Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sose volt rendben fejben, szóval szerintem nem tud elszállni. Ő volt az, aki lenyilatkozta, hogyha nem lenne ennyit sérült Messi és Ronaldo szintjén lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Én olyat is olvastam, hogy már többször volt Barcelonában egyeztetni. Akkor ez kamu volt? Egyébként szerintem padra nem lett volna rossz megoldás nektek, kérdés mennyire szállna el fejben egy ilyen lehetőséget követően.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Állítólag csak az ügynöke használta a sajtót, hogy Ben Arfáról beszéljen pár napig "mindenki", és a címlapokon legyen. Elvileg a klub nem érdeklődik iránta, amit én el is hiszek, mivel nagyon nem illik bele a Lucho féle vonalba. Én úgy tudom, Gameiro az 1. számú célpont cserecsatárnak.Realista24 írta:Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A Nice(asszem ott játszik) elnöke lenyilatkozta nemrég, hogy érdeklődtünk iránta, viszont néhány napja a Mundo azt írta, hogy még mindig Gameiro a fő célpont... Szerintem inkább utóbbit fogjuk megvenni, de ki tudja. Az biztos, hogy nézegetjük Ben Arfát.Realista24 írta:Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Barca - Ben Arfa dolgot mennyire kell komolyan venni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az az oldal meg amugy egesz korrekt Captaint leszamitva..ott van pl. a "Spanyol labdarúgás" nevű oldal. Na az egy kabaré. 90%-ban Barcelona hírek.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ezeket captain szokta kiírni, aki barca szurkoló. Párszor már elküldték a picsába, de hát sose tanul.gabo95 írta:
Ebben az a durva, hogy rengeteg helyen (köztük a legnagyobb hazai La Liga facebook-oldalon, ami mondjuk egy vicc, de attól még tény, hogy legnagyobb) még mindig ki vannak akadva, ha kapunk egy tizit vagy random lesgólt, megy a Penaldozás, meg Perezezés, de amikor ezeket megmutatja valaki, akkor egyből az van, hogy "DEHÁT JOGOS VOLT, EZ A TÁMADÓFOCIHOZ TARTOZIK"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az még Vincze Otto szerint is szabályos volt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Amit nem adtak meg idén a campban.BBeno írta:melyik?Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.
melyik?Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Felesleges azzal az oldallal foglalkozni. Egy vicc, komolytalan az egész. A legnagyobb gyökerekkel találkozhatsz ott, egy hétig követtem, aztán rájöttem, hogy fogalmatlan mindenki, az adminok főleg. Egy példa erre:Szerintük Bale gólja szabálytalan volt a barca ellen.gabo95 írta: Ebben az a durva, hogy rengeteg helyen (köztük a legnagyobb hazai La Liga facebook-oldalon, ami mondjuk egy vicc, de attól még tény, hogy legnagyobb) még mindig ki vannak akadva, ha kapunk egy tizit vagy random lesgólt, megy a Penaldozás, meg Perezezés, de amikor ezeket megmutatja valaki, akkor egyből az van, hogy "DEHÁT JOGOS VOLT, EZ A TÁMADÓFOCIHOZ TARTOZIK". Elképesztő, hogy mekkora a fogalmatlanság.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn tobbet.De igy van,magunkal kell foglalkozni.Egy-két embert ismerek, aki nem a Madridnak szurkol, mégis szimpatizál velük.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én, mint Real szrukoló már hozzászoktam, hogy mindneki utálja a Realt. Egy-két embert ismerek, aki nem a Madridnak szurkol, mégis szimpatizál velük.
Lesz@rom: gyaláznak, mert paráznak
Lesz@rom: gyaláznak, mert paráznak
Merci Zizou!
-
Ebben az a durva, hogy rengeteg helyen (köztük a legnagyobb hazai La Liga facebook-oldalon, ami mondjuk egy vicc, de attól még tény, hogy legnagyobb) még mindig ki vannak akadva, ha kapunk egy tizit vagy random lesgólt, megy a Penaldozás, meg Perezezés, de amikor ezeket megmutatja valaki, akkor egyből az van, hogy "DEHÁT JOGOS VOLT, EZ A TÁMADÓFOCIHOZ TARTOZIK". Elképesztő, hogy mekkora a fogalmatlanság. Hatalmas ez a szám az tény, de mivel a spanyol bírói szervezet egy hatalmas nagy 0, én nem lepődöm meg rajta, nincs meccs, ahol ne tévednének valami borzalmasan nagyot.___Samy___ írta:Kis érdekesség:
A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
szerk.: Azt már meg sem említem, hogy Ronaldo Aranycipőinél nyilván megy a hiszti, hogy mennyi gólja született tiziből, Suareznél meg semmi ilyesmi, mikor volt, hogy négy gólból hármat szerzett abból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabo95 2016. május 12., csütörtök 17:19-kor.
- ___Samy___
Kis érdekesség:
A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Istenem de megérdemelnék,hogy elbukjanak granadában.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ossznemzeti katalán osszefogás lenne,hogy ilyen ne legyen.ericco írta:Ja, kéne egy Espanolnál erősebb barcelonai csapat (vagy egy erős Espanol), pont ilyen felsőfokú gladiátorképzésen átesett játékosokkal, mint az Atletico, ha lehetséges
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Granada elég jó formában van, és otthon nehéz ellenfél. Ha kimondottan nem fekszenek le a Barcának, akkor egy döntetlenre jók lehetnek. Aztán lehet ez sem lesz elég. Plusz nekünk is győzni kell a Riazorban.
Merci Zizou!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1MesQueUnClub írta:Engem mondjuk sose érdekelt, hogy valaki a pályán odaszól a másiknak vagy sem, emberekről beszélünk, és a magyar bajnokságban vannak ennél cifrábbak is.
Tegnap hasonlot irtam Modric topikjában.
Meg amugyis ez Pszchiés hadviselés is...a pofazasok.
A csatarok meg a vedok pl vegig dumalnak egymasnak hergelik,heccelik egymast.... mint a vizilabdaban a sunyi mogyoroveresek
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Engem mondjuk sose érdekelt, hogy valaki a pályán odaszól a másiknak vagy sem, emberekről beszélünk, és a magyar bajnokságban vannak ennél cifrábbak is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦