Innentől akkor Tiki-Tatát fognak játszani.Tito helyett Tata
Real Madrid vs. Barcelona
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Tito helyett Tata
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tud valaki valami infot adni,hogy hogy teljesitett Illara és Isco?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
„Kedvelem Tata Martinót – kezdte mondandóját tavaly augusztusban Leo Messi az Olé című lapnak..."___Samy___ írta:és ki ez az új edző, vki felvilágosítana egy kicsit? sosem hallottam még róla
kell más?
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=15105___Samy___ írta:és ki ez az új edző, vki felvilágosítana egy kicsit? sosem hallottam még róla
Ez most nagyon meglepett, pláne azok után, hogy kész tényként közölte a sajtó tegnap, hogy Luis Enrique lesz a befutó.
Nagyon kíváncsi leszek, szerintem alapvetően jó döntés volt, AVB a stílusából adódóan sokkal kockázatosabb lett volna, LE pedig nem vagyok biztos benne, hogy kellő pluszt tudott volna adni a csapatnak.
Bielsának mondjuk jobban örültem volna, de Tata sem rossz megoldás, legalábbis remélem.
Szerintem az Anzhi vezetőinél betelt a pohár és azért állt fel Hiddink. Tavasszal is ratyik voltak meg idén is 1 ponttal kezdtek 2 meccs alatt... Majdnem bukták a 3. helyet is tavaly... Pedig a keretük orosz szinten talán a legjobb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
és ki ez az új edző, vki felvilágosítana egy kicsit? sosem hallottam még róla
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ezt adom teljesen. Nem kell remélni semmit, mert szinte biztos, hogy ettöl egyáltalán nem lesz jobb a Barca.BBeno írta:tovább épül messi diktatúrája. ennyi az egész. remélem hasznunkra válik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az a két meccs nagyjából, amit láttam tőle az ottani ténykedéséből, azért nem vettem bele a "jobban megvan" korszakok közé.Furcsa, hogy a Chelseaben eltöltött ideje nincs meg.
de akkor ezek szerint vannak véletlenek, pont most mondott le, de ennyi.
Furcsa, hogy a Chelseaben eltöltött ideje nincs meg. Didier 'fucking disgrace' Drogbát éppenséggel ő fogta le, hogy ne ölje meg a norvég sporit.őszintén megvallom, hiddink pályafutásáról nincs konkrét képem, a dél-koreai (mondjuk azt a vébét hagyjuk), az orosz válogatott és a psv van meg jobban.
Egyébként kiváló edző, ráadásul kellően higgadt is. Ha ő lenne a Barcelona edzője, akkor nyugodt Klasszikusok lennének a 2 edző mentalitását ismerve.
- 'shutterisland
na, tényként hozza már le a legtöbb sajtó, hogy martino az edző.
holnap mutatják be elviekben.
holnap mutatják be elviekben.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez itt a lényeg...ha meg még ezen felül,Xavival hosszabbítanak 2025-ig,akkor a ligába meg pláne jók lennénkNekünk tök mindegy....legyen CSAPATUNK,és akkor mindegy ki ül a barca padján,a lényeg hogy messire dobjunk egy pokrócot,és iniesta cipőfűzőjét kössük össze...akkor SOHA nem vernek el minket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Hiddinket jó edzőnek tartom, birom is a tagot. nagyon remélem, hogy maradnak a Tata, Enrique vonulatnál.
- 'shutterisland
arc vagy.
hiddink talán kicsit összekapná a védekezést.
de szerintem tatám lesz a befutó.
hiddink talán kicsit összekapná a védekezést.
de szerintem tatám lesz a befutó.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csányi is felállt hirtelen
Hidding jó szakember,tapasztalt,és bátor is. De azért ha bejelentik akkor már top-top-top edző lesz pár madridistánál.
Hidding jó szakember,tapasztalt,és bátor is. De azért ha bejelentik akkor már top-top-top edző lesz pár madridistánál.
Nekünk tök mindegy....legyen CSAPATUNK,és akkor mindegy ki ül a barca padján,a lényeg hogy messire dobjunk egy pokrócot,és iniesta cipőfűzőjét kössük össze...akkor SOHA nem vernek el minket.Nem örülnék neki na
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
őszintén megvallom, hiddink pályafutásáról nincs konkrét képem, a dél-koreai (mondjuk azt a vébét hagyjuk), az orosz válogatott és a psv van meg jobban.
én a hatalmas (főleg, hogy európai) rutinja miatt örülnék neki jobban, mint a két másik úriembernek.
mondjuk nem olvastam még konkrétan olyat, hogy hírbe hozták volna velünk, de fura azért, hogy lemond tito, aztán ő is feláll az anzsi padjáról így hirtelen.
én a hatalmas (főleg, hogy európai) rutinja miatt örülnék neki jobban, mint a két másik úriembernek.
mondjuk nem olvastam még konkrétan olyat, hogy hírbe hozták volna velünk, de fura azért, hogy lemond tito, aztán ő is feláll az anzsi padjáról így hirtelen.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nagyon remélem , hogy nem Bár elég érdekes hogy csak így.'shutterisland írta:hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
Amúgy ez ellen az anzsi nem tudott volna semmit se tenni , vagy nem is akart. Mert akkor ezt Ancelotti nem játszhatta volna el ?
Hiddink elég jó edző . Azért nem ez a Luis Enrique szint . Tett is már le valamit az asztalra. Nem örülnék neki naR.M.C.F írta:
Most gondolj bele,ha hidding lenne bejelentve.....hány madridista írná,hogy na végünk.....ennyi volt, a legjobb edzőt vittél el.
Mennyit nőne az ázsiója?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'shutterisland írta:hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
Most gondolj bele,ha hidding lenne bejelentve.....hány madridista írná,hogy na végünk.....ennyi volt, a legjobb edzőt vittél el.
Mennyit nőne az ázsiója?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
hiddink azonnali hatállyal elhagyta ma az anzsit.
hátha.
hátha.
tovább épül messi diktatúrája. ennyi az egész. remélem hasznunkra válik.