Nem tudok rola.csabi* írta:egyébként pogba miért lenne nehezen kezelhető? volt már konkrétan olyan eset, hogy igazi faszságot csinált?
Nala szerintem inkabb a palyan van meg ez a lazasag még...tud flegmulni. De ezt.majd kinovi.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 16:01
Nem tudok rola.csabi* írta:egyébként pogba miért lenne nehezen kezelhető? volt már konkrétan olyan eset, hogy igazi faszságot csinált?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. május 12., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 15:35
Pont attol tartok hogy majd egybol megy neki azután meg elszáll az agya.Persze ZZ majd kezelèsbe vennè.Na mindegy,nem sok esèlyt látok rá az idèn,ugy hogy mindegy is.Zizou majd ápolgatja a lelkét...de az aki már ilyen szintre eljutott szerintem megszokta hogy nagy az elvárás a teljesitménye miatt gondolok itt a valogatottra is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 15:07
Zizou majd ápolgatja a lelkét...de az aki már ilyen szintre eljutott szerintem megszokta hogy nagy az elvárás a teljesitménye miatt gondolok itt a valogatottra is.morientes írta:Hamesz nálam sem kèpezi vita tárgyát.50 èvet elkèsett,az o stilusa akkor volt nyero.A franciával vagyok kicsit mèg mindig ingadozó,nem a tudása,inkább hogy mennyire birná el fejben a fehèr mezt.Nálam fél éve beérett a James-Pogba csere.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 14:45
Hamesz nálam sem kèpezi vita tárgyát.50 èvet elkèsett,az o stilusa akkor volt nyero.A franciával vagyok kicsit mèg mindig ingadozó,nem a tudása,inkább hogy mennyire birná el fejben a fehèr mezt.Nálam fél éve beérett a James-Pogba csere.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 12., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 12:12
Szerintem bèrett a gyerek...ahhoz kèpest hogy szkeptikus voltam vele szemben..bár egy uj kozegben mindenki vagy-vagy...wZoLee7 írta:Akkor elhozzuk Pogbat. Szinte mind1 mennyibe kerülne, kifizetik hát ha jön az eltiltás
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. május 12., csütörtök 11:59
Remek..és megint csak a part szakad. Ha már fifázunk, támadó részleg:wZoLee7 írta:Akkor elhozzuk Pogbat. Szinte mind1 mennyibe kerülne, kifizetik hát ha jön az eltiltás
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 12., csütörtök 11:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 12., csütörtök 11:37
És ha Isco lép?wZoLee7 írta:Nekem meg nem kellene arra a posztra senki sem. Casemiro, Kovacic, Modric, Kroos, Isco...elso ketto a vedelem ele, tobbiek feljebb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 12., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. május 12., csütörtök 10:06
Kerlon írta:Én mondok nektek egy nevet a kp-ra, akit mindig is eltudtam volna képzelni: Moussa Dembele.
Idén is mindenki Kane-ről meg Alliról beszél, pedig ott van mögöttük ez az állat. Én azért is preferállom pl. Kantéval szemben, mert jóval ügyesebb, egy hátránya van, hogy már 29 lesz. Szerintem tökéletes lenne Kroos és Modric mellé.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. május 12., csütörtök 9:16
Amúgy igazad van..Kerlon írta:Én mondok nektek egy nevet a kp-ra, akit mindig is eltudtam volna képzelni: Moussa Dembele.
Idén is mindenki Kane-ről meg Alliról beszél, pedig ott van mögöttük ez az állat. Én azért is preferállom pl. Kantéval szemben, mert jóval ügyesebb, egy hátránya van, hogy már 29 lesz. Szerintem tökéletes lenne Kroos és Modric mellé.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 12., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 12., csütörtök 8:50
gyerünk sorold a neveid, hajráwxyz írta:Dembele, Jorginho
Érkezhetne már akkor Biglia is Kante helyett
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. május 12., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 12., csütörtök 8:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 12., csütörtök 7:02
Plusz ugy helyezkedni hogy o mindig megjátszhato legyen.A nèmet maximálisan teljesiti ezt.Az a feladata, hogy juttassa el a legnehezebb körülmények között is a labdát A-ból B-be minél gyorsabban, lehetőleg úgy, hogy a társak épp tisztán legyenek.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 11., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 11., szerda 21:22
Ezen az alapon Verratti is alibi az esetek 90%-ában, konkrétan ellenetek végig az volt, mert egy jó kiugratása sem volt, pedig ő még előrébb is játszik. Meg akkor Kroos játéka is alibi - bár mondjuk ezt sokat is olvastam már -, és lehetne sorolni az ilyen stílusú játékosokat. Ezek az emberek az esetek döntő többségében nem fogják a kiugratást keresni, egy labdatartós játékban nem ez a szerepük. Az a feladata, hogy juttassa el a legnehezebb körülmények között is a labdát A-ból B-be minél gyorsabban, lehetőleg úgy, hogy a társak épp tisztán legyenek. Ebben meg az egyik legjobb, és nélkülözhetetlen is a játékunkban, mert szinte bármilyen helyzetből képes jól kihozni a lasztit. Mellé meg védekezni is nagyon tud, de ez lényegtelen is igazából most.Berti írta:Attól még, hogy előre a legelső embernek lepasszolja és nem keresi a bemozgó embert, attól az még alibi passz és kihozatal is egyben.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem