" kiszemeltre és legjobb esetben is a "B"-t sikerült megszerezni.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jött Cassano meg Emerson, nem értem mi a gond.KAG írta: Anno, ha jön Ő meg Vieira
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondta is, hogy egyedül picit ez fúrja az oldalát.
Szívesen kipróbálta volna magát nálunk.
Anno, ha jön Ő meg Vieira
Kár, hogy mindkettő csak utólag bánkódik.
Szívesen kipróbálta volna magát nálunk.
Anno, ha jön Ő meg Vieira
Kár, hogy mindkettő csak utólag bánkódik.
ZIDANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem aranylabda kaliber, csak valahogy mindig volt egy-egy jobb játékos, aki behúzta. Meg ugye alapból a Roma függősége sem tette lehetőve. Ha 2005ben (?) igent mond nekünk, akkor nagyobb esélye lett volna. Cassano helyett pl tökéletes lett volna elhozni. Én is nagyon örültem volna, ha valaha látom Real mezben.rb_lint írta:Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?
Ti elcserélnétek a BBC valamelyik tagját egy fénykori Tottira? Én szó nélkül. Szerintetek is megérdemelt volna legalább egy aranylasztit?
Bale-t gondolkodás nélkül, Karimot is de azért szív fájdalommal, CR-t viszont nem adtam volna érte.
Na meg Zola. Az ő játéka is nagyon rendben volt.morientes írta:De mondhatnám Viallit,Mancinit vagy Ravanellit ha már támadokrol van szo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát meg arrol nem beszèlve,ha abba hagyja kapus poszton nagy szarban lennènek az olaszokMarci77 írta:Hát, ha így véd,mint idén akkor ez nem is bajRealista24 írta:Buffon úgy gondolja, hogy még 40 évesen is megoldja, hosszabbított 2018-ig.
Habár azèrt ott van Donnarumma,belole lehet valami...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hát, ha így véd,mint idén akkor ez nem is bajRealista24 írta:Buffon úgy gondolja, hogy még 40 évesen is megoldja, hosszabbított 2018-ig.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
Hát Kerlon is ezt irta.Mostanában azon a poszton játszik ha Spalletti berakja,de nyilván nem az a tank tipus.Sose volt.Szerette szervezni is.Mint Benya.Veidt írta:Hat Totti sose volt kifejezett center.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Totti lényegében Raúl miatt nem kerülhetett ide szerintem. Tökéletesen egy poszton tolták fénykorukban. Bár a Rómában az utóbbi 8 évben inkább tipikus center volt, de azt is a kényszer szülte. Mondjuk megoldotta.
Én se voltam nagy olasz fan, de valahogy Tottit én is bírtam, szomorú voltam, amikor lecsulta Poulsent.
Én se voltam nagy olasz fan, de valahogy Tottit én is bírtam, szomorú voltam, amikor lecsulta Poulsent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Buffon úgy gondolja, hogy még 40 évesen is megoldja, hosszabbított 2018-ig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Vieri egy tank volt,de ha már a hetvenes èvektol számolsz...Paolo Rossi,Salvatore "Toto" Schillacci,Roberto Baggio...csak hogy a legjelentosebbeket emlitsem.De mondhatnám Viallit,Mancinit vagy Ravanellit ha már támadokrol van szo.legkiemelkedobb olasz tamadoja Del Piero es Vieri elott.
Mi koze kellene legyen ehhez az aranylabda?Mondjuk 2006-van ZZ èrdemelte volna,ehhelyett megkapta a dicsosèges olasz kozèphátvedunk...szègyen.Megerdemelt volna Aranylabdat? Nem, mert sosem nyert BL-t a csapataval, nem volt kulcsember a VB gyozelemben. Csak a kepessegre nem lehet ezt odaadni, nyerni is kell hozza.
Egyèbkènt 2000-ben megkaphatta volna,azon az EB-n sztm o volt a legjobb,nem Trezeguet akit megválasztottak vègul,ès Figo lett az aranylabdás asszem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
hatalmas sportember Klose. és történelmet írt ő is, csak ő nemzeti színekben nem klubszínekben.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Megerdemelt volna Aranylabdat? Nem, mert sosem nyert BL-t a csapataval, nem volt kulcsember a VB gyozelemben. Csak a kepessegre nem lehet ezt odaadni, nyerni is kell hozza.
Elcserelnem e a BBC egyik tagjara? Igen. Totti szerintem az ujkori futball (1970-s evektol) legkiemelkedobb olasz tamadoja Del Piero es Vieri elott. Kar hogy igazabol csak egyszer vettek korul olyan szintu csatartarsak, akikkel tudott kezdeni is valamit (Batistuta, Montella). Meg is nyertek a bajnoksagot.
Elcserelnem e a BBC egyik tagjara? Igen. Totti szerintem az ujkori futball (1970-s evektol) legkiemelkedobb olasz tamadoja Del Piero es Vieri elott. Kar hogy igazabol csak egyszer vettek korul olyan szintu csatartarsak, akikkel tudott kezdeni is valamit (Batistuta, Montella). Meg is nyertek a bajnoksagot.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- morientes
Maradona ès Ronaldinho mellett o a 3. akit nagyon szerettem volna ha játszik a Real Madridban.Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?
Ti elcserélnétek a BBC valamelyik tagját egy fénykori Tottira? Én szó nélkül. Szerintetek is megérdemelt volna legalább egy aranylasztit?
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Ha már Totti..érdekelne, hogy ki hol helyezi el őt a nagy játékosok között. Ha a mai felhozatalt hasonlítanánk egy fénykori Tottihoz, csak szerintem lenne az olasz kiemelkedő, a mai csúcshoz képest?M1Ö írta: De hogy császárokról is írjak... Ez a Totti nem normális... Az a gólpassza csúcs volt. Kb fel sem nézett. Mindig is utáltam az olaszokat, de a 2000es évek elején érte meg Del Pieroért rajongtam.
- morientes
Ok is olaszok...Mindig is utáltam az olaszokat, de a 2000es évek elején érte meg Del Pieroért rajongtam.
De hogy császárokról is írjak... Ez a Totti nem normális... Az a gólpassza csúcs volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha Zidane marad az edző, akkor előbb vagy utóbb, de Hazard CR utód lesz, az 100%.Remy írta:PSG megveszi Hazardot meg Lacazettét, aztán meg is lesznek.
Higuainban meg szerintem is van 1 szinttel több. Az Arsenal bukó lenne neki szerintem, de a PSGben alakíthatna.
De hogy császárokról is írjak... Ez a Totti nem normális... Az a gólpassza csúcs volt. Kb fel sem nézett. Mindig is utáltam az olaszokat, de a 2000es évek elején érte meg Del Pieroért rajongtam.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Gianpaolo Bellini is ma lepett utoljara hazai palyara, egyebkent golt is szerzett hatved letere. Mar 6 eves koraban bekerult az Atalanta utanpotlas csapataba, igy osszesen 30 evet toltott el a csapattal. 2 Serie B bajnoki cimet nyert.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8