Ez tény, de valami borzalmas játékot játszanak. Nálam még EL-t sem érdemelnének, mert még a Soton-West Ham-Pool trió is szebb játékot tol, mint ők. Még ha az akarás látszana rajtuk, de még az sem. Most a West Ham ellen is. A BL indulásért játszottak, erre volt 2 kaput eltaláló lövésük és örülhetnek, hogy nem kaptak vagy 5öt.morientes írta:Ez mèg mindig nem mukorcsolya.M1Ö írta:A foci szégyene lenne, ha ez a MU BL-be jutna. Nem mintha az Arsenal meg a CIty akkora játékot nyomna, hogy kiesek a székből, de nekik legalább voltak periódusuk, mikor színezték. Ez az Unted meg van Gaal-lal végig tolták szenvedős, szarabbnál szarabb meccsekkel a szezont.
Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azért Vardy elég komoly utat járt be...őt nem csodálták 20éves kora óta mint Rooney-t.ziro4vr írta:Tucat focista, aki az angoloknál mégis sztár. Mondjuk egy Vardyt is úgy kezelnek, mint Maradona reinkarnációját, egyetlen 22-3 gólos szezonért.
Plusz ahogy elnéztem az előzői csapataiban is szépen termelt. Kivéve a Leicesternél az első éve az szar lett.
Ebben a storyban főleg az angol utánpótlás képzés a hibás...16évesen azt mondták neki haver te ehhez kicsi vagy és gyenge...hálisten hogy fejben erős a srác plusz a szive viszi előre...Angolokhoz tökéletesen illik a játéka örüljenek is neki...EB-n meglátjuk tudja-e hozni a szintet...Azért az a Kane-Vardy-Sturridge hármas nemrossz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tucat focista, aki az angoloknál mégis sztár. Mondjuk egy Vardyt is úgy kezelnek, mint Maradona reinkarnációját, egyetlen 22-3 gólos szezonért.
Nem illik.
amúgy Lallana hihetetlen élet művész, képes elesni a saját lábában meg képes csodálatos dolgokra is, de szerintem egy Poolba kevésmorientes írta:Ajj de barom vagyokmost a két angol és a belga között melyik az argentin?
Kevertem a spursos gyerekkel,Lamelával.
Mármint Lallanat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
morientes írta:Ajj de barom vagyokmost a két angol és a belga között melyik az argentin?
Mármint Lallanat.
Ez jó volt.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ajj de barom vagyokmost a két angol és a belga között melyik az argentin?
Mármint Lallanat.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
most a két angol és a belga között melyik az argentin?morientes írta:Az argentin azèrt mèg szódával...elmegy.kelemen.istvan írta:Lallana-Milner-Benteke.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Az argentin azèrt mèg szódával...elmegy.kelemen.istvan írta:Lallana-Milner-Benteke.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha mögöttük meg Can és Dahoud/Kovacic lesz, akkor én se hagyok ki egy meccset se az tuti..sucre írta:Götze érkezhet a nyáron, 20 millió font körüli vételárral. Készítem a zsepit a Götze-Firmino-Cou-Sturridge/Origi támadósorra
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Götze érkezhet a nyáron, 20 millió font körüli vételárral. Készítem a zsepit a Götze-Firmino-Cou-Sturridge/Origi támadósorra
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én nem tudom őket sajnálni. És majd meglátod, hogy miért, amikor épp menni fog nekik a szekér...
Not better, just arrogant
Not better, just arrogant
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Néha átmegyek a MU oldalára beszélgetni van pár értelmes arc.
Hát kövezetek meg,de én már rendesen sajnálom a szurkolóikat amit az a brigád letol a torkukon azt már nézni is fáj.....
Azért illene néha a szívet odarakni véleményem szerint.
Hát kövezetek meg,de én már rendesen sajnálom a szurkolóikat amit az a brigád letol a torkukon azt már nézni is fáj.....
Azért illene néha a szívet odarakni véleményem szerint.
- morientes
Isco viszont lehet hogy nem marad.wZoLee7 írta:Jesé és James kuka, BBC, Lucas van előre. Asensio ha nyaron jo lesz maradni fog. Egy center kell, a széleken megvagyunk. CR ugyis maradni fog
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jesé és James kuka, BBC, Lucas van előre. Asensio ha nyaron jo lesz maradni fog. Egy center kell, a széleken megvagyunk. CR ugyis maradni fog
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én amúgy hoznám,ha James vagy Isco távozik... Most megszerezhető és a bbc, kb a meccsek 20%ában áll a rendelkezésünkre, szóval játéklehetőséget kapna bőven.Cr utód nincs és nem is lesz, de jobbnak látom ha valaki olyan veszi majd át a posztját aki itt van már egy ideje.Ha mondjuk cr távozik és nyáron konkrétan az ő helyére érkezik hazard abból nagy égés lesz mert mindenki CRhez hasonlítja majd. Így viszont szépen belehetne építeni.
A kérdés az,hogy ha veszünk egy Hazardot perez még mindig ott tart-e hogy minden áron a kezdőben kell szerepeljen az első perctől.Mind1 én hoznám ha van rá lehetőség, de azt se bánom ha nem jön.
A kérdés az,hogy ha veszünk egy Hazardot perez még mindig ott tart-e hogy minden áron a kezdőben kell szerepeljen az első perctől.Mind1 én hoznám ha van rá lehetőség, de azt se bánom ha nem jön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
annyit senki se fizetne egy ilyen szezon után. Amúgy én azt a posztot odaadnám bélnek, bél helyére meg igazolni valakit. Ott úgy is több a valamire való játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én csakis akkor venném meg, ha Cr távozna (persze nem ingyen). MAx 60-70 milla. De sajnos Pérez úgyis lerak érte 120 millát...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Majd Zizou kimaxolja azt ami benne van
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Egy Ancelotti alatt szerintem a tavalyi énjét is túlszárnyalná.MesQueUnClub írta:Amúgy ez a gólja jól mutatta, hogy tud ő ha akar, csak épp az akaráson van a hangsúly.