Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Kanté igazi tehetség és nagy jövő áll előtte szerintem.
Viszont ha választani kell, én maradnék Casemiro mellett inkább.
Viszont ha választani kell, én maradnék Casemiro mellett inkább.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Abszolút nem értek egyet, minden támadás keresztül folyik rajta, helyenként lendületesen lép fel előre, és kifejezetten jó százalékban játssza meg előre is a labdáit, akár rövid akár hosszabb passzal.Veidt írta:Akik Kantet akarjak a csapatba:
6. Nem lattam minden Leicester meccset, de nekem nagyon feltünt hogy tamadasepitesben mennyire nulla. Casemiro sem egy Scholes, de az ivelesei legalabb jok.
Attol mert jo, meg semmi szükség rá.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Veidt írta:Akik Kantet akarjak a csapatba:
...
6. Nem lattam minden Leicester meccset, de nekem nagyon feltünt hogy tamadasepitesben mennyire nulla. Casemiro sem egy Scholes, de az ivelesei legalabb jok.
Pont pár napja linkeltem be róluk egy stat.
Kantenak több 90 percenként a key passza és a gólpassza is.
Szóval ezt így nem mondanám.
ZIDANE
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Akik Kantet akarjak a csapatba:
1. Casemiro szerintem abszolút bizonyított a Clasicon es ugy összeségében minden meccsen, miert kell vele kibaszni?
2. Ha jon Kante, akkor Kovacic a következő szezonban sem fog sok lehetőséget kapni. Mar ha marad.
3. A brazilon es a horvátok kivul meg ott van Kroos is. Hárman szerintem meg tudják oldani a posztot...
4. Kante zseni a posztján, de mi biztosítja hogy a közel sem olyan kemeny spanyol bíráskodás mellett is ilyen szinten tud majd jatszani?
5. Sokkal alacsonyabb mint Casemiro, ez védekezésben es golszerzesben (szögletek, szabadrugasok utan) nagy hatrany.
1. Casemiro szerintem abszolút bizonyított a Clasicon es ugy összeségében minden meccsen, miert kell vele kibaszni?
2. Ha jon Kante, akkor Kovacic a következő szezonban sem fog sok lehetőséget kapni. Mar ha marad.
3. A brazilon es a horvátok kivul meg ott van Kroos is. Hárman szerintem meg tudják oldani a posztot...
4. Kante zseni a posztján, de mi biztosítja hogy a közel sem olyan kemeny spanyol bíráskodás mellett is ilyen szinten tud majd jatszani?
5. Sokkal alacsonyabb mint Casemiro, ez védekezésben es golszerzesben (szögletek, szabadrugasok utan) nagy hatrany.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ___Samy___
Igen, ez nekem is eszembe jutott már Kovaciccal kapcsolatban. Valószínűleg nem úgy játszik, ahogy szeretné, de mivel most kifejezetten eredménykényszer van, nem most foglalkozik vele különösebben. Inkább játszatja azokat, akiket ismer, meg akik passzolnak a rendszerbe.Igazából Kova miatt se nagyon lehet belekötni. Hamar rájött, hogy vagy lesz egy stabil kp-nk vagy esélytelenek vagyunk egy harciasabb középcsapat ellen is. Szerintem Kovacic tudna úgy és azt játszani amit Casemiro, de a brazil egyszerűen jobb, és a szezon fontosabbik felében már nem fog tanítani. Kipróbálta, nem vált be. Nyáron felépíthetik őt is. Modric, Kroos, Casemiro...az utóbbi kettőből 1 mindig ott van a csapatban, többet és jobban játszott azon a poszton. Előre meg úgy tűnik inkább Isco.
Ha nyáron nem távozik Kovacic akkor lehet itt jövője, persze ehhez az kellene, hogy ne érkezzen Pogba. Nekem tetszik a kp-s állományunk.
Ha nyáron marad, az egy jó jel lesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kicsit már gondolkodva a nyáron bízva abban, hogy nem leszünk még eltiltva.
Jamesnek mennie kell. Egyrészt nincs a rendszerünkben helye, és ahol még tudna mutatni valamit (jobb oldali támadó), ott meg Bale formában van és Lucas is remekel csereemberként. Középpályára alkalmatlan. Másrészt magas a piaci értéke. Ha jó csapatot választ, akkor nagyon jól fog vele járni a következő klubja, még ha magas is lesz az ára (minimum 65-öt le kell érte gombolni). Szerintem a Cityben lenne nagyon patent.
Én Iscotól is megszabadulnék, ha jönne egy komolyabb kp-s. Lassú, pontatlan, nem érett be továbbra sem, és egyszerűen haszontalan. Neki is jobb lenne egy másik rendszer, mert a mostaniban neki is olyan visszább vontan kell játszania, mint ahol jó lenne. Én 45-50 körüli összegért engedném el. Ha nem jön ilyen ajánlat és nála hasznosabb játékost se tudnánk megszerezni, akkor maradjon még egy évet.
Danilo mehetne, ha tudjuk pótolni valakivel, de ha nincs megfelelő alternatíva, akkor maradjon.
Jesét én megtartanám még egy évig, Asensiot meg hagynám az Espanyolban a következő szezonra vagy mondjuk egy Villarrealba raknám. Kell még neki szerintem a folyamatos játéklehetőség. De akkor se fogok a kardomba dőlni, ha Jesé megy és Asensio visszajön.
Ha úgy érzi ZZ, hogy Kovacicban még nem bízik, akkor a horvátot elküldeném kölcsönbe, hadd fejlődjön a folyamatos játéklehetőségtől. Benne szerintem még sok lehet, csak meccsbe kell lendülnie és meg kell szabaduljon a gátlásaitól.
Kell egy csatár. Én a Jamesért kapott pénzt egy az egybe forgatnám bele Aubameyangba, úgy is már eleget nyalt nekünk, el tudnánk hozni. Középpályára is hoznék legalább egy embert. Pogba lenne nálam a nyerő. A bal oldali középső középpályás hely neki lett kitalálva. Ha Kovacic menne, akkor hoznám Kantét is. Bizonyított a srác a PL-ben, Casemiroval komoly riválisok lennének. Kellene egy univerzális, mindkét oldalon bevethető szélsővédő (és akkor Danilora se lenne szükség). Ha Coentrao vissza akar jönni, akkor megtartanám jövőre. Pepe is még maradjon a szerződése lejártáig mindenképp. Kapusposzton nem változtatnék, mivel egyrészt Navas folyamatosan bizonyít, másrészt szeretik a társak, és szerintem mindenki ellene lenne egy kapusváltásnak. Nyugalom kell végre a csapatba. Ronaldot én eladnám, ha hoznánk helyére valakit, csak az a helyzet, hogy az idei szezont figyelembe véve nincs olyan játékos, aki még csak megközelíteni tudná a szintjét. Hazardban én látom a lehetőséget, ahogy Alexisben is, de mindkettő szezonja elég gyengére sikerült. Neymar meg soha nem fog itt játszani, úgy hogy jobb híján maradjon a portugál. Majd talán pár év múlva Asensio átveheti a bal oldalt.
Kb. 30 millió mínusszal bomba erős keretet tudnánk összerakni.
Jamesnek mennie kell. Egyrészt nincs a rendszerünkben helye, és ahol még tudna mutatni valamit (jobb oldali támadó), ott meg Bale formában van és Lucas is remekel csereemberként. Középpályára alkalmatlan. Másrészt magas a piaci értéke. Ha jó csapatot választ, akkor nagyon jól fog vele járni a következő klubja, még ha magas is lesz az ára (minimum 65-öt le kell érte gombolni). Szerintem a Cityben lenne nagyon patent.
Én Iscotól is megszabadulnék, ha jönne egy komolyabb kp-s. Lassú, pontatlan, nem érett be továbbra sem, és egyszerűen haszontalan. Neki is jobb lenne egy másik rendszer, mert a mostaniban neki is olyan visszább vontan kell játszania, mint ahol jó lenne. Én 45-50 körüli összegért engedném el. Ha nem jön ilyen ajánlat és nála hasznosabb játékost se tudnánk megszerezni, akkor maradjon még egy évet.
Danilo mehetne, ha tudjuk pótolni valakivel, de ha nincs megfelelő alternatíva, akkor maradjon.
Jesét én megtartanám még egy évig, Asensiot meg hagynám az Espanyolban a következő szezonra vagy mondjuk egy Villarrealba raknám. Kell még neki szerintem a folyamatos játéklehetőség. De akkor se fogok a kardomba dőlni, ha Jesé megy és Asensio visszajön.
Ha úgy érzi ZZ, hogy Kovacicban még nem bízik, akkor a horvátot elküldeném kölcsönbe, hadd fejlődjön a folyamatos játéklehetőségtől. Benne szerintem még sok lehet, csak meccsbe kell lendülnie és meg kell szabaduljon a gátlásaitól.
Kell egy csatár. Én a Jamesért kapott pénzt egy az egybe forgatnám bele Aubameyangba, úgy is már eleget nyalt nekünk, el tudnánk hozni. Középpályára is hoznék legalább egy embert. Pogba lenne nálam a nyerő. A bal oldali középső középpályás hely neki lett kitalálva. Ha Kovacic menne, akkor hoznám Kantét is. Bizonyított a srác a PL-ben, Casemiroval komoly riválisok lennének. Kellene egy univerzális, mindkét oldalon bevethető szélsővédő (és akkor Danilora se lenne szükség). Ha Coentrao vissza akar jönni, akkor megtartanám jövőre. Pepe is még maradjon a szerződése lejártáig mindenképp. Kapusposzton nem változtatnék, mivel egyrészt Navas folyamatosan bizonyít, másrészt szeretik a társak, és szerintem mindenki ellene lenne egy kapusváltásnak. Nyugalom kell végre a csapatba. Ronaldot én eladnám, ha hoznánk helyére valakit, csak az a helyzet, hogy az idei szezont figyelembe véve nincs olyan játékos, aki még csak megközelíteni tudná a szintjét. Hazardban én látom a lehetőséget, ahogy Alexisben is, de mindkettő szezonja elég gyengére sikerült. Neymar meg soha nem fog itt játszani, úgy hogy jobb híján maradjon a portugál. Majd talán pár év múlva Asensio átveheti a bal oldalt.
Kb. 30 millió mínusszal bomba erős keretet tudnánk összerakni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Igazából Kova miatt se nagyon lehet belekötni. Hamar rájött, hogy vagy lesz egy stabil kp-nk vagy esélytelenek vagyunk egy harciasabb középcsapat ellen is. Szerintem Kovacic tudna úgy és azt játszani amit Casemiro, de a brazil egyszerűen jobb, és a szezon fontosabbik felében már nem fog tanítani. Kipróbálta, nem vált be. Nyáron felépíthetik őt is. Modric, Kroos, Casemiro...az utóbbi kettőből 1 mindig ott van a csapatban, többet és jobban játszott azon a poszton. Előre meg úgy tűnik inkább Isco.
Ha nyáron nem távozik Kovacic akkor lehet itt jövője, persze ehhez az kellene, hogy ne érkezzen Pogba. Nekem tetszik a kp-s állományunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd még tapasztalatot kell szereznie, aztán a taktikai finomságok is meglesznek. Eddig az látszik, hogy nagyon intelligensen a saját tapasztalatait felhasználja és tudja, mit mikor kell csinálni. A miértet kell még elsajátítani, de szerintem az is meglesz. Na meg tiszteli mindenki és ő sem csak a nevéből akar megélni.
Jajj, bocs de megint beugrik Benitez, aki a világ legjobb játékosait akarta beszuszakolni egy kiscsapatra szabott rendszerbe.
Jajj, bocs de megint beugrik Benitez, aki a világ legjobb játékosait akarta beszuszakolni egy kiscsapatra szabott rendszerbe.
Nem illik.
- ___Samy___
Az utóbbi éveket elnézve számomra Zidane az első olyan edző, akinél egy az egyben érezhető az, hogy forgatja a csapatot, nincsenek bérelt helyek, és bármilyen kis apró sérülés miatt képes bárkit mellőzni, mert nem akar kockáztatni. Nyilván neki is megvan a heppje (Kovacic), de összességében én eddig egészen kellemesen csalódtam benne, bajnoki meg BL cím ide vagy oda. Plusz nagyon szépen fejlődik, tanul. Sokszor a védelmet is úgy összerakja, hogy csak nézek.
Ezek mellett még megvan az az "eszmei értéke", amire a játékosok felnéznek, odateszik magukat. Összefogja a csapatot mentálisan is. Plusz még a szurkolók és a vezetőség bizalmát is élvezi. Ezek az alapok mind megvannak ahhoz, hogy végre megjöjjön az állandóság, amire oly régen szüksége van már a klubnak.
Ha nyáron az ő emberei jöhetnek, és azok mehetnek, akikkel ő nem kíván együtt dolgozni, akkor felőlem még Perez is maradhat.
Ezek mellett még megvan az az "eszmei értéke", amire a játékosok felnéznek, odateszik magukat. Összefogja a csapatot mentálisan is. Plusz még a szurkolók és a vezetőség bizalmát is élvezi. Ezek az alapok mind megvannak ahhoz, hogy végre megjöjjön az állandóság, amire oly régen szüksége van már a klubnak.
Ha nyáron az ő emberei jöhetnek, és azok mehetnek, akikkel ő nem kíván együtt dolgozni, akkor felőlem még Perez is maradhat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nézd el Máténak, nagy anti Arbeloás...
Casemirot én se nyomatnám, Cé-Karim párosból meg azt csak, aki jobb állapotban van. Jamest akár bedobnám kezdőbe, de csak azért amiért a túszejtők mutogatják az alanyt, hogy aki fizetne érte lássa hogy él.
Casemirot én se nyomatnám, Cé-Karim párosból meg azt csak, aki jobb állapotban van. Jamest akár bedobnám kezdőbe, de csak azért amiért a túszejtők mutogatják az alanyt, hogy aki fizetne érte lássa hogy él.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Arbeloa kezdő lesz, inkább lecserélteti hogy megtapsolják szerintem legalább is. Casemirot se tenném kezdőbe, kell majd a döntőn, az utolsó fordulóban játsszon majd vagy max holnap csere ként. Kovacicnak adnék lehetőséget. Benzemat se nevezném a kezdőbe, de ez már lehet sok lenne.nmate írta:FM on:
Casilla - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Isco - LV, Cé, KAK.
Kázmérnak elég 60 perc, Jesé KAK helyére jöhet majd, és a végén Arbeloa természetesen. Ezzel meg lehet/kell nyerni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem mindegy, csak nyerjünk és lépjen is mellette pályáraziro4vr írta:Kezdjen csak Alvaro. Te áruló.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
FM on:
Kázmérnak elég 60 perc, Jesé KAK helyére jöhet majd, és a végén Arbeloa természetesen. Ezzel meg lehet/kell nyerni.
Coentrao, Asensio vissza + Chicharito és Kanté, aztán uccuneki 16/17.
Csak Jamest engedném el. Kovacic is inkább itt találjon magára a következő szezonban, minthogy kölcsön adjuk.
Csak Jamest engedném el. Kovacic is inkább itt találjon magára a következő szezonban, minthogy kölcsön adjuk.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
palesz77 írta:Pogbát hogyan gondolnád? A Modric-Kroos-Pogba középpálya lenne az alap, vagy Kroos helyett Casemiro, és a német kiszorul akkor?ziro4vr írta:Kpra kell egy Kante vagy Pogba meg 1-1 kiegészítő ember előre meg hátra aztán kész.
Elvileg mi már megkerestük, és jönne is az MSN mögé, de majdnem 40 millió a kivásárlási ára, az alatt meg nem engednék el. Kicsit sokallnám egy 29 éves kiegészítőért..Anthony írta:Hmm, és mit szólnátok egy Kevin Gameirohoz? Nem mehetünk neki még egy szezonnak 1 csatárral...
Szerintem ellenféltől függetlenül lehetne a Kroos-Modric-Casemiro-Pogba 4est cserélgetni..és akkor hátha nem pukkadki a kp tavaszra.
Nembaj ha van variációs lehetőség szerintem de mind1.
Gameiro meg nemrossz ötlet amugy. bár az a 40milla kicsit sok nekem.
De csere csatár mindenképp kell mert ha Benz sérült akkor se CR se Jese sem pedig Vazquez nem megoldás oda.
Bár Balet én már kipróbáltam volna ott a mester helyében de hát ugytunik ők nem szeretnék centerben nyomatni a walesit.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gomez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pogbát hogyan gondolnád? A Modric-Kroos-Pogba középpálya lenne az alap, vagy Kroos helyett Casemiro, és a német kiszorul akkor?ziro4vr írta:Kpra kell egy Kante vagy Pogba meg 1-1 kiegészítő ember előre meg hátra aztán kész.
Elvileg mi már megkerestük, és jönne is az MSN mögé, de majdnem 40 millió a kivásárlási ára, az alatt meg nem engednék el. Kicsit sokallnám egy 29 éves kiegészítőért..Anthony írta:Hmm, és mit szólnátok egy Kevin Gameirohoz? Nem mehetünk neki még egy szezonnak 1 csatárral...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hmm, és mit szólnátok egy Kevin Gameirohoz? Nem mehetünk neki még egy szezonnak 1 csatárral...
- ___Samy___
Én örülnék neki, viszont így, hogy a BBC marad, érdekes lesz. Viszont mindenképpen kell egy ilyen melós ember a csapatba.
Ha érkezne, akkor csatár valszeg nem jönne. Jesé helyére be is férne, pláne, hogy Bale mostanában ilyen sérülékeny.
Ha érkezne, akkor csatár valszeg nem jönne. Jesé helyére be is férne, pláne, hogy Bale mostanában ilyen sérülékeny.