Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Hát szép ajándék lenne az biztos.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
C8 is ott van.
Danilo!!!Norbii írta:. Rakás szar ez az összeállitás. Olyanokat kellett volna választani akik folyamatosan játszottak és még rosszul is.
Bárcsak minket kapcsolnának.ziro4vr írta:A Sport2-n 19 órától pedig azt az arénát kapcsoljuk, ahol a spanyol bajnokot ünneplik.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Egyetértek. Streamen jobb!dzsi91 írta:Azért a stream nagyon nem ugyanaz,akadozik monitoron kell nézni és ha nincs angol (vagy német) egy szót nem értek
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a stream nagyon nem ugyanaz,akadozik monitoron kell nézni és ha nincs angol (vagy német) egy szót nem értek.
Meg nekem a teraszon van tv csak azért hogy meccset nézhessünk wifi meg nem ér el addig, és igen csak a sport csatornák miatt fizetek elő kabel tv-re szal geciség ez.
Meg nekem a teraszon van tv csak azért hogy meccset nézhessünk wifi meg nem ér el addig, és igen csak a sport csatornák miatt fizetek elő kabel tv-re szal geciség ez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Itt nem arról van szó, hogy tudunk-e streamelni, vagy sem. Van, aki csak azért fizet elő erre a szánalmas szar sport tv-re, mert adják a kedvenc csapata ÖSSZES meccsét, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDET, ÉLŐBEN. Na most ha úgy alakul hogy mégsem gaz, akkor mi van?BarçaNorbi írta:Szerintem akinek a számítástechnikai képességei elegek voltak ahhoz, hogy beregisztráljon ide, és még kommenteljen is, az képes arra is, hogy elindítson egy streamet. Én egyébként az esetek döntő többségében amúgy is streamen nézem, legalább nem kell hallgatnom a studióban Hegyit, Vinczét vagy a meccs közben Farkast, az angol közvetítések hihetetlen módon (ebben is) előttünk járnak, sokkal élvezhetőbbek a félidei elemzések is.BBeno írta: és az nem köti őket semmiféle szerződéshez hogy 7 éve mióta csak az övék a laliga úgy hirdetik a real-barca meccseit hogy mindig az az MINDIG élőben adják őket? és az összeset. ez nem szerződés? vagy csak fogyasztó szándékos megtévesztése? mert az se segít rajtuk. sőt
Nem nézem a jégkorong vb-t, de pozitív, hogy közvetítik, tőlük ez sokkal nagyobb tett volt, mint hogy a fociban kijutottunk az EB-re.
Én is évek óta streamelek, pont nem érdekel, hogy mit ad meg mit nem a sport tv, de felháborító hogy azzal reklámozzák magukat, hogy a Real Madrid minden meccsét élőben közvetítik, aztán az egyik legfontosabbat meg mégsem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem akinek a számítástechnikai képességei elegek voltak ahhoz, hogy beregisztráljon ide, és még kommenteljen is, az képes arra is, hogy elindítson egy streamet. Én egyébként az esetek döntő többségében amúgy is streamen nézem, legalább nem kell hallgatnom a studióban Hegyit, Vinczét vagy a meccs közben Farkast, az angol közvetítések hihetetlen módon (ebben is) előttünk járnak, sokkal élvezhetőbbek a félidei elemzések is.BBeno írta:és az nem köti őket semmiféle szerződéshez hogy 7 éve mióta csak az övék a laliga úgy hirdetik a real-barca meccseit hogy mindig az az MINDIG élőben adják őket? és az összeset. ez nem szerződés? vagy csak fogyasztó szándékos megtévesztése? mert az se segít rajtuk. sőtsebydani írta:A kommentek között ott van, hogy köti őket a szerződés, nem pakolhatják át oda.
Nem nézem a jégkorong vb-t, de pozitív, hogy közvetítik, tőlük ez sokkal nagyobb tett volt, mint hogy a fociban kijutottunk az EB-re.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
De a sport m pontbezért lett csinálva,hogy magyar sportesemények ott legyenek.De így annyira nem gáz, 20 percig nézem barcáékat azt ennyi.Marci77 írta: Gondolom egy A csoportos hoki válogatott meccset amit a helyszínről közvetítenek nem fognak egy Amc-re rakni. Ezt kivételesen meg is értem. És bár én nem nézem,azért na,közvetítsék csak a főbb csatornáikon.
Ettől függetlenül ez így nem éppen kóser.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Gondolom egy A csoportos hoki válogatott meccset amit a helyszínről közvetítenek nem fognak egy Amc-re rakni. Ezt kivételesen meg is értem. És bár én nem nézem,azért na,közvetítsék csak a főbb csatornáikon.Becksy23 írta:A spanyol bajnokikat nem, de mi lenne ha a magyar hoki-kézilabda-tudomisénmi meccset raknák oda?sebydani írta:A kommentek között ott van, hogy köti őket a szerződés, nem pakolhatják át oda.
Ettől függetlenül ez így nem éppen kóser.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
A spanyol bajnokikat nem, de mi lenne ha a magyar hoki-kézilabda-tudomisénmi meccset raknák oda?sebydani írta:A kommentek között ott van, hogy köti őket a szerződés, nem pakolhatják át oda.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
és az nem köti őket semmiféle szerződéshez hogy 7 éve mióta csak az övék a laliga úgy hirdetik a real-barca meccseit hogy mindig az az MINDIG élőben adják őket? és az összeset. ez nem szerződés? vagy csak fogyasztó szándékos megtévesztése? mert az se segít rajtuk. sőtsebydani írta:A kommentek között ott van, hogy köti őket a szerződés, nem pakolhatják át oda.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A kommentek között ott van, hogy köti őket a szerződés, nem pakolhatják át oda.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak tudnám amúgy minek van nekik sport m-jük, meg amc-jük meg még mit tudom én mi.Kedves Nézőink! A spanyol bajnokság utolsó fordulójában a Barcelona és a Real Madrid között dől el a bajnoki cím, és célunk, hogy egyetlen pillanatról se maradjanak le a szurkolók, ugyanakkor mi se sértsünk szerződéseket, továbbá megmutassuk a Magyarország-Fehéroroszország hokimeccset is élőben. Minden lehetőséget figyelembe véve, a következő lesz a közvetítési rendünk szombaton. A Sport2-n 17 órától élőben közvetítjük a Granada-Barcelona mérkőzést, amelynek első 20 percében mutatunk minden, a Deportivo-Real Madrid találkozón történt fontos eseményt is. A Sport1-en az eredetileg jelzett időpontban kezdődik a magyar-fehérorosz hokimeccs, az utolsó dudaszót követően egyből (vélhetően 17:20 magasságában) élőben kapcsolódunk be a Depor-Real derbibe. A Sport2-n 19 órától pedig azt az arénát kapcsoljuk, ahol a spanyol bajnokot ünneplik.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
178 percet. Amúgy én is pont rá kerestem először emiatt. Rakás szar ez az összeállitás. Olyanokat kellett volna választani akik folyamatosan játszottak és még rosszul is.
- ___Samy___
VDV játszott egyáltalán a Betisben egy percet is?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
André Gomes mit keres ott??
Amit en lattam tole eleg faszan tolta.
Amit en lattam tole eleg faszan tolta.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
Csóri Danilot amugy sajnálom,rendes gyereknek tűnik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Kiadtak a szezon legrosszabb csapatat is (goal.com)
Pau Lopes; Aleix Vidal - Abdennour - Danilo; Isco - André Gomes - Van Der Vaart - Turan; Carlos Vela; Negredo - LLorente
Pau Lopes; Aleix Vidal - Abdennour - Danilo; Isco - André Gomes - Van Der Vaart - Turan; Carlos Vela; Negredo - LLorente
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez amúgy elég korrekt kezdő lett, Init hiányolom kicsit, de igazából nem tudnám ki helyére betenni. Goal.com ezt most jól összerakta szerintem.
- Süti
Remy írta:Danilo?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Danilo?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots